Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Grow-otazky-problemy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
xoOr
Stálý Člen

Karma uživatele xoOr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ah okay diky za odkazy a pomoc, tak je hodim radsi ven na svetlo ty semenacky... slunicko bude fakt asi lepsi kdyz pod lampou maji jen 12/12.... je to dobrej napad stou petkou ? uriznout a pokrejt semenacky ? asi dobry kvuli skudcum a dobry kvul vhkosti ze ?

jak si rikal, tak 2 mesice zraje kytka nez prejde do kvetu, ale ja znam lidi z for, ktery prepinaj po 3 tejdnech 18/6 na 12/12... takze to muze byt skodlivy na vynos kdyz se prepne ve 3-5 tejdnech na 12/12 ?

fakt sem faq cetl jinak bych se neptal, ani ve faq jsem nenasel tyto nazvy SOG, ScrOG a KOG - vubec nemam pojeti o co jde... to je asi nejakej vegetacni cyklus ne ? kolik kytek, jak svitit atd ?

je jasny ze nectu FAQ radek pro radek, na to nemam dostatek casu...

udelam zejtra nejaky fotky, tak mi kdyztak muzete rict jestli to ma cenu nebo ne... doufam ze stoho neco vytahnu... jinak to hodim na terasu...

myslite ze se da z 250w neco v poho vytahnout ?? nejak kazdej rika ze 250 SHP-T je nanic, mam to teda radsi vsechno hodit na slunko co myslite ??... myslim ze podminky by mely bejt v poho nova skrin je - 60x60x160, 250w,ON 28-31°, OFF 15-19°, ON 30%, OFF 60-90%, hnojim uz jen 1 tejdne, o trosku mene nez je na flasce, jinak jednou za dva dny prolejvam... vidlickou trosku pohrabavam (1-2cm) - ten ventilator se mi ale zda docela silnej, docela drsne se hejbou ne jako dostran, ale dost se klepou to zdravi neni ale bouhzel nemam moznost stlumit ventitalor, jinak tam bude 35° - jednou jsem ho zapomnel hodit do casovejchhodin a byl vyplej vecer jsem prisel a v pestirne bylo 38° - a 17% vlhkost co me skoro stalo srdenci infarkt, ale to se stalo jen jednou

jinak mas pravdu sem blbej zacatecnik - ale co delat ze seminkama ?prece je nenecham lezet protoze nevim co jsou to za odrudy.. poznam ze se liseji, velikosti, barvou, houstkou, listama, formou hodne vecmi ale nejaky jsou super a nejaky bohuzel nic moc, ale 70% ze vsech je ok, takze tak 20 kytek bude okay, doufam ze hodne holcicek.

ty samicky co mam, rostou nejlip, vypadaj nejstarsi, nejmasivnejsi a nejzdravejsi (ty na balkone jsou o moc lepsi - hodil jsem 10 kytek na balkon, mam moc malo mista v boxu )

jinak me to cele tesi holky zrajou take docela rychle, denne se ukazujou nove vlasky.. ale rikam mam 7 samicek, 5 znich je 22-27cm to me docela sere, doufam ze se vytahnou jak si rikal - to 3x by bylo ready hh

jsem rad ze mi pomahate to potesi
take moc dekuju, a ten faq fakt ctu ale vsechno nedoctu

Naposledy upravil xoOr 14-05-2008 v 15:07 PM

Old Post 14-05-2008 v 14:12 PM
xoOr je offline   Profil uživatele xoOr   Find more posts by xoOr   Foto galerie člena xoOr   Click here to Send xoOr a Private Message   Add xoOr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m16l1
Stálý Člen

Karma uživatele m16l1 - 89% PěstitelskáKarma uživatele m16l1 - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Clovece, cim vic dostanes odpovedi, tim vic se ptas...

Odpovim, na co znam odpoved:

- petky jsou OK
- jestli ma predcasne prepnuti na kvet vliv na vynos a jaky - asi ma, jaky nevim
- 250W je na tvoji velikost boxu akorat - FAQ
- SOG, ScrOG, VScrOG
- klidne at se klepou, zesili jim stonky
- s vyskou si nedelej starost, 250-ka ma jen nejaky efektivni dosvit, takze budes mit palice jen do urcite velikosti - bez ohledu na celkovou vysku kytky.

Jesli umis anglicky, tak si zkus tyhle sehnat videa, je tam spousta informaci. Ale uz se me neptej, kde.
The ultimate grow 1,2
Ready, set, grow 1,2

Externí zvlhčovačka s neblerem

Old Post 14-05-2008 v 16:02 PM
m16l1 je offline   Profil uživatele m16l1   Find more posts by m16l1   Foto galerie člena m16l1   Click here to Send m16l1 a Private Message   Add m16l1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

ptam se co vedet musim - nenutim te mi psat, uz jsi mi pomohl dost...

ale efektivitu jsi mi jeste nerkl, tz jestli je 250w dobra lampa na vynos, nebo jestli to bude lepsi kdyz je hodim na balkon - nechci nejakech 5g na kytko to by byla skoda mesicniho uctu za lampu

jinak diky za info, ted uz vim vsechno co vedet musim, mrknu se na ty videa jestli je teda najdu - existuje nejaka stranka kde se pomerujou lampy 250w-400w-600w ? treba efektivitou, lumenamy, kelvin, moznym vynosem atd ??.

s vyskou si nedelej starost, 250-ka ma jen nejaky efektivni dosvit, takze budes mit palice jen do urcite velikosti - bez ohledu na celkovou vysku kytky.

jak to myslis ?? - efeektivni dosvit je 35cm... je jasny ze kdyz je vis nez 35cm nemaji tak silne svetlo, ale na jakou velikost ji dat - kdyz chci *velky* palice ?

konec otazek a fakt diky za rady

Old Post 15-05-2008 v 07:43 AM
xoOr je offline   Profil uživatele xoOr   Find more posts by xoOr   Foto galerie člena xoOr   Click here to Send xoOr a Private Message   Add xoOr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m16l1
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

dosvit - jde o to, ze pod umelym osvetlenim jsou urcite limity na vynos, ktere jsou dane vykonem lampy/spektrem atd. Tohle bych fakt neresil - velikost plochy mas ke svetlu tak akorat, a kytka se prizpusobi tomu, jake ma podminky.

Pokud bys to nechal rust na balkone v 30l kvetniku, tak samozrejme budes mit na podzim velkou kytku, nebo taky ne. Zalezi na mnozstvi slunce, teplote, taky ti to tam nemusi dozrat, nekdo ti to muze slohnout. Box vs outdoor je rozhodnuti na tobe.

S tim vynosem - pocitej u 250W kolem 120-130g sucheho celkem. Mozna vic, mozna min. Borci, kteri to maji vychytane, kombinuji treba hydro a ScrOG tak dosahuji az 1g/W, ale to uz musis mit nastudovano, zkusenosti a vybaveni.

Stejne, kdyz to mas na kvetu, tak to uz tech 6 dalsich tydnu vydrz - kdyz ted das na balkon kvetouci kytky tak tezko rict, co z toho vznikne... aspon se pak budes moct rozhodnout, jestli budes v boxu pokracovat, nebo ne.

vzdalenost - co nejbliz, abys je nespalil. To s tou rukou u vrcholku jsem tusim uz psal :-), takze asi tak.

At se kytickam dari

Old Post 15-05-2008 v 10:48 AM
m16l1 je offline   Profil uživatele m16l1   Find more posts by m16l1   Foto galerie člena m16l1   Click here to Send m16l1 a Private Message   Add m16l1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

tak okay kamo, myslis 120-130g pro kytku nebo pro kolik ???jo stou rukou uz jsi to psal
diky moc zatim ahoj

Old Post 15-05-2008 v 11:02 AM
m16l1
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

120-130g jako celkovy vynos pod jednou 250w lampou v boxu tvoji velikosti. Ber to tak, ze vynos na m2 je obvykle seedbankou udavany mezi 400-500g (v tom pripade, ze to mas vychytane). Ty mas 0,35m2, takze v tom lepsim pripade mas 140-175g, prvni pestovani je obvykle nejslabsi - nez to vyladis.

viz take FAQ

Old Post 15-05-2008 v 12:18 PM
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

hele kamo jakej je rozdil mezi hps - master son-t PIA plus 250w
a shp-t 250w ???

diky

Old Post 16-05-2008 v 23:31 PM
m16l1
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Philipska ma podle vyrobce o cca 10% vetsi svetelny tok, provedeni horaku u philipsky by melo byt kvalitnejsi.

Old Post 17-05-2008 v 07:57 AM
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

ahaa takze ma lepsi zareni a silu svetla ? timto lepsi pro kytky ne ?

Old Post 19-05-2008 v 07:13 AM
m16l1
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

citace:
Původní příspěvek od xoOr
ahaa takze ma lepsi zareni a silu svetla ? timto lepsi pro kytky ne ?

Spektrum je cca stejne - sodik je sodik, jen son-t pia plus dava vice svetla. Ten horak by mel byt kvalitnejsi = mensi pravdepodobnost poruchy. Proste ja osobne bych radeji koupil philips nez gib. Ale nekdo muze mit zcela opacny nazor :-).

Old Post 19-05-2008 v 10:05 AM
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

okay me to rika = vica svetla vice efektu tak dneska koupim tu master son t pia, nebo existujou jeste lepsi sodiky 250w ?? nebo je takhle jestli se to da rict ta nejlepsi nabidka ??

kytky jsou ted cca 2 tejdny na 12/12 mato cenu menit tu lampu za tu pia ? nejspis jo ne ?

Naposledy upravil xoOr 19-05-2008 v 10:26 AM

Old Post 19-05-2008 v 10:16 AM
m16l1
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Hele, podle FAQ mas mit na m2 max 80000 lm, vice by uz bylo plytvani. Takze se na to muzes vyprdnout, protoze na rozmery 70x50 ti staci 28000lm, coz ma pokud vim i sodik GIB. Ale jsou to tvoje prachy

Svetlo je jen jeden z mnoha prvku, ktere ovlivnuji celkovy vynos, takze 10% vice svetla neznamena 10% vetsi vynos.

Old Post 19-05-2008 v 12:25 PM
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

ah okay, ma ta pia t teda o tolik lumenu vic ? neznas nejakou stranku kde to je vypsany lampy a info ??

to mi je jasny, ale bylo by to treba optimalnejsi, momentalne mam tech 65x65 coz je presne

diky

Old Post 19-05-2008 v 12:31 PM
m16l1
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

predpokladam, zes chtel 250W

pro sylvanii mam neco tady.

a pro philips - www.philips.cz -> osvetleni -> katalog ....
(chtel jsem dat link, ale nejak to nepracuje podle mych predstav)

Jo, a google je tvuj pritel, nezapominej na to

Old Post 19-05-2008 v 15:05 PM
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Okay diky zaty informace chtel jsem ze zeptat, ty kytky byli minulej tejden tak 20-28cm - dneska uz jsou 40-55 po prehozeno do velkech, ty kytky sou bomba jako - hrozne tlusty kmen.. a zdrava, palicky (vlasky) uz take rostou dost hodne, tak jsem do ty 65x65 narval, 2x 35l kvetinac, je 32x32cm vtom jsou 4 kytky, pak mam 11l 2x vtom je 1 kytka.. ted uz mi rostou dost, moje skrin je ale jenom 140cm... takze uz mam jen tak cca25cm mista posunout lampu na horu to bude jen tak tak, tak jsem se chtel zeptat na to pletivo... myslis ze je to dobrej napad hodit tedka tak na 50cm pletivo ? aby prolejzali jen palice ??

co to znamena kdyz kytka zhrnuje listky dosebe, vis otaci je - to je kvuli moc hnojivu nebo kvuli moc vody ??

jinak tam mam tedka 12 holcickek, 2 jsou jeste kvuli mistu jen ve dvouch 2.5l petkach, ale jsou dost tlusty tak to tam necham je to skoda vyhodit... doufam ze to takhle bude pokracovat za tejden se mi o cca 15-20cm zvetsili a hrozne zmohutly.. vypadaji huste

jeden dotaz bych jeste mel, mam to tornado ESL sparku lampu 2x 115w 1300lumenu, me ten sodik vsechno neprosviti, je to dobrej napad ji povesit do prostredka kytek dolu ? aby se prosvitil ceclej spodek ze ? proste ma jen dohromady 2600 lumenu, ale jeste stim sodikem kterej tak 15% dole prosviti se to urcite tezi na 5000-6000.... lumenu, je to okay ? - PHILIPS Tornado ESaver 20W E27

nebo mel by jsi jinej napad jak to dole prosvitit, penize jeste mam tak 2500,-kc na prohozeni pro box, vic uz nedam uz jsem dotoho dal dobrech 5000 az uz na to prcam , treba nejakou normalni halogenku 100w nebo tak ?, proste neco nekomplikovanyho bez predrazniku.. proste e27 nebo tak.. dikyza rady cusec

poslu dneska fotky
dikes

Naposledy upravil xoOr 20-05-2008 v 10:29 AM

Old Post 20-05-2008 v 08:41 AM
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Mam uz take - 250w master son-t pia HPS, to svetlo je fakt silnejsi nez sylvania shp-ts 250w poznam to - taky jsem mel ten sodik asi 3 roky ve skrini, a tak pul roku bezela - ta nova je mazec

Old Post 20-05-2008 v 09:43 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás