Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já dal semena naklíčit 15.2.2008 ale ven s nima nespěchám. Teď jim ještě přisvěcuju, ale čeká je ještě minimálně tejdenní návyk na venkovní podmínky, než je v dubnu/květnu prdnu ven.
Konope je odolné, vydrží chladnejšie počasie, skôr ide o to, že momentálne je svetelná perioda cca 13 hodín svetlo, 11 hodín tma, čiže na rast nie veľmi vyhovujúce.
Jo přesně tak mno jak říkal ONO už je tam docela dost světla a kor tetka ještě jak se posunul ten čas tak to je ok mno tak si myslím že už je na to čas mno
Původní příspěvek od martin4688 Jo přesně tak mno jak říkal ONO už je tam docela dost světla a kor tetka ještě jak se posunul ten čas tak to je ok mno tak si myslím že už je na to čas mno
To, že si to myslíš je opravdu relevantní argument. Myslíš, že tím, že se posune tvoje chápání času o jednu hodinu dopředu budou mít kytky o hodinu víc? No nevim nevim...
Nerozumím tomu, kam všichni spěcháte - když vysadíš teď - budeš rád, když ti kytky nevykvetou nebo v květu nezhermí. A to že je konopí odolné - to sice (asi) je, ale proč do něj zbytečně prát současné noční teploty? On ten květen, červen, červenec, srpen, září, říjen případně listopad neuteče až zas tak rychle.
Môj spríspevok bol asi zle pochopený. Písal som: "NIE veľmi vyhovujúce". Naozaj je ešte skoro sadiť. Chápem tú nedočkavosť niečo si už zasadiť, to je každého osobné rozhodnutie, iba sa snažím pomôcť predísť sklamaniu z výskytu hermafroditov, stresov z nízkych teplôt a svetelnej periody, predčasnému kvitnutiu a pod. Okrem toho netreba zabúdať na botaniku marihuany od ddt-a. Je tam veľa užitočných informácií napr. to, že rastlina s príliš dlhou rastovou fázou prechádza ťažšie do kvetovej fázy a pod.
Ahoj no určitě tenhle týden dám klíčit, jaký den to bude, to nechám náhodě a chuťi. Ale určitě mi delší dobu pobudou na parapetu, kvůli noční ale i někdy denní teplotě.
Sadit řízky teťka je blbost.Nakvetou a i když to přežijou, nakonec z nich budou stejně malé keříky...
Semínka, ty začnou kvést nejdřív po2-3 týdnech, takže v půlce dubna, možná i dřív, můžou jít za okno/ven podle počasí. V květnu bude světelná p. tak 15/9, což je skoro OK.
Já sem sadil pár kytiček na začátku března, ale do konce dubna je nechám pěkně pod lampičkou
hoši, kam spěcháte? klony ven? přece až bude tepleji, řízek dožene snadno ,to co rostlina ze semene nestíhá... možná,že počasí přes den působí opticky fine,ale zkuste posunout teploměr přez noc ven...jak asi bylo kytkám?
Původní příspěvek od TH! Dneska jsem hodil na parapet pár semínek na zkoušku, ale myslím že ten pravý čas na předpěst je tak za dva týdny a ven dávat asi tak okolo 10. května
Máš dobrej odhad přesně tak to udělám i já. Loni se mi to osvědčilo.