Grower.cz je největší autorita  v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se!  - Získáš inspiraci i cenné rady!registrací  nás prosím kontaktujte  

Ortaniel 

The Offspring - MOTA (tuším španělsky tráva) 

Ortanielův 2008 outgrow - Himalaya Gold, MIX'07 SPT Valašsko 2009 - White Skunk, White Widow, Pure Power Plant, MIX'07 Úsporky 125W a 200W - Afghan, Kalichakra, Mountain Jam, Shit SPT Valašsko 2010 - Purpurea Ticinesis x Cinderella99, SHIT, MIX'07 2012 - T.H. Seeds - Mendocino Madness 2013 - Beskydské fialovění - Holands's Hope a Purple#1 Vstávej semínko holala, bude z tebe fiala  

20:20 PM 

HERBSMAN 

Bob Marley and The Wailers-Kaya 

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana. 

08:08 AM 

HERBSMAN 

citace:  
	Původní příspěvek od tezzy  no pár jich znám ale jednoduše nejkrásnější je Legalize it od Petera Toshe   

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana. 

11:03 AM 

Adrys 

Technohead - I wanna be a hippy ... https://www.youtube.com/watch?v=gIQz6YcFgQ4  

Nejstarší zprávy o konopných vláknech pocházejí z Číny z období 4000 let př. n. l. V Turkestánu byl nalezen konopný provaz starý téměř 5000 let. 

14:50 PM 

Magor 

Moc pěkný příběh od Fanánka :-)http://www.trisestry.cz/?sekce=disk...&co=25#track107  

20:44 PM 

Siola 

Xavier Baumaxa - Pažitka 

Siolovy venkovky 2008 

21:19 PM 

DanekRider 

Doufám že to tu není 

Jsem narkoman,fetuju marihuánu. 

23:16 PM 

Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:06 AM.   

Grower.cz Grower Team Kontaktujte nás 
Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos Magazín Growshop Rozcestník Suvenýry Sponzoring Archív