Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 1st 250w by MIRIS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

17 Příspěvek č. 65

mno tak zajímavý. jednu noc byla vlhkost asi 60%. 4 řezy konec
že to může bejt až takhle to sem netušil no. taxem to zase finišnul. další smůla mě potkala když na mém oblíbeném outdoor fleku budou poblíž stavět silnici
outdoor flek č.1 byl po pěti letech pokosenej tak snad se nestane nic s třetim flekem
no ale já se nevzdávám ještě flek 4 pokusnej uvidíme...
sem zasadil semínka který sem si chystal na jaro - durban poison. z 19 celkově jich světlo světa spatřilo 11. dvě sem ztratil, 4 nenaklíčili a ostatní nevim.
tímto chci poděkovat cannanymfje za osivo - máš u mě řízky nebo jestli budu objednávat nějaký seeds tak taky můžu
no a podle toho jakej bude poměr samic a samců se rozhodnu jestli budu držet a řízkovat do května nebo přepnu...přepnu? sakra sám sem zvědavej u sativky indoor. asi přepnu rovnou řízky a matky dám ven

edit:
jde to docela do indiky mno uvidíme co se z toho nakonec vyklube

Naposledy upravil 02-02-2008 v 15:45 PM

Old Post 22-01-2008 v 13:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

24 Příspěvek č. 66

vlhkost 80%, když nejede sps 40% (45minut v hodině jede, 15min fouká klipsna)
teplota - den: 15-27
noc: 13 - 19

hnojeno enz+, bioalgen, pl start up jednou polovičně (a i tak skvrny po přehnojení)
phytamin a enz+ 1x za 5 dní rozprašovačka

- mohly by na tom být líp ale i tak jedou docela rychle

výška qětin 20-30, lampa 30-40 cm nad

Naposledy upravil 19-02-2008 v 18:32 PM

Old Post 12-02-2008 v 11:23 AM
Host
Host

Příspěvek č. 67

takže nakonec nikdo neví co to je za původ ale je to prý mňam. žádný pachy skunku jak třeba u g13xbw, spíš kvalitního outu - o to víc mě to těší, skunkárny mi začínají dělat neplechu v hlavě a hladovim po dobrym outu nejlíp pure sativa
v genetice můžou mít prsty tyhle modýlky (nějaká mutace z toho to bude):
TOP44__ pure power plant__durban poison__crystal__matahuaska tandrFAK
edit: je jich jen deset kvůli místu (4l květníky a ještě nějaký)
dneska FIM na 7 kouscích, uvidíme

hlad po brčku volá

Naposledy upravil 13-02-2008 v 17:44 PM

Old Post 13-02-2008 v 17:36 PM
Host
Host

32 Příspěvek č. 68

až na jednu všechny vypadaj zdravě, ta největší vykazuje nedostatek dusíku i přes to že sem ji pohnojil dvakrát skoro plnou dávkou. dal sem pryč pár velkejch listů na ní - docela se tam rozjíždí postranní tak aby tam svítilo víc světla
kolínka, přivazování a takový hračky
je fajn že je tam víc fen (phen)

Old Post 20-02-2008 v 10:07 AM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

citace:
Původní příspěvek od MIRIS
takže nakonec nikdo neví co to je za původ ale je to prý mňam. žádný pachy skunku jak třeba u g13xbw, spíš kvalitního outu - o to víc mě to těší, skunkárny mi začínají dělat

Jsi můj člověk kámo, taky mám radši klasický dobrý out, má nádhernou slaďoučkou, kořeněnou, jemnou vůni. Ale cpát toho semínka do skříně bych se bál, přecijenom to nebude tak výnosné jako ty šlechtěné modely. Pamatuju si doby, když jsme ani nevěřili, že nějaký skunk existuje, když nám o něm někdo pověděl, to byly časy panečku.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 20-02-2008 v 10:52 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

hehe už sem si myslel že si tady píšu deník sám pro sebe
no nedělám to kvůli výnosu spíš se učim i když aspon 80g si přeju a doufám že nebude moc samců což mi připomíná - až se rozjedou víc vrcholky z toho tak přepnu a řízkům zamávám, objednají se jiný seeds nebo řízky na out
zatim sou z toho fimu furt zaseklý

Old Post 20-02-2008 v 11:53 AM
Host
Host

Příspěvek č. 71

mno tak dneska sem se rozhodl přepnout. dal sem jim pk a alga bloom

Naposledy upravil 12-03-2008 v 07:58 AM

Old Post 21-02-2008 v 18:58 PM
Host
Host

35 (3/12) Příspěvek č. 72

FIM se povedl ale jen u jedný

výška kytek: 30-40
teplota: 16-26
vlhkost: 35-65

taky mě napadlo že bude zajímavý odhadnout kdy dát flushing jelikož nevim jak dlouho přibližně kvetou

trochu předělaná ventilace - dole vpravo jeden pasiv a pc větrák nahoře vlevo pc větrák, klipsna doleva

Naposledy upravil 12-03-2008 v 07:59 AM

Old Post 22-02-2008 v 09:37 AM
Host
Host

37 (5/12) Příspěvek č. 73

...zatim žádný výraznější komplikace a za to sem rád. jeden list vykazoval zespodu život myslim svilušek a taxem na nic nečekal, utrhl ho a postřik fastem. je to tak 10 dní z5 a v poho
....nakonec tam nechyběl dusík ale síra - vyřešeno postřikem hořkou solí (cca 40Kč v obyč zahradnictví)
a jinak vypadaj k světu čeká se ted jen na to kolik bude samců

předevčírem enzymy, pk 13/14, alga bloom , h2o2 (říkal sem si proč ne) a taky ph- (sem si řek že bych trochu mohl ovlivnit počet samic)

jak je vidět tak ten fim se povedl jen u jedný, ostatní normálka dvě větve až navrchu - tohle je docela zmaštěný příště střihnu dřív

vlhkost teplota sou stálice a výšku neměřim - každej den popojedou

Naposledy upravil 27-02-2008 v 09:48 AM

Old Post 27-02-2008 v 09:32 AM
Host
Host

39 (7/12) Příspěvek č. 74

dneska tři kluci (zrovna kytky který sou velký jako dycky a který sem docela roztahoval a usměrnoval) a 7 samYc

Naposledy upravil 05-03-2008 v 09:59 AM

Old Post 29-02-2008 v 18:49 PM
Host
Host

12 Q Příspěvek č. 75

zasekl se mi teplovlhkoměr tak nevim teplotu ani vlhkost. zvlhčovačku sem dal pryč. hádám tak 30-40%. jeden vršek je asi 10 cm pod světlem a v pohodě teplota

fotoz asi 6,7 dní paličkotvoření

vůně citrusová

olej ze samců fajn

trochu to tam prořídlo výnos nebude nic extra a to vůbec nevadí - cíl = spokojenost a zkušenosti, ne gram/watt a zatim spokojenost i zkušenosti sou

Naposledy upravil 05-03-2008 v 10:03 AM

Old Post 05-03-2008 v 09:55 AM
Host
Host

15 Q Příspěvek č. 76

sem to mírně prostříhal na podporu palic hlavně u tý prostřední kytky. snad to neni chyba do toho moc zasahovat

Old Post 08-03-2008 v 10:45 AM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Jak máš vysoko výbojku nad vrškama? Přijde mi, že se kytky dost táhnou za světlem, pokud to povolí teplota (klidně krapet přetáhni) tak to dej níž.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 08-03-2008 v 18:17 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 78

nevim přesně ale z fotky se to zdá výš než ve skutečnosti. u tý prostřední je to tak 10-15 cm
dneska sem objevil dva (nebo tři?) hermouše a zrovna jedu za chvíli mimo tak nevim nevim snad za čtyry pět dní neprovedou moc velkou škodu

jinak dneska :
atami PK 0,4ml/l
plagron alga bloom 5ml/l
AH enzymes+ 1ml/l

Old Post 09-03-2008 v 12:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 79

ty hermouši sou asi nedokonalým utěsněním světelným. tak příští kolo se přestěhuje skřín do naprostý tmy a budu zamykat aby tam náhodou někdo nerozsvítil v květu škoda no
člověk se má furt co učit

Old Post 12-03-2008 v 08:15 AM
Host
Host

21 Q Příspěvek č. 80

ty hermouši se mi zdá jakoby se koule nezvětšovaly a schovali se do blizen absolutně nechápu ted tam nejsou stopy po koulích

Naposledy upravil 14-03-2008 v 08:58 AM

Old Post 14-03-2008 v 08:53 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás