Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stresuje ji to o hodně míň než spálení. Navíc konopí je poměrně odolná rostlina, nemusíš mít strach že bys ji tím mohl zabít. To ohýbání ti rozhodně na úrodě neubere spíš přidá.
Mám takovej blbej dotaz, jakej de udělat největší řízek? Respektive je třeba možný z matky uříznout tak velkej řízek, že by prakticky ihned po zakořenění mohl jít do květníku? Nebo to vůbec nazakoření, popřípadě je velmi malá šance na zakořenění?
cus hele moje kveti ma tak jeste 2 tejdny a pak to riznu, mam jeste end solution - muzu urezat listy at jde vsechno dopalic, fotosynteza uz neni potreba ne ? dikes
chtel bych se zeptat co se stane kdyz necham tyden stare prokořeněné řezy na 18/6 pak je na tyden az 10 dni přepnu na 12/12 a pak zase na 18/6?
rozvětvi se vice ? rozjede se vice kořenovej system ?neublíži jim to ?mužu je pak znova zaštípat ?
totálně je zkur.is.. sám sem to tak kdysi udělal, abych si "ušetřil" práci s řízkováním a následným rozpoznávaním pohlaví a dopadlo to tak, že jim rostli trojlisty a jednolístky.. musel sem je celé ostříhat a nechat znovu narůst(revegging)
to sem četl jde o klon z kytky ktera už dělá palice to vím s tím mám zkušenosti ja mluvim o rostline ktera pojede 12/12 jen deset dni a pak se přepne zpět na 18/6 co to udělá ? a nebo o klonu z matky
Původní příspěvek od caseage to sem četl jde o klon z kytky ktera už dělá palice to vím s tím mám zkušenosti ja mluvim o rostline ktera pojede 12/12 jen deset dni a pak se přepne zpět na 18/6 co to udělá ? a nebo o klonu z matky
Udělá ti něco podobnýho, jak psal Skamanik trojlisty a jednolisty a bude vypadat pár dní, týdnú jak ta na obrázku, než se zase vrátí do normálního rústu. On tvrdí že ji zkur či co ale to není dle toho návodu pravda.. proto jsem chtěl, aby jste si to přečetli, vždyť je to téměř to samé..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Udělá ti něco podobnýho, jak psal Skamanik trojlisty a jednolisty a bude vypadat pár dní, týdnú jak ta na obrázku, než se zase vrátí do normálního rústu. On tvrdí že ji zkur či co ale to není dle toho návodu pravda.. proto jsem chtěl, aby jste si to přečetli, vždyť je to téměř to samé..
zdravim
ja bych rekl, ze pri tydenim prepnuti se ti to nevyplati. Behem teto doby se ti zacnou v kytce tvorit hormony, ktere kytce rikaji, ze ma zacit kvest misto rustu. Takovou hormonalni nerovnovahu vidim jako velke negativum s moznosti hermafroditu a zbytecneho mutovani listu.
Na druhou stranu, kdyz uz veznes z nakvetle kytky rizek (kytka je cca v polovine kvetu) a ten das pod nepretrzite svetlo, aby se prepla na rust ( trva hodne dlouho, nez se vyrovnaji hladiny hormonu, co ja jsem zkousel minuly rok, tak to delalo "zmutovane" listy jeste vice nez mesic od zmeny periody, ale dostavalo to tusim 18/6), tak tohle vidim jako super vec na zachovani genetiky, ktera se ti libi a rad by sis ji nechal.
takze nakvetle rizky se ti vyplati dat pod nepretrzite svetlo a jet revegging s naslednym Monster Croppingem, ale jestli mas normalne rostouci rizky, tak bych to nedelal.