Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
32 deni na 12/12
trosku ovednute lebo som bol na dovolenke ale nic vazne
jedna palica prerastla ostatne o 10cm a je strcena uplne v lampe dufam ze to prezije ohnut sa mi ju moc nechce lebo je tvrda jak svina lahko by sa zlomila
a este nejake to makro
no ofuk uz kaslem to bol taky pokusny grow je to uz 39 dni v kvete takze to uz nejako dobojujem
akurat skoda tych hermacov je tam teras kopa volneho miesta
tie trubice s predradnikom hreju uplne minimalne ale ak ides do tlmiviek tak to bude peklo
Původní příspěvek od indi88 no a co bol by nejaky update?som zvedavy jak ti to ide a ako to je z hermenim ci ti vysla nejake ta dobra samicka ze by sme aj mohly nieco pomenit
zajtra hodim nejaku tu fotku
matky hermace som uz zlikvidoval aj ich 3 deti co boli v boxe
mal som tam 8 rastlin a na stastie 3 klony boli z hermacov a ostatne z 2 100% samicich matiek takze mi 5 ostalo
to uz nejako dobojujem a potom mozno stihnem este jeden grow uz so 100% samicami a ten torzhodne este ze ktora matka bude lepsia
no prichadzaju fotos 40 dni na 12/12 a dneskom koncim s hnojkami
druha fotka je ta nepodarena jedna palica ktora prerastla vsetky ostatne o 10cm trci do lampy a trosku je upecena od vybojy ale nevadi snad to dobojuje
a tu mame nejaky bonus ktory som strcil na to volne miesto kde boli predtym hermace treba predsa vyuzit priestor
povodne bolo 5 semien
1 nevyklicilo
1 bol samec
3 samice
dost sa divim lebo kopu ludi tu pisalo ze bonus skoro vobec nenaklicil alebo to boli iba samce
a bonus je v eee no rozmyslam ze ani neviem poriadne v kolkatom dni kvetu som tomu nejako nevenoval pozornost ale sak odhatom to potom skosim
no rozhodol som sa spravit nejaky update ale sory za fotky lebo nemam momentalne normalny fotak a ten moj telefon to je strasna hamba
foto 1. no celkovy pohlad nic moc takto ale lepsie ako nic
foto 2. najlepsia palica hruba jak svina a ta vaha nai nehovorim
tak ze dnes som osmikal uz skoro vsetky listy polepeny som bol kvalitne ale co som zistil je ze su slabe stonky
pretoze ako som strihal listy tak sa tie palice niektore ohli a su tam jak spekaciky nad pahrebou a uz sa im vobec nechcelo stat
proste chyba zaciatocnika
mal som tam dost silny ofuk ale ja svina lakoma som ho mal len na 6V ze sak naco no a ked uz som videl ze asi by so mmal pridat bolo neskoro
najprv to drzalo dobre len to som netusil ze tie palice az hentak zhrubnu a budu mat taku vahu (asi som sa podcenil )
kosa mala prist v piatok ale ked uz to tak uboho pada tak mam 100 chuti to hned dat dole
ma to nejakych 50 dni pisu ze kvet 53-63 tak si myslim ze uz to tych par dni hore dole nezachrani natrapil som ich uz dost
a este tu mame maminu z ktorej sa robili snicle na dalsie triznenie rastlin
inak rezivo velmi pekne aj ked som ho od radosti zabudol odfotit
8 peknych 15cm (viac ma nepustil strop matkarne ) sniciel kazda 7-9 poschodi a na kazdom poschodi uz razili nove vetvicky
tak nech tu netvrdia ze zpod ziarivky su nahpvno snicle
sice ja na take cakam cez 3 tyzden a on pod MH mozno tak 1,5 ale nevadi
cela mamina dostala novu frizuru nech si moze rast nove deti
takze finale je tu z 5 rastlin co ostali mame 51.2g sucheho materialu
no nic moc ale vzhladom nato ze tie rastlinky parkrat skoro zdochli (prehnojenie, nepoliate par dni,.....) a ide o prvy pokuas
a skoda aj tych 3 hermacov mohlo to byt potom okolo tych 80g
uvidime sa v dalsom kole rezivo sa uz zakorenuje
zoztalo mi asi tak 60g dost slusne lepkavych listov tak som sa rozhodol skusit hasik podla: https://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=%2Bhasis
napchal som to vsetko do 1L pohara
mal som kupene 3dl 60% lekarskeho liehu za 117 Sk ale ked so mho tam supol zistil som ze by sa kludne zislo este 1-2dl
kurva neskoro tak som to pretrepaval po dobu tych 5 min a potom so mstoho vytlacil co sa dalo
farba fakt husta hneda skoda ze nebolo viac liehu asi budu velke straty myslim ze by so mrozpustil ovela viac ziuvice a kristalikov
no co uz...
nestihol som to dnes odparit vsetko zajtra hodim info co to dalo