Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Můj osobní out 2008
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ja_osobne
Stálý Člen

Karma uživatele ja_osobne - 91% PěstitelskáKarma uživatele ja_osobne - 91% Pěstitelská

Můj osobní out 2008 Příspěvek č. 1

Tak sice docela pozdě, ale pořád to ještě docela de Na poště na mě čeká 10 semínek Durbanu a zejtra si pro ně pudu tak sledujte kdo chcete

smrt Spartě

Old Post 14-04-2008 v 18:15 PM
ja_osobne je offline   Profil uživatele ja_osobne   Find more posts by ja_osobne   Foto galerie člena ja_osobne   Click here to Send ja_osobne a Private Message   Add ja_osobne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Pozdě rozhodně není ..

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 14-04-2008 v 18:48 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Eko
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Eko - 90% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Eko - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ved je este len strnasty april preco by ako malo byt neskoro :P???no budem sledovat tvoj grow mohol si sa zatial trocha rozpisat :P

Old Post 14-04-2008 v 20:27 PM
Mr.Eko je offline   Profil uživatele Mr.Eko   Find more posts by Mr.Eko   Foto galerie člena Mr.Eko   Click here to Send Mr.Eko a Private Message   Add Mr.Eko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

hele pozdě určitě není..já třeba sázim pravidelně na konci května a dycky naprosto v klidu.

Old Post 15-04-2008 v 06:41 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ja_osobne
Stálý Člen

Karma uživatele ja_osobne - 91% PěstitelskáKarma uživatele ja_osobne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak semínek nakonec dorazilo o jedno navíc šecky sem už zasadil a pokropil rozprašovačem dal sem je do takovejch těch rašelinovejch květináčků tak doufám že se nerozpadnou. Fotky sem dodám snad dneska ale nejpozději zejtra zas tak pozdě sice není ale minulej rok sem jel od půlky února takže na mě pozdě až moc

smrt Spartě

Naposledy upravil ja_osobne 16-04-2008 v 18:55 PM

Old Post 15-04-2008 v 17:51 PM
ja_osobne je offline   Profil uživatele ja_osobne   Find more posts by ja_osobne   Foto galerie člena ja_osobne   Click here to Send ja_osobne a Private Message   Add ja_osobne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ja_osobne
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Po šesti dnech už vylejzaj ty nejsilnější první dvě samice už vykukujou

smrt Spartě

Old Post 21-04-2008 v 09:14 AM
pajloo
Stálý Člen

Karma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ahoj pocuj troska viac si to mohol hore rospisat ako vies ze su to samice? kupoval si feminizovane seeds??? nech sa ti dary

pajloo a smejo out 07
Pajloo a Smejo outdoor 2008

Old Post 21-04-2008 v 12:58 PM
pajloo je offline   Profil uživatele pajloo   Find more posts by pajloo   Foto galerie člena pajloo   Click here to Send pajloo a Private Message   Add pajloo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pajloo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ja_osobne
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

a co bys chtěl abych eště nasal? klidně se zeptej to že sou to samice byl vtip

no tak během včerejška vyrostly další 4 kytičky a dneska do teď další 2 takže jich je zatim 8... tolik jich bylo původně plánováno... eště sou tam tři tak uvidíme jestli eště taky vyrostou

smrt Spartě

Old Post 22-04-2008 v 15:24 PM
replay
Stálý Člen

Karma uživatele replay - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

zdar.Vyzerajú k svetu tie tvoje Durbaníky, ale zdá sa mi že sa ti nejako moc ťahajú za svetlom. Predpokladám že ich máš niekde na parapete. Ak ich máš na parapete tak na ktorú svetovú stranu je orientovaná?

Naposledy upravil replay 22-04-2008 v 16:48 PM

Old Post 22-04-2008 v 16:43 PM
replay je offline   Profil uživatele replay   Find more posts by replay   Foto galerie člena replay   Click here to Send replay a Private Message   Add replay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ja_osobne
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

se takhle táhnou dycky ne? je pak zahrabuju aby měli menší stonek

smrt Spartě

Old Post 22-04-2008 v 18:10 PM
replay
Stálý Člen

Karma uživatele replay - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

no to by som ti radil zahrabať hlinou inak hrozí že sa ti vyvrátia (osobná skúsenosť).Zatiaľ čus a budem sledovať.

Old Post 23-04-2008 v 06:52 AM
replay je offline   Profil uživatele replay   Find more posts by replay   Foto galerie člena replay   Click here to Send replay a Private Message   Add replay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ja_osobne
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Tak semínka, která mi poslal Squirrel už pěkně rostou Poslal mi dokonce i jedno navíc ale zrovna to určitě nevyrostlo Z 11 semínek mi teda vyrostlo 10 kytiček a to si myslim že je snad i štěstí První fotky jsou před dvěma dněma ty další budou z dneška

smrt Spartě

Naposledy upravil ja_osobne 29-04-2008 v 11:14 AM

Old Post 25-04-2008 v 07:48 AM
ja_osobne
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

No nechal sem je už trošku dýl provětrat na balkon aby se jim trošku zpevnili stonky. Tak většina z nich se zlámala tak uvidíme jak se jim bude dařit dál

smrt Spartě

Old Post 29-04-2008 v 20:04 PM
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Jo, přeju ať ti to hezky roste.
Já jsem dal semínka naklíčit až včera Myslíte že už je na to pozdě, nebo se to ještě dá z toho něco vypěstovat? Díky.
Peace.

Old Post 30-04-2008 v 09:37 AM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pajloo
Stálý Člen

Karma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

No myslim si ze neskoro neni ja davam ties este naklicovat seeds. Minuli rok som daval este o mesiac neskorsie cize koncom maja a rastli strasne rychlo tak ze pokoj a trpezlivost a uvidis ze to bude OK

pajloo a smejo out 07
Pajloo a Smejo outdoor 2008

Old Post 30-04-2008 v 12:22 PM
pajloo je offline   Profil uživatele pajloo   Find more posts by pajloo   Foto galerie člena pajloo   Click here to Send pajloo a Private Message   Add pajloo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pajloo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ja_osobne
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Spousta lidí zasazuje teprve teď i během toho května by se to dalo

Takže opravuju nejsou to DPxEM ale Master kush.
A mám nějak jeden prblém na fotkách je to někde i vidět... Půlka kytiček se mi zlámala ty co sou zlomený dole s tim si poradim docela snadno tam prostě jen přidám hlínu ale ty co sou zlomený už o kus vejš tak newim co s nima nebo mě aspoň teď nic nenapadá. Kdyby někoho napadlo tak určitě napište

už mě to napadlo prost je vydloubnu a zasadim je do tak hluboký díry ře se tam ten stonek schová i s tim zlomením

smrt Spartě

Naposledy upravil ja_osobne 01-05-2008 v 16:23 PM

Old Post 01-05-2008 v 09:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás