Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ to zkus ale jak si psal ze kytky pod tema usporkama potrebuji delsi dobu na zrani ta nvm ja si spise myslim ze to zraje s nejakým mensím rozdílem ale spise hustota a velikost palic je slabsi.....nvmmoc jsem to nezkoumal
No momentálně nemam čas na vubec nic tak snad o víkendu hodim fota.
jinak 3 kytky už jsou dole, ale je toho malinko malinko a co se kvality týče tak ještě netestováno...
Původní příspěvek od Mckey No pod usporkama se toho moc vykouzlit nedé ale jinak krásné zdravé kýtíz K+
no plnohodnotná,tohoto squelýho threadu,hodná odpověď
...co se nedá vykouzlit..?
čarovat pod sodíkem umí kde-kdo aj já
fandím.
ten rerlektor s těch úsporek je dobrý nápad,trochu bych ho předělal,kvůli lepšímu rozptylu světla.....možna jsem špatně viděl,ale dal bych mezi lampy větší rozestup,akorát pod to velké hobby stínidlo......
zdar ať jedou
....taky by mě zajímalo jaká bude kuřka....pak se úpřímě pochlub...
Jde o Balladonna x Jack Herer BL pheno seknutá v 48 dni. ( šla dřív než ostatní jako takovej pokus)
No je to dobrý Dal jsem si dneska jednu takou malinkou paličku přes vodnici (jeden velkej prásk).
Chuť je zemitá, kořeněná se sladkým koncem. Náběh je pozvolý až po pár minutách po vydechnutí kouře.Účinky jsou velmi euforické, měl jsem neskutečně pozitivní stav s mírnou poruchou pohybové koordinace stav končí celkově ospalostí značnou ospalostí...
Toť muj první zážitek této velmi skromné sklizně...
Rákosníček:jelikož jsem fanda pokusnejch growů,tak musím uznat že ti to pod těma úsporkama fakt krásně jede,máš to pěkně orosený,vypadá to velmi tvrdě,co bych ti na to řekl no,je to pěkný......na foky jsem velmi zvědav
jinak přeju pěknej výnos a chutný pokouření
tak po dlouhé době sem zas tu a i tentokrát bez fotek, protože neni co fotit . Sklidil jsem co šlo a náležitě zhulil, ale pak jsem před víkendem zapomněl zalejt a .... . Po tomto jsem se rozhodl, že další kolo bude až koncem srpna. V létě budu pravděpodobně často mimo Prahu a na in nebude čas. Takže nashledanou koncem srpna.