Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale keci keci ta rostlinka je jeste malinka to je normalni ze je nazloutla prelitim to 100% neni a prehnojeni se pozna podle spalenejch koncu ne podle zloutnuti,nedostatek zivin to taky neni pochibuju ze ma takle mala kiticka takovou spotrebu aby ji nestacila zatim hlina.
Nech to jeste bejt zatim to njak vadit nemusi...nebo to je naky katastrofalni?? posli jeste naky fota...
Kyselinou dusičnou- v růstu, nebo kyselinou fosforečnou- květ.
Taky se dá použít pH- v prášku, od firmy GHE myslim, ale s tim nemám moc dobrý zkušenosti. pH mi to sice snížilo, ale neudrželo se na tý hodnotě dýl než jeden den.
citronka - kyselina citronova je na pH- a koncentraci nevim presne ale 4 kapky do litru a zasadu a to pH+ je dobryy haseny vapno ja davam gramik do litru...
Původní příspěvek od ANUBIS citronka - kyselina citronova je na pH- a koncentraci nevim presne ale 4 kapky do litru a zasadu a to pH+ je dobryy haseny vapno ja davam gramik do litru...
Tak zásadu bych ani moc neřešil, protože jestli máš vodu s vysokým pH, a přeženeš to s koncentrací kyseliny, tak to prostě jen naředíš čistou vodou.
tak mi prosim vas nieco poradte take realne som zo slovenska a mi tu take shopi nemame ako vy v cechach.......potreboval by som realny dostupny prostriedok co zozeniem v obchode objednal by som si aj z ciech no mate strasne drahe postovne 300Kč
IMHO jak pise anubis na snizeni ph lze pouzit v extremnim pripade i citronek, 4 kapky do litru mohou stacit, ale taky nemusi zalezi jake mas ph vody, chce to odzkouset. A kdyz ne citronek tak jeste v extremejsim pripade lze pouzit ocet ( slaba kyselina octova). Nevyhoda techto dvou latek, je ze ph je nestabilni a voda se vic kazi(aspon me to tak prislo), ale asi lepsi nez dratem do oka, pokud nejsi schopny sehnat nejaky poradny ph-. Mozna by slo ph vody kytkam lip snizovat i akvaristickejma PH- a to by jsi mel lehce sehnat i na slovensku, ale taky to asi nebude tak optimalni jako kyselina dusicna/fosforecna.
TAKZE SMUTNA SPRAVA RASTLINKA SA UKAZALA AKO SAMEC BOHUZIAL ...NO A TIE OSTATNE ZATIAL ESTE NEVIEM SU PREPNUTE DRUHY DEN NA KVET TAKZE FOTO POSTUPNE DODAM
cau no ted sem tady narazil na tvuj prispevek toho samce je skoda byla to pekna kyti tak at se ty dalsi vydarej lip jo a stim ph ja mam takovou zkusenost ze veskerou vodu prevarim voda se tak zneutralizuje zbavi vsech prasaren z vodarny a potom kdyz hnojim davam vzdy polovicni davky hnojiv vjetsinou to s ph potom dopada dobre ale prevaret vodu by melo pomoct myslim skus a uvidis preju hodne stesti budu sledovat dal jak se ti to vydari cau brc brc brc ko