Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem sice neměl tu čest okusit šalvěj divotvornou(jen přeslenitou, ze který sem se tak akorát poblil :-D) ale žeby předstihla LSD a houby??? To je šílený ta nova...nejhorší je že 70 % lidí co na ty zprávy čumí, tak těm kecům věří....shit
Ani jsem si nestihl objednat extrakt ...grr...A pripojuji se k ostatnim...Co ta Nova siri za hovna je fakt neskutecne!!! LSD Vam v porovnani mnozstvi udela mnohem vice!!! A listy nikokomu skoro nic neudelaji a navic vysoka teplota musi bejt takze to ze si nekdo ubali "jointa" z salveje..tak mu to je zbytecne..
já se už na Nově ničemu nedivím...např. když informovali o tom, že Vatikán formuloval nové smrtelné hříchy pro 21. století, tak se objevila na obrazovce jakási koláž, která představovala ty nové prohřešky (znečišťování přírody atd..) a za drogy tam samozřejmě byla, světe div se, Cannabis. Já si myslím, že by celá redakce TV Nova potřebovala pořádně zhulit, aby na svět měli trochu jiný náhled.
PS: Nedělá tu někdo na Barrandově? Že bychom jim poslali jako such a small present nějakej koláček.
Taky mě to sere. Účinky z obyč listí trvají pár minut, a že by to bylo jak LSD bych teda neřekl A že je to léčivka a o potenciálu ve farmacii už nic. To uvedli jako "legalni" drogu pro hovada a postavili to na stejnou úroveň jak nějaké čichače toluenu. Doufám, že to neurychlí nějaké kroky k zakázání. Mám toho kvanta... ale stejně bych si asi kyti nechal
Původní příspěvek od SPLAT extrémně organizovaná skupina megapěstitelů ultrahydroskér hydroponním způsobem s centralizovanou vládou Carlose, "stačilo mi odeslat pouze tuto SMS za 80 kč a ..." no to by byl konec..