Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » ToxSoul's SalVia
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Soul Rebel :
nepodcenuj rodicovskou peci
jestli chces, poslu ti rez, jestli nic neprezilo.
mozna ze to rozchodi, videl jsem kytky co to zvladly, ale ty to mneli z nedostatku vody

Old Post 28-02-2008 v 14:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Praxer> Hele ja si pred par dny urizl dve vetvicky a ty nezvadly - jsou tam videt v ty filmovce v kvetinaci. Kazdopadne s mamou jsem mluvil a ta rika, ze nic nedelala, mohlo by to byt snad i od slunce. A pohovor jsem taky vedl a kdyz mi prezije, tak si ji muzu nechat
Dik za nabidku i podporu

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Naposledy upravil Soul Rebel 28-02-2008 v 15:05 PM

Old Post 28-02-2008 v 15:00 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cerda
Stálý Člen

Karma uživatele Cerda - 64% PěstitelskáKarma uživatele Cerda - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Soul Rebel: tak co prezila boj o zivot?
Zkousel jsem ji krmit-root,enzyme,grow,phyt-amin tak nejak vic nez jsem byl zvykly...driv 1-2x mesicne a ted jednou tydne. Salvejka za ten mesic krasne vyrostla a dokonce nahazuje novy listecky po celem stonku, delala to i driv, ale vetsinou casem uschly.

Naposledy upravil Cerda 02-03-2008 v 15:51 PM

Old Post 02-03-2008 v 15:02 PM
Cerda je offline   Profil uživatele Cerda   Find more posts by Cerda   Foto galerie člena Cerda   Click here to Send Cerda a Private Message   Add Cerda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Povyrostlo Příspěvek č. 36

...rosteme...(i přes mediální masáž stále ještě legálně )

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 11-03-2008 v 09:57 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

Taky rosteme
a v celku pekne

Old Post 27-03-2008 v 09:23 AM
Tayem de Tox
Stálý Člen

Přerostlo Příspěvek č. 38

čau. radvan, ta je moc pěkná

mě to jaksi přerostlo, tak sem to musel prořezat

Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 16-04-2008 v 11:20 AM

Old Post 27-03-2008 v 16:25 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vinczenzo
Stálý Člen

Karma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

2 soul rebel, mohl bys mi prosímtě napsat maila? potřeboval bych se zeptat na pár věcí. díky moc

Old Post 27-04-2008 v 20:04 PM
vinczenzo je offline   Profil uživatele vinczenzo   Find more posts by vinczenzo   Foto galerie člena vinczenzo   Click here to Send vinczenzo a Private Message   Add vinczenzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fenyl
Stálý Člen

Karma uživatele Fenyl - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Ahoj, prosím poradíte? Za jak dlouho se udělaj kořínky na řízku? Mělo by se tam dát nějaký hnojivo? Dík moc...

Old Post 22-05-2008 v 22:06 PM
Fenyl je offline   Profil uživatele Fenyl   Find more posts by Fenyl   Foto galerie člena Fenyl   Click here to Send Fenyl a Private Message   Add Fenyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

čau. trvá to tak 8-16 dní.

hele co mi zakořenilo

soule, už se chystaj!

Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 12-10-2008 v 11:49 AM

Old Post 24-05-2008 v 12:57 PM
Tayem de Tox
Stálý Člen

JO a tady sou po delší době holky... Příspěvek č. 42

mno, už sou z nich spíš mamky

od posledního reportu sem si jich prakticky nevšímal, zalil sem je všehovšudy tak dvakrát.... což mělo za následek, že už si zvykly na běžnou vlhkost

..___ k sežrání, co?

Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 12-10-2008 v 10:34 AM

Old Post 26-05-2008 v 13:26 PM
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

tady je můj kousek původem od disastera. celkem se jí daří. je na chodbě orientované na jih, rosená 1-2 denně, chrochtá si, až z toho nemožu spat. momentálně sem ju otočil o 180° neb z jedné strany už byla fakt mohutná. teď má možnost zapracovat na té druhé

Old Post 27-05-2008 v 10:48 AM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

:) Příspěvek č. 44

Zdravím tak po delším čase jsem zase pár krát cvakol aj ja tu moji Šalvejku.
Po náročném obdobií se ji zase v celku daří

Old Post 28-05-2008 v 08:48 AM
Host
Host

:) Příspěvek č. 45

Cafte..tak po dlhsim case..postuju salvejku..stale zije a dari se ji....

Old Post 22-06-2008 v 09:40 AM
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Konečně :) Příspěvek č. 46

Ahoj, jsem tu po dost dlouhé dobe, abych se pochlubil se svymi novymi vyrostky
Dostal jsem je od Tajema (za coz mu ode mne patri velky dik, velke uznani za ochotu a tak dal) pred... hmm... tak mesic je mozna mam doma, nevim presne
1) 1
2) 2
3) 1+2

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings

Old Post 11-08-2008 v 18:34 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Do deníčku.. Příspěvek č. 47

Vegetěj si v koupelně pod střešním oknem, hnojím A+B od BioNovy.

Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 21-08-2008 v 08:38 AM

Old Post 21-08-2008 v 08:09 AM
Soul Rebel
Gangster

Zase trocha aktualizace :) Příspěvek č. 48

Ahoj, takže rostlinky jsou už delší dobu přesazeny ve větších domech. Zjistil jsem, že velikost listů je úměrná velikosti květináče
Trochu mi občas černají okraje, ale snad to přejde.

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings

Naposledy upravil Soul Rebel 26-09-2008 v 15:32 PM

Old Post 26-09-2008 v 15:27 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás