Infiniti
Stálý Člen

|
Hooooši sry za mé opoždění , měl jsem spoustu práce mimo ČR , tudiž jsem nebyl na webu takže se náležitě omlouvám .
Takže pánové kdo jste sledovali tenhle thread od začátku tak jistě víte že jsem dělal pokus hokus vypěstovat 25 kytek na jednom metru čtverečním a k tomu ještě tři naprosto odlišné druhy . Tak se to pokusím shrnout .
Jack Herer - velice rychle rostoucí do výšky ( 150cm) palice tvrdé jako kámen orosení nevidané chuť výborná je cítit ovocná jakoby borůvky či lesní jahody . Celkem zasazeno 5ks pouze 4 dospěly do sběru .
výnos 80 g - nuda .
White Rhino - roste taky pěkně ale netáhne se do výšky jako JH nejvyšší byla 110cm , palice pěkné o velikosti plechovky Red Bullu , orosení moc pěkné chuť dobrá trošičku ovocná - zhuluje jako kráva (dva prásky ze skleněnky a dojdou vám slova )
Celkem 10 ks zasazeno 10ks sklizeno výnos 294g celkem ujde .
ICE - roste nejpomaleji taky je valice nízky nejvyšší 55 cm , palice malé jako zapolovač orosení parádní chuť je spíš senná - zhulení je dost silné až psycho . (nic pro mně)
Celkem 10 ks zasazeno 10 ks sklizeno výnos 160g nic moc .
Závěrem chci dodat že výnosy jsou omezené z důvodu výšky JH poněvadž byla lampa cca metr nad WR a metr a půl nad ICE.
To znaméná že pokus byl uspěšný natolik že jsem zjistil už nikdy více druhů do NFT !!!
CELKEM VÝNOS 534 G .
V tomto čísle nejsou započitány malé spodní paličky ty jsem nevážil jelikož jdou na skufffffff .
G/W = 0,89 g na 1w
 |
|