Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak uz tu nekdo psal, pockejte az novaci objevi grower
To bude urcite neco ve smyslu:
citace:
"Bohuzel mame spatnou zpravu pro vsechny rodice. Ted se podrzte - kuraci marihuany prisly na novy zpusob jak rozsirit tuto vysoce nebezpecnou drogu mezi dalsi lidi a hlavne deti, zalozili internetove forum ktere je plne lzivych informaci o teto nebezpecne droze a take obsahuje spousty ruznych clanku ktere radi lidem jak si doma vypestovat nelegalni rostlinu marihuany. To ale neni vse, nas reporter se skrytou kamerou ziskal pomoci tohoto fora 2 nelegalni rezy teto rostliny z kterych by se dalo ve velmi amaterskych podminkach vypestovat nekolik kilogramu marihuany. Prodavajiciho i rezy jsme udali Policii CR ktera se podle jejich slov zameri na grower protoze obsahuje spousty dulezitych informaci ktere pomohou dopadnout vetsinu nelegalnich pestitelu konopi v CR."
Původní příspěvek od Soul Rebel
No hele alespon, ze tam je uz salvej, puvodne tam byly vyfoceny strikacky, lzice a alobal, ze kteryho se sypalo piko nebo heroin
reportáž sem sice viděl až teď, ale už včera mě říkal spolužák, že to v TV bylo. Na Novu se z pochopitelných důvodů ( a tato reportáž je toho důkazem) nedívám.
Reportér mě pobavil ... podle něj sem asi narkoman, kterej má co dočinění s "drogou, která hravě strčí do kapsy LSD, houby i piotové kaktusy" "Pár jointů marihuany Vás zaručeně pošle do vězení" .... tak co tu kurva dělám? Ale hlavně, že nezapoměl dvakrát během dvacíti sekund zopakovat, že ten pytlík stál tři kila .... Chytrej jak rádio. Ten s tou kapucí musel bejt asi taky trochu vymaštěnej, ale "příručky" má asi pročtený dobře. Ani bych se nedivil, kdyby to byl nějakej Voříšek nebo podobná figurka na poli Novy
Jediný, čeho se bojím je, že díky týhle mediální mrdce, která se vsere úplně všude, zakážou prodej šalvěje.
Zdar všem narkomanům experimentujících se salvií
Nebo i Toluen. Ať se jdou fakt vysrat, když si vezmu, že tak nebezpečné (v praxi!! ) drogy jako alkohol a cigarety stát ne jenom že neřeší, ale i propaguje a těží z nich, tak mi to přijde fakt jako fraška. Kdyby kdysi nezakázali trávu, ale alkohol, tak by to viděli zase naopak. Je to banda imbecilů co se nedokáže vůbec zamyslet. Žijou akorát z toho co jim kdysi naočkovali komouši, nějaké vědecké důkazy, či statistiky jim nestačí.
Můžeme být ještě rádi, že tu reportáž neudělali pomocí té jejcich nové taktiky jak udělat z píčoviny strašnou senzaci a to to, že o tom melou třeba každý den (viz případ Škrlová).
Vedci už dávno zistili, že Salvinorin A neni vôbec návykový a neni zdraviu škodlivý. Takže preto to neni droga! TV Nova zas rieši veci, do ktorých je im veľké hovno. Uvidíte, nič z toho nebude...
Toto isté bolo svojho času aj v SR ( dokonca pred 2. rokmi ). Tiež bola o tom reportáž v TV Markíza. Malo to tiež veľký ohlas, ale nič z toho nebolo. Tu sa to riešilo : http://archiv.markiza.sk/?31337d=25...37v%5B%5D=14025
Pěkný, prostě je to zase Nova. Ten reportér je pěkný hovado, určitě to sám ani nezkusil a mává tam s pytlíkem za tři kila. Navíc kdo zkusil šalvěj sám ví, že sušený listí toho zase tak moc nenadělá, rozodně po něm odejdete po svých domů. A ten obrázek mě fatk dostal - vždyťto není Šalvěj Divotvorná!
Tak mě napadlo, udělat nějakým způsobem sbírku proti Nově a nějak ji poškodit, uškodit nebo prostě něco. Melou tam fakt mrdky a lidi to berou vážně!