Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » (s)pálení na kole
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
east
Vato Loco

Karma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Mad Lion: o něco více se mi líbí tento model, ale asi je to podobné, akorát v jiné barvě a asi bych si to nechal vytuningovat do plné palby..

edit: teĎ sem si všim, ze tam máš i link na jejich stránky..

Zdejší vzduch, toť léčivá kysivelka!

Old Post 13-05-2008 v 15:42 PM
east je offline   Profil uživatele east   Find more posts by east   Foto galerie člena east   Click here to Send east a Private Message   Add east to your buddy list     Navštiv homepage uživatele east! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wejdas
Stálý Člen

Karma uživatele Wejdas - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

No já jezdím streettrial na Adamantovi A1 mod. http://www.adamantbike.com/index1.htm Problém je v tom,že zkouřený trial jezdit absolutně nemůžu,protože mám strach se postavit na zadní kolo,natož drtit na nějakých zdech Při skákání mám rád uplně čistou hlavu....
Ale na horákovi jezdit kouřený je něco ůžasného.Třeba cesta,kterou jedete po sté se promění v Tour fe France apod

Old Post 13-05-2008 v 21:47 PM
Wejdas je offline   Profil uživatele Wejdas   Find more posts by Wejdas   Foto galerie člena Wejdas   Click here to Send Wejdas a Private Message   Add Wejdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

pinus> dik. stejne to asi budu muset jet pred koupi vyzkouset. nikde sem nenasel udaj o vaze....
east> jo tohle na fotce je v podstate uplnej zaklad.
ja si ho predstavuju matne cerny se svetle zelenejma ravkama, cernou springer vidlici, odpruzenou sedackou, 8rychlostnim razenim {na hlavici hlava frankensteina, stejne jako na ventilky. zadni svetlo z motorky ve tvaru zeleznyho krize a dopredu malou bodovku asi LED.
casem ozubenej talir nahradit jinym s zeleznym krizem a do vyplne ,,nadrze,, nakej vobrazek borise karlofa jako frankensteina.
budu se mit na cem vyblbnout....

Old Post 14-05-2008 v 06:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

wejdas:na tom se musí docela blbě sedět

Old Post 14-05-2008 v 07:11 AM
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Jezdim Downhil,freeride,dirt jump. A musim rict ze jen tak se projet mensim terenem spalenej je nejvetsi luxus, jen tak si jet, koukat jak kolem me vsechno plyne, ten vitr ve tvari. Nejvetsi pohoda, ale jet tvrdsi, agresivnejsi downhil nebo dirt jump spalenej je podle myho sakra nebezpecny. Mate zpomaleny reflexy, nemate tolik sily... Proste je to o hubu. Uz jsem se takhle parkrat osklive rozsekal... jinak fotky primo myho bajku sem davat nechci ale mam neco podobnyho tomuhle

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 15-05-2008 v 20:03 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

citace:
Původní příspěvek od Mašťák
Jezdim Downhil,freeride,dirt jump. A musim rict ze jen tak se projet mensim terenem spalenej je nejvetsi luxus, jen tak si jet, koukat jak kolem me vsechno plyne, ten vitr ve tvari. Nejvetsi pohoda, ale jet tvrdsi, agresivnejsi downhil nebo dirt jump spalenej je podle myho sakra nebezpecny. Mate zpomaleny reflexy, nemate tolik sily... Proste je to o hubu. Uz jsem se takhle parkrat osklive rozsekal... jinak fotky primo myho bajku sem davat nechci ale mam neco podobnyho tomuhle

hodně hustý celopéro..kolik koštovalo?nebo to je homemade?

Old Post 15-05-2008 v 20:08 PM
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od quido

hodně hustý celopéro..kolik koštovalo?nebo to je homemade?

Rikam ze tohle neni moje kolo, ze mam jenom podobny, ze se mi sem nechce davat fotky primo myho... ale jinak kolik mohlo stat tohle?

tak hrubej odhad
RB Dragster DH: 25 000
Marzocchi 888RC2X 2007: 25 000-28 000
FOX DHX 4.0: 8000
kliky: 3000
E-13: 2500
Kola: 8000
BRzdy: 8000
prevodnik,hazka,kazeta,retez:3000
gripy,riditka,predstavec,hlavko,stahovak: 3000
stred,slapky: 2500
doplnky:1500
=90.000... ale myslim ze to slo jeste vis... zalazi na hodne, ja jsem treba do svyho bajka kdyz jsem ho kupoval od jednoho zavodnika investoval 35.000... coz byla sakra vyhodna koupe, vzhledem k tomu ze jezdeny bylo pul roku a novej takovej komplet by stal 110.000,- a postupem casu jsem do toho jeste tak 10tku dal... nekde neco narazis a rozbijes, ohnes, zlomis atd...

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 15-05-2008 v 20:20 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

hele tak to ja mam zase rad klasickou silnici mam na chate kolo postaveny na ramu ze staryho favorita. striknul sem ho do novyho laku, vytunil, promazal, oddelal vsechno nepotrebny a jezdi jako drak )
minulej vikend jsem si dal za nadherne prosluneny soboty projizdku na takovej celkem velkej kopec. nahore me cekala vrcharska premie v podobe svijansky 11° v mistni hospode, brko na krasny louce s vyhledem na krajinu a sjezd dolu serpentinama po okreskach.. no byla to nadhera az sem si musel nahlas zarvat

tractor in the box °skrinostavba / grow°

Old Post 20-05-2008 v 20:54 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Tak letos jsem začal koupí nového kola, Avalanche GT 3.0 Disc 2008 a jsem spokojen. Nějaký extra prasečiny nepotřebuju, prostě jen kolo co se nebojí decentních sjezdů a tak. Zrovna v sobotu jsme jeli na naše pole, které je na vysokém kopci (5-6km do kopce) a pak zpátky svistot. 59,6km/h nebylo nejhorších, na začátek

Já sú spokojené

Ortanielův 2008 outgrow - Himalaya Gold, MIX'07

SPT Valašsko 2009 - White Skunk, White Widow, Pure Power Plant, MIX'07

Úsporky 125W a 200W - Afghan, Kalichakra, Mountain Jam, Shit

SPT Valašsko 2010 - Purpurea Ticinesis x Cinderella99, SHIT, MIX'07

2012 - T.H. Seeds - Mendocino Madness

2013 - Beskydské fialovění - Holands's Hope a Purple#1
Vstávej semínko holala, bude z tebe fiala

Old Post 16-06-2008 v 11:46 AM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Specnaz
Stálý Člen

Karma uživatele Specnaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

To ja si rád vyšlapem brutus kopeček tam malý vorázek s brčkem a potom fajný zjazd s vetrom v zadku to je ono

punker

Old Post 07-07-2008 v 15:13 PM
Specnaz je offline   Profil uživatele Specnaz   Find more posts by Specnaz   Foto galerie člena Specnaz   Click here to Send Specnaz a Private Message   Add Specnaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
do_0b
Stálý Člen

Karma uživatele do_0b - 92% PěstitelskáKarma uživatele do_0b - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

To ja rad jezdim na kole pod vlivem LSD ... fakt narez ... a za nedlouho mi bude doma stat tohle http://www.author.cz/kola/katalog/&...1089&pid=603582 ... proste bavi me jezdit vsude mozne po lesnich cestach a vzdycky nejaky hec "Jeden z toho kopce dolu ? " ... jinak zadny DH,FR nebo DJ ... proste takova zabava jenom

Natahnout,Nasat,Zadrzet,Zakuckat

2008 ---> Terasa + zralok v akvarku (Shivas Mystery,GWSxWR ... )

2009 ---> Terasa + garden (SMBOGxTop44,White Satin,S.A.G.E.)

2010 ---> Garden + terasa (SS,BB,Shiva)

OUTDOOR ORTHODOX, tak za rok znova

Old Post 07-07-2008 v 15:30 PM
do_0b je offline   Profil uživatele do_0b   Find more posts by do_0b   Foto galerie člena do_0b   Click here to Send do_0b a Private Message   Add do_0b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Jezdim už třetí rok po Praze na ukrajině a to je vám někdy docela slušnej adrenalinek...

Old Post 07-07-2008 v 15:47 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BASSINFECTION
Nový Člen

Karma uživatele BASSINFECTION - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

To já dřív jezdil dirt jupm mněl sem dragstára 2004ku docela parádka duro DJ vidla hidrauliky shimano brzdy no proste bylo poladěný ale pak sem ho poslal kamosovy za 3000,- a proč asi ??? Už to svíťí
EDIT: Dan.Bass: sem se pěkně zasmál chlape a ještě se pořát směju ( lOl )

Old Post 05-03-2009 v 14:11 PM
BASSINFECTION je offline   Profil uživatele BASSINFECTION   Find more posts by BASSINFECTION   Foto galerie člena BASSINFECTION   Click here to Send BASSINFECTION a Private Message   Add BASSINFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás