Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotecky budem davat kazdych 7 dni...cakam vase krityka a vlastne wsetko co mi moze pomoct...ale rastie to krasne lepsie ako prvykrat vlhkost tomu fakt bodla....a svietim 600w Plantastar...rozmeri boxu 2x2x2 je to velke taze sa dobre manypuluje a chcel bi sim vediet ci pri takych rozmeroch je nutne pouzivat odfuk z boxu....teplota je w poho ako ma bit
Ja to mam zhruba nejakych 40cmm....ked dam ruku nad rast. tak to tam je uplne v pohodicke ze by som mohol ist este nisie ale to nieje potrebne ...strejdaa pozeral som sa do tvojej galery a vyzeraju zrdravo dost pekne az nato ze mohly bit vecie bude to ovela lepsie ..
Rastlinkam zacaly zltnut listy aj sa tak trosku tocia minule som mal podobny probleem a ked som pridal trosku hnojiva tak im to pomohlo dufam ze to bude aj v tom pripade....teplota je ok spalenie lampou vylucujem..vlhko tam je tiez..hmm skuste nieco poradit DAKUJEM
tak a KONECNE to mame presadene dufam ze holkam sa tam bude paacit....co poviete bude 600wka na ne stacit? mam ju od rast. nejakych 80 cmm a ich budem aj prehadzovat
čauko.
Pozerám že ideš fajnové modely. Ja tohto roku idem takisto EUFORKU a aj ORANGE BUD ale outdoor tak budem sledovať. Na tú Euforiu sa teším najviac. Aj s klíčivosťou som bol totálne spokojný.Všetkých 10 seeds naklíčilo do 24hod.Inak odkiaľ si objednával seeds?(priamo od Dutch passion,alebo cez nejaký growshop). Tak ti držím palce a nech máš bohatú úrodu. K +
Caw replay ja som objednaval ce www.hemcy.at ..a ano bolo to od Dutch passion....a ja tiez idem toho roku aj outdoor a tiez orange bud tak som zvedavy ze co stoho bude ...a stou klicivostou to umna bolo taktiez isto ako u teba.....a este pridavam nejake fotecky pekne podrastly mam radost heh...ale si vsimnite tu druhu fotku namiesto 2 listov ma stiry a aj palice budu 4 co si otom myslite?
Ahojte moze mi niekdo poradit? Kamos mi daal hnojky od Plagronu ale!!! nieje tam nic napisane lebo mi to len tak prelial do sklicok mozete mi poradit urcite budete vediet podla farby podla mna jedna je svetlo cervena a jedna zase silno bordova a v poslednom sklicku je priezracna ako voda....a neviem v akom pomere sa to riedi skuste mi poradit dakujem!!!!
Zdravym wsetky macalkaaa ....rastie to 30 dni vyska rastlyn je v priemere tak 30cmm a su pekne kosate...a mam v plane ist na 12/12 od 1 Juna co vy nato? alebo este nejaky tyzden pockam...pridavam nejake foto
Ahoj-máš to pěkný....ze semen na 12/12-je pro ně šok-bude to blbnout
ze semen,který z toho budou- je to pak taky samej hermáč!Postupná světelná per.-je nejlepší -semena jsou normální-kytky maj tvrdé velké šišky,-ted´maj 30cm-až dokvetou,budou jednou takové-60cm-platí to všeobecně-při snížení hodin-odebrat-vždy 1 ráno-1 večer-né 2 vedle sebe to platí i u hodiny,na půl....první hnojka na 16h.to postupné snižování NESTRESUJE!!!12/12 udělá hermáč i z origoš semen NL...
At´se daří....