Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
Frouman
Stálý Člen

Karma uživatele Frouman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

Nějakej lidumil mi zase nadělil trestnej bod za komentář Nejspíš nějakej přizdisráč, když je to anonymně.

This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?

Old Post 23-02-2008 v 20:47 PM
Frouman je offline   Profil uživatele Frouman   Find more posts by Frouman   Foto galerie člena Frouman   Click here to Send Frouman a Private Message   Add Frouman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 418

citace:
Původní příspěvek od Frouman
Jdu po ulici s kámošema a najednou nás zastaví cikán, postupně se všech ptá, jestli nemáme na brčko. Když ho každej pošle do prdele, zeptá se, jestli teda nemáme na prodej Ten kokot si snad myslel, že se rozdává hulení zadarmo...

Nezlob se na mě, ale tohle může napsat jen ten kdo v životě nic nevypěstoval, jen kupoval a možná otočil pár ošmelenejch pytlů.

Old Post 24-02-2008 v 12:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frouman
Stálý Člen

Karma uživatele Frouman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

No já mu taky nic neprodal....jestli jsi to myslel takhle.

This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?

Old Post 24-02-2008 v 13:25 PM
Frouman je offline   Profil uživatele Frouman   Find more posts by Frouman   Foto galerie člena Frouman   Click here to Send Frouman a Private Message   Add Frouman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

citace:
Původní příspěvek od Frouman
No já mu taky nic neprodal....jestli jsi to myslel takhle.

Jakkoliv, ale takhle urcite ne

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 24-02-2008 v 13:28 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Will suck dick for Growerparty?! Příspěvek č. 421

Mata ?(12:39):
hele kdy bude zase naka akce od growru??
Omnihash ?(12:39):
by si chtela zase naky drogy zadara co? pri pristim cannabiscupu, tzn za rok
Omnihash ?(12:40):
na dalsi akce se nedostanes, sou jenom pro velmmi peclive vybranej okruh znamejch
Mata ?(12:40):
!!NE!! AZ ZA TAK DLOUHO??
Omnihash ?(12:40):
no jo je mi lito
Mata ?(12:40):
tak ja ti budu delat doprovod nekam
Omnihash ?(12:41):
tobe to vylozene nestacilo
Mata ?(12:43):
nestacilo!! a nikdy nebude!! a tobe to snad stacilo??
Omnihash ?(12:44):
jo
Omnihash ?(12:44):
nebudu te tahat na grower akce akorat se poblijes a vytuhnes a co ja pak s tebou
Mata ?(12:52):
!!nenenen!!

Jo, pánové, je to tu... První oficiální grower gruppie....

Omnihash ?(14:46):
sirim tvoje poselstvi dal
Mata ?(14:47):
jaky poselstvi??
Omnihash ?(14:47):
o tom jak moc chces growerpaRTY.d
Mata ?(14:47):
ale to neni poselstvi..ja bych to nazyvala jinak
Mata ?(14:48):
treba.....chut hulit
Omnihash ?(14:48):
jo vyhulenost
Mata ?(14:48):
ano mozna moc to neprehanej s tim sirenim at z tebe neni prorok
Omnihash(14:48):
https://grower.cz/forum/showthread....0391#post660391

Mata ?(14:49):
ses fakt mimo!!
Mata ?(14:50):
to byl soukromi rozhovor!!!ty kokote
Omnihash ?(14:50):
sem to poslal kamosovi a ten to hned dal na web
ste kokoti vyrid mu to
Omnihash ?(14:50):
stejne te tam nikdo nezna
vyridim
to ho potesi

je videt ze mate zatemnene mozny od huleni.D
mozky
Omnihash ?(14:51):
to rika ta prava
Mata ?(14:51):
ja nemam zatemneno..me to nopak odtemnuje mysl naopak

Tento text je ciste pro studijni ucely. Sociologicky nahled do hlavy jedne z naseho naroda... enjoy....
Dekuju Omnimu za studijni material....

Co z toho textu vypliva necham na Vas...

