Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar Všem growerům po delší odmlce přidávám další update mé zahrádky.
nasazena Green Sensation, postrik minimalni - cca 1x za 3 - 4 dny - phyt.
kytizz už krasně voní a jenom se potvrzuje qalita mandaly. Speed quen voni krásně kořeněnym způsobem, jak nějaky indický koření - paráda. Sadhu dost po žvejkách, taková svěží, líbivá skunková vůně. White satin voní asi nejmíň, ale zato dělá nekrásnější palice - pěkně kompaktní a většinou sou white satin nejzelnější, skoro až moc tmavě zelený listíky..
arjanovi košťátka sou faktkoštátka, a budu rád když z každý bude aspoň okolo 10 g. sice voní parádně po jahodách,a le co se týče tvrdosti velikosti a tvaru paliv tak bych hodnotil dost negativně - za ty prachy oproti mandale..
tak o5 pár fotozz pro nahlednutí:
foceno nokia N95
jen pro info ta poslední je noname ganja jako takovej test.
táák se všem mooc omlouváám za nepříliš časté updateování tohodle threadu z duvodu absence fotaku, a nechat si neco fotit a paxi to nechat posilat na mejl je na pi.u.
celkově se mi moje v pořadí druhé kolo podařilo, problémy žadné nenastaly - naštěstí, hlavně sem šťastnej že mi holky nelikvidovali žádní škůůdci!! jako v mym 1. roundu..
mandala se mi osvědčila jako poměrně dobrá banka, hlavně co se týče kvality semen, horší to bylo s ruznejma phenotypama - co sem měl z 6 kytek sadhu ctyri ruzne modely, ale kvalitou a chutí absolutně bez diskuzí.
speedquen se mi vyznačuje dost kořeněnou vůní a jemnou chtí. white satin také dobrý modýlek, ale s výnosem nejslabší.
arjan nakonec jen v litr. kvetinaci mooc dobrej model - typicka sativa, a mensi jointik ve dvou je nejlepsi vec, odykouseno na carodkach a parada..
Výnos z 16 kytek v 6l q a 3 kytek v 1l q celkove +- 370g, coz mi na léto při pěstování mejch outdoorku nejspíš postačí
Takze asi tak, v pristim roundu se na vas tesi saiklon
a klidne otazky pánové