Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdrawim,
aké zloženie má to hnojivo na muškáty ?
a v akých magických nádobách to tam máš ?
a "skunky" sú Skunk#1 ?
a od ktorej seedbanky ?
a aké sú tie 2 venťase na ofuk ?
a prečo nemáš odťah ?
a sú tam fuckt len 4 rastlinky, abo mám problémy so zrakom ?
a prečo máš za viac ako 5 rokov len 10 príspevkov ?
a kedy si si naposledy menil ponožky ?
(zmažem )
- hnojivo sa vola ROZKVET PELARGONIA (N 45; P2O2 65; K2O 80; MgO 1,5; Cu 0,6; Fe 19; Zn 0,6; Mn 3,1; B 0,6; Mo 1,2; Co 0,25)
- mam to v sackoch, naspodku maju dierky
- skunky su sensi skunk od sensiseed bank
- ventilatory su axialne Sunon 160m3 (mozno staci jeden), jeden na ofuk pod lampou a druhy na odtah uplne hore, momentalne su ale oba vypnute lebo ziarivka velmi nekuri a je tam cca 26 stupnov a cca 55 vlhkost, ked zapnem odtah ja tam iba 22 stupnov a vlhkost 35
- no momentalne su tam len 4 uz spominane skunky ale zhanam klony takze ak niekto o niecom vie nech posunie info, najlepsie ba
- bol som vycestovany a potom som na nejaku doba prestal hulit tak som sem velmi nechodil
- ponozky si menim pravidelne, dokonca si aj umyvam nohy
pokial to bude nutne upravim ho ale zatial planujem nechat rast do vysky 30cm, horizontal scrog a potom dalsich 30cm prepnut na kvet
kazdopadne je to moj prvy indoor cize, nemam presne predstavu ako rastliny porastu, kazdu chvilu budem robit fim aspon prvym styrom a neskor aj dalsim styrom, predpokladam ze pocet sa znizi na cca 4ks po urceni pohlavia
mam aj dalsie plany ale zbytocne sa nejdem rozpisovat ked este nemam pribliznu predstavu a vsetko stoji peniaze
ale v principe si myslim ze 4 x 60 cm rastliny na horizontal scrogu by mohli stacit na uvedenu skrinu, podotykam ze priestor skrine je mozne vyuzit takmer na 100% kedze svieti ziarivka a ventilacia je az prilis dobra
ale urcite optimalizovat sa bude musiet tak ci tak
na vertikál to je trochu úzké, každopádně potřebuješ dostat lampu blíž ke kytkám, zvyš vlhkost, , třeba keramzitem v miskách, ty malý dej do pařníčku, ty igeliťáky budou imho dělat neplechu, přesadil bych to do květináčů.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
treti den na biobizz grow, prvy den na biobizz fishmix a alg-a-mic
prvy den bezi zvlhcovacka, nejak sa mi asi pokazil merac vlhkosti lebo stale ukazuje nejake nizke hodnoty okolo 20