Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...vykladal mi kamarad jak byl vecer se psem a dal si k tomu osobacka...kdyz se psisko vysr.lo tak vzal ten shit jako normalne do igelitaku, ale jak byl vypalenej tak misto toho aby to hodil do kose tak to strcil do kapsy...rano prej v kvartyru smrad jaxvin ale nejak to moc nehrotil bo zaspal...resit to zacal az kdyz v autobuse strcil ruku do kapsy...
boubik .. no jednomu koho dobre znam .. se stalo, uvaril si caj, zapalil, zabafal, caj vypil, kdyz ho dopil, aby nemusl odbihat, vychcal se do hrnku .. poskrabal se za uchem, zamyslel, hrabnul po hrnku a labuznicky ucuc teplyho cajicku ..
no je to sveraz ale obcasny ucvrnknuti do hrnicku se delo este nez dotycny hulil .. z hulenim pribyla faze dve, nahodna extrakce z hnicku a kruh se uzavrel ..
No já jsem shopnej se vychcat do umyvadla nebo do vany když je na hajzlu obsazeno, asi bych dokázal vychcat se v autobuse do petflašky kdybych fakt musel ale tohle je masakr Clovek musí bejt dobrej šílenec, že pozdravuju
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Původní příspěvek od mettatron boubik .. no jednomu koho dobre znam .. se stalo, uvaril si caj, zapalil, zabafal, caj vypil, kdyz ho dopil, aby nemusl odbihat, vychcal se do hrnku .. poskrabal se za uchem, zamyslel, hrabnul po hrnku a labuznicky ucuc teplyho cajicku ..
u nas se zase stalo, ze sme koukali na film a hulili. Nebylo kam odplivovat u huleni, tak kamos cely cas plival do prazdne plechovky od piva. A pak skoncil film, borec sahnul po plechovce a dal si poradny lok toho 'zbytku piva'
S kámošema jsme si dali sraz ve 20:00 tak si říkám po zprávách vyrazim. No skončily zprávy vyjdu ven, koukám na hodinky a tam je 17:40. Ty zprávy byly odpolední...
kamos na koleji sa chcel napit, tak si vzal flasu, siel do kuchyne, naplnil ju vodou, potom zobral hrniec, umyl ho a vratil sa s nim na izbu.. flasa zostala v kuchyni az do dalsieho rana
Přijdu domů, zapnu comp, otevřu Total commander a vidim dva disky C. Tak jsem jeden zformátoval...
Tohle se mi teda nestalo, jenom jsem to někde četl myslim ale že to sem patří
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
To sem se takhle snažil vypnout televizi dálkovým ovládáním po pěti minutách marný snahy sem zjistil,že místo něj mám v ruce mobil odložím ho zasměju se šáhnu po ovladači dalsích pět minut se snažím vypnout tv opět mobilem a tak pořád dokola po půl hodině sem ji musel vypnout vypínačem jinak bych tam stál snad do rána.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
hehe..prihodim taky neco-velmi aktuálního- pročítám si tu prispevky,jeden po druhym..prijde na me neaka žravá,takjako ze si seberu neaky jidlo ..nalozim si talir chálkou,vezmu si vydlicku a jdu zpatky k PC..ty vole..kde sem nechal ten talíř? :-D