Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
FOR Sisa.stim Raichem je to težké,kupoval jsem tam 2 roky a fakt špatná klíčívost,konkrétné Sensi ,beladonna od Paradais v pohodé a to se opakovalo každý rok,i s jinou genetikou,tak bacha at nesháníš osivo na poslední chvilku jak já,je to průser a leze to do peněz.Já pojedu super skunk,shiva skunk od sensi a sensi star od Paradais seeds.Nechávám si je poslat s Holandu a je to lepší.A noname,tak do toho určitě nejdu,starat se o něco když nevíš co z toho bude je o ničem.
For Crackonos.shaman out.super brzo hotový,Passion měl ho kámoš,rídké šišky chut dobrá,matanusku ,sagamata,jsem měl,pěkné dlouhé palice,ne moc tvrdé spiš na lampu.Skusit se má všechno,jinak dobry grow.
2Mišák: tu matanusku thunderfuck mel kamos na out a byl s ní nanejvýš spokojený, jemu se docela povedla a bylo to celkem dost potentní vzorek, po prdu jsem byl dost...když zklamou genetiky, je na řadě asi 80 semen moc dobryho nonamu
ForCrackonos.Je fakt že osivo od seedsbank nekdy hůř klíčí,ale je tu zaručena kvalita a tip ktery hledáme,ale starat se půl roku o ,,,,,něco,,,,to bych neriskl,jen když by nebylo zbytí,ale...ne!
For Mišák: Tak to jsi mě docela polekal,snad to bude ok,každopádně ze 7 mě zatím vylezlo 1,kua doufám že to nebude jediný. Jinak vím o víc lidech,kteří kupovali ve Vídni a bylo to vžy v pohodě.... Tak uvidíme!
2Mišak:můj noname se skláfá z F2 WW a F2 Skunk 1, ale jak jsme to hulili celej rok,tak sme hazeli semena do jedny krabky a vznikl z toho noname :-)))))
Je pravda že kamoši použili osivo z mého materiálu co jsem jim dal.Na jaro to zasadili,výsledek byl lepší než z mateční rostliny,,,a to ještě bylo feminisované osivo,,,ted kupuju jen regular seeds a v poho!A sisa doufám že ti toho vyleze víc,kofáčů je ve Widni mnoho,bral jsem to z Bushplanet.zatim čus.
Tak ze 7 semínek se chytlo 6,ale dvě uhnili. To by ještě ušlo.Kamoš to včera hodil na okno ven a všechno mu vyzobali ptáci. Takže všech 10 semínek za 80 euro v pr.....
noo letos chci zkusit nyc diesel kterej docela obstojne jede vevnitr ale o venku sem nic moc nezjistil..ale na youtube sem zadal NYC diesel a par peknejch outdooru to naslo......dal chci zkusit powerpalnt....vevnit ma cca 50 cm tak by to snad nemuselo byt nejake monstrrosti......a muj faforit POG ktera minuly rok za mile asistence babicky me zeny dosahla caa dva a pul metru a vubec to bylo to nej co se mi kdy venku podarilo
ja tento rok idem Belladonu,Thai Haze Skunk a Amsterdam Flame o ktorom som tu pocul velice malo skoro nic takze sa uz nemozem dockat vysledkov...
growu zdar