Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jelikoz hulim every day, samozrejme i sport provozuji v tomto omamenem stavu, a mozna proto mam pocit, ze by to bez toho mohlo byt o neco lepsi. Nejvic to pocituji pri lezeni. Ono dat si nahore cigo je prekrasna vec a dolu to neni taky takovy problem, ale po 3, 4 cigarku fakt uz nevylezu nic, ne ze uz bych nemohl, ale neni to uz po psychicky strance to prave orechove. Kazdopadne Sportu ZDAR v jakemkoli stavu
pozitivni efekty muzu jen potvrdit ... at uz de o rychlost, vydrz a tak .. jen mozna ne kazdej model pusobi uplne idealne, mam pocit ze indiky jsou lehce vhodnejsi a taky, to chce mozna trochu praxe, prece jen je to jinej stav a ne kazdej se k pohybu skrz ten stav prokope ..
No ja hulim uz asi 5 let (decentně, tak jednou týdně) a k tomu asi 7 let běhám maraton a můžu říct že to jde krásně k sobě. Třeba když má jít člověk jednou do týdne v sobotu dlouhý běh (30-35km), není nic lepšího než si večer předtím dát brko, ráno je pak uvolněnější, víc vnímá přírodu kolem a taky to pomáhá tlumit případnou bolest... :-)
Ganja a sport..to je jak prdel na hrnec . Zní to hodně pejorativně, ale prostě to tak je. S nostalgií vzpomínám na časy, kdy nás na střední hrávalo třeba 10 (pět na pět) fotbálek a všichni byli zkouřený jak tašky to se pak hned jinak prožívalo..
Mám rád posilovnu, hakys (ten obzvlášť), pak ještě hokej...jednomu fuku jsme i říkali WRC ganja, protože nejlepší činnost, co jsi mohl po ní dělat bylo dělat nějakej sport, všechno zpomalené, každý hodně soustředěný na hru, užíváš si každou vteřinu...
no skusal som tak skateboarding ale moc to neslo a ani som nebol moc odpaleny... mozno by to chcelo este mensiu davku... spominam si ze za uplnej mladosti som vyfajcil nieco velmi slabe a prvy krat v zivote a na skejte to potom bolo take spomalene s prehladom... vtedy sa mi to pacilo... no uvidim niekedy este skusim ale pokusim zahulit len velmi malinko
Ja na Svk rozsirujem sportovu disciplinu STREET STUNTS(poulicna akrobatika) uz 4. roky. (www.streetstunt.ic.cz)
Trenujem kazdy druhy den, niekedy aj kazdy den. Nemam problemy z nicim, stale sa mi trenuje super. Je pravda, ze ked som zacinal s tymto sportom nehulil som vobec, cca pred 2. rokmi som zacal. Neovplivnilo to moj vyvoj v sporte a kariere tohoto sportu(vystupenia). Stale sa drzim medzi jednotkou najlepsich na Svk(Team Sx-Slovak Extreme-mame vystupenia aj v Cz,vacsinou v Prahe).
Dokonca chodievam na treningy capoeiri(afro-brazilske boj. umenie), kde ucim akrobatiku a mozem povedat, ze capoeiristi maju velmi radi trafku.)
Je pravda, ze niekedy ked sa poriadne dodunim, tak sa mi nechce priklad trenovat vobec a radsej si sadnem pri telku a bastim co sa da
Podla mna nema trafka vplyv na sportove aktivyty az na to, ze niekedy sa prejavuje to, ze sa nam nechce Toto moj nazor.
Tu je par mojich videii na ukazku sportovej discipliny, ktoru mam tak rad a nikdy by som ju neopustil
crackonos:
Dik. Zo zaciatkov som skusal aj parkour, ale nejako so tato sportova disciplina u mna neuchitila. Lakalo ma nieco viac, a to poulicna akrobatika a prekonavanie prekazok tymto stylom
nejlepsi je se vyhulit na sjezdovce, to je uplne nejveci ulet, nikdy nezapomenu jak sem jel na vleku s fajou v hube a pak ta jizda dolu proste ulet , hlavne z tech hor sel respekt
kdyz se spapnu tak fotbal treba hrat nemuzuale stejne se pred nim zkuruju ale takovej florbalek si nejvic uzivam a vic se do neho seknu ,tazkze se mi vic dari.ale klasicky je nejlepsi po huleni hakisek