Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak dneska jsem zjistil nemylé překvapení, ikdyž mám
kytky z řízků tak jsem dneska nalezl jednoho samce
a vypadá to, že budu mít asi ještě jednoho samce
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Zdárek slepče!
Já bych se nebál to klidně přepnout i když jsem sám často ostatními kritizován že přepínám brzo! Jinak koukám že ti to roste kvalitně a bez problémů to je hlavní!!! Škoda jen těch samečků
Ať se daří dál canna...
cuz kamo...teda ze nekdo nareze samce to nechapu vzdyt kazdy kdo ma matku tak bud ji ma z rizku nebo aspon musel udelat nejakou mensi selekci a u te je první krok zjistit pohlavi snad nekdo nenareze rizky aniz by aspon vedel co je to za pohlaví. a za samčí rizky se tez platí ? no ale tak aspon si muzes kontrolovane ojet par palicek a mit dobre seeds otazka zni opravdu jsou to ak?
Původní příspěvek od kouba cuz kamo...teda ze nekdo nareze samce to nechapu vzdyt kazdy kdo ma matku tak bud ji ma z rizku nebo aspon musel udelat nejakou mensi selekci a u te je první krok zjistit pohlavi snad nekdo nenareze rizky aniz by aspon vedel co je to za pohlaví. a za samčí rizky se tez platí ? no ale tak aspon si muzes kontrolovane ojet par palicek a mit dobre seeds otazka zni opravdu jsou to ak?
AK-48 to jsou na 100% je to muj znamej...
to že to posral tak mi říkal že udělal chybu,
právě že měl 3 matky AK-48 z nirvany(myslím)
nadělal řízky(cca 100kusů) a z jedne matky
se mu vyklubal samec.. příště říkal že si to
otestuje než bude dělat řízky...
jinak stanese každy dělá chyby a on je začínající
grower...
edit: jinak dělat matky z řízků podle mě není to nejlepší řešení
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Čau Slepcče,
kytky máš moc hezký,těch chomáčků tam nahoře.:-)
Fandim ti a K+ za moji oblíbenou odrůdu a,že ti to hezky kvete.Bohužel jsem nesehnal řízky,tak jedu SWK.
AK-48 rulezzz.
dnes jsou kytí na 23. dnu květu
-některé listy jsou jakoby popálené od hnojiva,
a některé mají nějaké genetické uchylky
-paličky pomalu ale jistě rostou
mám dotaz měl bych to více prostříhat nebo to nechat jak to je?