Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zase fotecka ze 12 dne 12/12.Uz se konecne zacinaj delat palicky.Teda male,ale snaha je.Druhe foto to ja stara skrin tu dojedu a konec zas na rok.Az zase od ledna.
ahoj jedu ted prvni grow a chtel bych se zeptat jakej ma vyznam ta sitka na vrskama kytek vydel jsem to uz u hodne klidi ale nikde nenasel vysvetleni proc? dekuji za odpoved
Cau ta sitka je tam proto aby se kytka nemusela tak vysilovat a drzet vahu palicek.Pak musi vydat energii do palek a jeste do stonku.A taky se ti nemuze stat ze se ti ulomi vetev.
Tak 26 12/12 uz se to zacina pekne zaplnovat na fotkach je to nic moc,ale nazivo je to uplne jine.Neco tam bude.Chtel sem se optat jestli to Ufo odtahne vzduch kdyz ho dam 3 metry od skrine na pudu.Barak ze sadrose;(vsechno je slyset.Sama navsteva samej kamos.Vzyt to znate.Dik za radu.
Ohledně toho ufa já si myslím že v tom nebude žádný problém jak jsem koukal tak má odtah 470m3/h a jede ti na polovic tak to skus a když tak ten odtah zvýšís ale určitě to pujde.
Zdravim tak sem poprve pouzil hnojku.A vypada docela solidne.Davam foto leva a prava strana.Zitra musim dat k nejakejm kyti podperu pac se zacinaj pekne ohybat.jeste 30 az 40dni a pudou pod kudlu uz aby to bylo.Zatim.
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley