Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
muhehe lidi to bude fakt vklidu, to abych zavolal hovnocuc at mi tam něco stříkne z čokla chlupy asi nesezenu, ale nejaké to pivko bysme tam vypustit mohli..
jinak dneska jsme byli vykoumat další místo, cca na 6, možná 7 kyti, večer nebo zitra hodim fota.. aj sazeničky jak rostou sem hodím..
jinak hojte, a pište
Oujes® Škola Forever
Vidím že ty si víc v piči než já,
a přitom ja sem úplně v piči
Místečka vypadají dobře, ty Zachauboyi ... jestli jsi z našeho Valmezského Zachau, tak tu je Rožnovskej pěstitel
Budu sledovat tvůj thread, ať vím, jak se daří pár km od našich políček
zdar všichni, sazeničky vesele rostou, sice ještě nejsou fota, ale brzo budou.. dneska jdem vykopat díry na další políčko, tak sem pak hodim fotky.. měl bych dotaz ohledně hlíny v lese.. kámoš říkal, ze ikdyž do vykopané díry dám hlínu kupovanou, že z okolí pořád bude pronikat kyselost.. ti z vás kteří mají zkušenosti s lesní půdou, poraďte jak to udělat abych tomu aspon trochu zamezil.. budu vděčný za každou radu..
PEAC3
Oujes® Škola Forever
lidi, jak hluboko dáváte semínka do hlíny? mohly by být skoro na povrchu? možná dělám chybu, že je dávám hloubš než je zdrávo a pak se divím, že dlouho nelezou..
budu rád za vaše připomínky, hoj
Oujes® Škola Forever
Taaaaaaak.
Po menší přesazovací a klíčící pauze jsme zpatky, takze přidávám nové fotky..
jinak máme parádní místo, kde ani noha nevejde houští, maliny, husty porost, co víc si můžem přát
Oujes® Škola Forever
Taaaaaaak.
Po menší přesazovací a klíčící pauze jsme zpatky, takze přidávám nové fotky..
jinak máme parádní místo, kde ani noha nevejde houští, maliny, husty porost, co víc si můžem přát
jinak problém no.1 - Hlína
Oujes® Škola Forever