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Naposledy upravil Stoned_r41d3r 01-03-2008 v 14:37 PM

Old Post 01-03-2008 v 13:32 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 422

jó holky někdy uměj být ty největší socky. já v jednom klubu občas potkávám jednu holku,která, když jdem ven rozjet špeka, je v mžiku venku taky a když se na ni dostane, dá si tak 3prdy a pak to ještě posílá svejm kamarádkám... vždycky mám hroznou chuť s ní nejak hrozně opovrhnout ale ještě sem to nikdy neudělal

Old Post 02-03-2008 v 08:51 AM
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

nejlepčí socka a přisrávač je pes. protože ten když od tebe něco dostane , je věrný, nepomlouvá tě a jste kamarádi

socka - human - od tebe něco dostane, a ještě tě pomluví že mu nechceš dát víc

potkal jsem "známého" co se přiživuje na ostatních - jeho life style" bez práce atd (ja taky nemám práci ale...)

neřekne čau když tě potká, ale ZEPTÁ SE TĚ JESTLI NEMÁŠ 20KU NA CHLEBA OMG, pak o cigáro ,. špeky. a když mu to nedáš, jde jinam, pomluvítě a sockuje - paradoxní koloběh

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 02-03-2008 v 10:27 AM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 424

Tuhle jednu zhulku zastavilo auto plný cikánů. Řekla jim, že nic nemá a tak za to dostala prej pěkně do držky.

Old Post 02-03-2008 v 10:36 AM
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

citace:
Původní příspěvek od Endorfin
Tuhle jednu zhulku zastavilo auto plný cikánů. Řekla jim, že nic nemá a tak za to dostala prej pěkně do držky.

kterou tuhle zhulku ?

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 02-03-2008 v 10:45 AM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 426

citace:
Původní příspěvek od TouchWood

kterou tuhle zhulku ?

toho psa

Old Post 02-03-2008 v 11:11 AM
Host
Host

Příspěvek č. 427

Touchwood, MEDwjet:tak jo - byla dredatá a tupě se uculovala

Old Post 03-03-2008 v 15:26 PM
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

citace:
Původní příspěvek od Endorfin

stalo se mi to stejný,banda cikánů v bmw po mě chtěla nějaký kouř,no samo sebou jsem odvětil že ne,ale napřed jsem dostal varování,tak jsem se dal na úprk,no docela sranda před vchodem do baráku

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 03-03-2008 v 15:36 PM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 429

mishelou:no v našem malým městě je to už druhý případ během krátký doby... rasismus no

Old Post 03-03-2008 v 15:40 PM
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

celler: uplne tak to nevidim. ale uz vim, komu po sklizni zavolam.. dvoum lidem, kterych si fuck vazim a rozhodne jim to dam poznat

aby vedeli, ze kazdej spek, co sme spolu dali, se jim vrati!!!

KUBO! PEPO! To si vyhulite!

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 03-03-2008 v 22:43 PM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

rajda me inspiroval,pac nez sem si ten jeho prispevek precetl tak sem mel skoro to sami

Šela (14:27:14 4/03/2008)
co delas?

Želvíno (14:27:45 4/03/2008)
prijel sem ted z rabajtu

Šela (14:29:40 4/03/2008)
a co budes?

Šela (14:29:47 4/03/2008)
malem byl prej z tebe pirat..

Želvíno (14:30:22 4/03/2008)
co potrebujes?
jj jeste hak a byl sem jetej

Šela (14:31:17 4/03/2008)
nijak extra nic nepotrebuju, ale dal bych prask, znas to.

Želvíno (14:32:17 4/03/2008)
hh to jo no...

Šela (14:32:39 4/03/2008)
to jo no..

Želvíno (14:33:18 4/03/2008)
a mas co hulit?

Šela (14:33:32 4/03/2008)
smeti z drtky

Želvíno (14:33:58 4/03/2008)
brou chut

Šela (14:34:18 4/03/2008)
ty mas rict, ze to ses ty.. tak te zhulim

Šela (14:34:29 4/03/2008)
neucil ses scenar

Želvíno (14:34:49 4/03/2008)
sory kamo ale sem skoro na mizine

Šela (14:34:57 4/03/2008)
i to se stava.

už se neozval..........

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 04-03-2008 v 13:47 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

Já musím zmínit taky jednoho přisrávače, který si nezadá s těmi vašemi. Říkáme mu liška, pokaždé, když nás potká na zábavě přijde k nám a řekne:"ňáký skunky?" a nahodí takový nasládlý úsměv, za který bych kopal do prdele, ale většinou když máme, tak dáme, u nás to tak funguje. U nás se všichni huliči z okolí tak nějak znají a jednou zhulím já je a podruhé, až nebudu mít, tak zhulí oni mě, tak to funguje u nás na vesnici. Taky když umotám a hulím s někým tak trochu cizím, tak ho nechám hulit at si klidně strhá plíce,ale hlavně když se zhulí, tím si udělám jméno a příště budu třeba já, kdo bude sockovat.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 25-03-2008 v 16:50 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás