Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zitra definitivne posledni den na svetle, dneska my holky prisly dos zhnědly, ale asi to taky bude tim, ze jsem malinko změnil ventilaci a majj tam asi malinko teplejc, bohuzel prave nemam teplomer tak to nejak odhadem pokutim
2fikus no ono, vzhledem k tomu, ze jsem to jel rovnou z mirne predpestenzch rizku a je jich tam dost, tak to bylo hodne nizky tak okolo 5-10 cm je to videt i na zacatku tohoto threadu, cely je zakladan pri periode 12/12, takze klidne koukni na prvni fota tam to je videt nejlip
Takze den sklizne nastal. Prekvapilo me jak to krasne slo pokosit. Mnozstvi, cekal jsem malinko vic stridmy odhad 30 g uvidime jak to seschne pocitam ze tam bude koeficient v rozmezi 0.8-1.5, uvidime. Kazdopadne poznatek na 50% kytek je 80% z toho na 2, ktere byly evidentne starsi je tak celkove 40 % celku. Kdyz jsem presazoval kytky a daval to na kvet tak tam bylo par, ktery byli v kelimku od jogurtu presazeny tyden a nektery vetsi - 14 dni coz bude tech 50% kytek, z toho vypliva, ze novy grow je necham malinko dyl pred prepnutim na kvet. Na fotkach je jak to vypada a zpusob jakym susim - krabice od pc s natazenymi snurami a dvema prurezy na hubenejsich stranach, vicemene jsem to odkoukal z jednoho videa a moc se mi to libilio. Krabici mam takto celou savrenou ve skrini na jidlo a obvykle ji vecer za tmy vyndam aby se palicky provetrali
Za ctrnact dni hodim skutecnou gramas a smokereport, dalsi mini grow uz jede, na grower ho umistim jen co budu mit cas ted mam desnou honicku, jen nastinim bude se jednat znovu o SOG, tentokrate v jednom truhliku 4, mirne starsi a v druhem osm, rozdil je zpusob - pasivni hydro -wick system.
Ahoj Lamatere tvůj grow sleduju od začátku a nedočkavě čekám na každou aktualizaciMoc hezký a zajímavý pokus!Přeju ti hezkej výnos a super kvalitu!hodně štěstí v dalším kole..zdar
Takze panove, celkovy vynos me mirne zklamal, chtel jsem vic, na druhou stranu, nez jsem to zvazil myslel jsem ze bude hur. Celkove 37g + nejakej ten bordylek, co jsem ani nevazil. Kazdopadne pri sklizni jsem videl, kde byly slaba mista a pokusim se v soucasnym growu zvysit vynos, odhaduji, ze kdyz to pujde dobre tak bych mohl dat klidne i 55, ale to ukaze cas.
Chutove musim rict, ze jsem cekal rozhodne lepsi , je to takovej nicim nevyraznej prumer. Je fakt, ze ve sklu me to snad chutnalo lip nez ve speku, coz me docela prekvapilo, nerad totiz hulim ze skla.. Myslim, ze tim ze jsem to sklizel driv jsem tomu na chuti nepridal i presto ze flushing byl vydatny.
Co me vsak velmi potesilo je vysledny stav, ktery velmi ovlivnila brzka sklizen, na to ze se jedna o temer cistou indiku, ktera by mela byt hodne stoned, tak bych to definoval 80% jde do high 20% do stoned. Nabeh pomerne rychly a pomerne hodne to roztahuje usmev. 100% stav drzi tak hodinu a pak pozvolna uvada.
V soucasnym growu to necham rozhodne dyl, nemam ani proc to uspechavat akorat mi vyjde konec growu na zacatek dovolene, tak jsem zvedav o co to bude jinaci, chtel bych malinko pridat stoned efektu, coz asi nebude problem , a vylepsit chut, coz mozna bude problem, ale uvidime
2Fikus
Krabice dela tmu, dobre se s tim manipuluje je to uzavreny, ale zaroven to tema pruduchama vetra a nemusim vymejslet kam to na byte povesim, cely to takhle zavru do skrine a jednou za cas vyndam aby to jeste vic provetralo. Odkoukal jsem tu krabici z jednoho videa o pesteni a jsem s tim maximalne spokojeny.
Jinak jak jsem predtim mirne pohanil chu+t tak musim rict, ze od te doby to jeste malinko vyzralo a chut se velmi zlepsila
Cuzz , moc pekna prace. Jel sem asi dve sklizne pod 125W red a celkem se mi osvedcil system scrog, v prostoru 60x60 sem z toho vyrazil na poprve 60 g. A to ze 3 kytek....
2Steewosh verim, ja prvni grow pokakal to jsem nevedel jak na to, durhy jsem mel hermose , treti bylo toto a ted jedu ctvrty. Bohuzel muj efektivni prostor ve kterym pestim je jen 50*36, coz me ve vynosu dost limituje, nicmene jsem presvedcen, ze se i v tomto prostoru dostanu casem na 60g a snad i na vic, ted momentalne hledam jen techniku co mi bude nejvic vyhovovat, se scrogem se nechci moc patlat, protoze tam je dlouha vegetace, ale ta sitka zas krasne drzi vysku premyslim ze dalsi grow bude neco mezi SOG a SCROG proste poctem kytek SOG, ale s mrizkou
2fikus mno nejsou , ono zalezi v jak vlhkym prostredi tu krabici mas, ja mam na bytu velkou relativni vlhkost 50-70%, takze mi to v tom v zadnym pripade nepreschne
Mas to fakt krasne....dufam ze aj mne sa niekedy podari daco taketo....k+...Pri tom suseni si davaj pozor na vlhkost aby sa ti tam plesen nechytila....zdar
2Bruggi skrinka je fakt mala, s vscrogem bych jen obtizne manipuloval s kytkama a HPS nechci kvuli teplu a nutnosti predelat ventilaci,, me o kvantitu nejde a uz to zacinam mit odladenejsi, takze vysledky jsou kazdym growem lepsi a lepsi
Víš,třeba by nebylo špatný to ventilaci dořešit,na růst rubnout zářivku a na květ sodík (70 nebo 150w zase tak nehřeje i když z druhé strany kurevsky hodně :-D ) to by myslím bylo o něčem jiném nebo ne? :-)
Jinak strašně čupr dobrý,rozhodopádně dobrý pocit bys měl mít a špeka si taky dáš :-) Držím palečky a další kolo budu opět sledovat ... Čago