Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
fonee
Stálý Člen

Karma uživatele fonee - 22% PěstitelskáKarma uživatele fonee - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

přijdu ve 2 hod rano z nejaky akce a mam chut na picu. Tak ji hodim do trouby a zatim si projizdim veci na netu, pak se mi zacnou zavirat oci a usnu na klavesnici, za hodinu me probudi mama, ze cejti jakoby se neco palilo...

"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho."
:::Sčítání políček:::

Old Post 26-12-2007 v 23:43 PM
fonee je offline   Profil uživatele fonee   Find more posts by fonee   Foto galerie člena fonee   Click here to Send fonee a Private Message   Add fonee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Co za výplachy se děje mě. Jednou se mi stalo, že po raním osobáku jsem si doma zapálil. Bohužel hned po prvním potahu doma zvonek. Samosebou jsem šel otevřít a ve dveřích kámoš, který mi měl házet nějakou hudbu. Vytočil se ve dveřích, že už musí leťet. Já zavřel a nejednou jsem zjistil, že nemám to cígo. Začal jsem se plazit po zemi a říkal si, že musí být někde blízko mě protože jsem cítil nějaký kouř a dokonce viděl. Po krátké době mě začalo šíleně pálit ucho. já sebou začal cukat a zpoza ucha vypadl hořící vajgl Ach ta tendence strkat si cíga za ucho Jinak chůze po bytu s nějakou věcí v ruce a přemýšlení, k čemu se měla využít je taky normálka

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 27-12-2007 v 11:36 AM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Třeba před půlhodinou.Jdu k našim pro baterky,nažeru se a dojdu domů bez baterek

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 29-12-2007 v 17:15 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 180

Tak jednou s bráchou. Nechali sme na plotně zapnutý olej a šli se zhulit, a když sme za hošku přišli, všude černo, saze a smrad a mrtě kouře...no do toho oleje spadla taková ozdoba a jak to hořelo tak bylo vymalováno ....

Old Post 31-12-2007 v 18:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordFitgerald
Stálý Člen

Karma uživatele LordFitgerald - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

No, jak to tady probíhám, koukám, že to mám s mnoha z vás společné... zapomínání času těsně po shlédnutí hodinek, obavy, zda jsem zamkl nebo vypnul všechny spotřebiče před odchodem z domu... mě se často při stavu stane, že se mi na stole nahromadí prázdné plechovky nebo lahváče od pivka a já buď nemůžu najít to nově otevřené, nebo do něj klepnu z cíga nebo špeka (ovšem to ho najdu instinktivně hned ) A to aj v hospodě, kde prostě klepnu do nejbližší nádoby a pak si uvědomím, že v ní mám skoro celý pivko

Taky se mi často stává, že prostě něco zmizí... někam to dám a když to potřebuju, není to tam ale úplně jinde

Taky je dobrý hledání jehly v kupce sena - často jsem dřív míval problémy s kompem a nesčetněkrát jsem skončil v situaci kdy hledám mezi stovkami cd a dvd jedno jediné, které potřebuju... kdykoliv jindy bych na něj hned narazil a zahodil ho, protože ho nepotřebuju, ne? Ale hned jak přijde jeho čas, DVD nikde

Jinak se mi stalo i to s cígem jak psal Black & White, ale já bych to líp nepopsal... hlavně ten konec dokouřim... shit!

Yo man! Jah praise U!

Old Post 01-01-2008 v 23:32 PM
LordFitgerald je offline   Profil uživatele LordFitgerald   Find more posts by LordFitgerald   Foto galerie člena LordFitgerald   Click here to Send LordFitgerald a Private Message   Add LordFitgerald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

furt neco. jedem na silvestra a mame hromadu veci. rozdelim to na to co berem ted a co doveze zbytek zitra. to co berem ted je jidlo na den. pak se s mladym rozdelime. sejdeme se u busu. kde mas tasku? jakou tasku? s zradlem pro nas na ten den. ja zadnou tasku nemam. a co budem zrat? ja nevim, tys nic nerikala...tak sme byli den bez zradla

du krmit potkana. beru lzici, naberu mu nakou cocku, a misto toho abych mu ji hodila do misticky si ji suverene vyklopim do ovocnyho salatu. . sikovna to devcica

my first time

Old Post 02-01-2008 v 20:41 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

Zase jsem si všiml,že jsem si pustil hudbu,klepu si pěkně do rytmu a pak se mrknu že celou dobu mi hraje TV. Stává se mi to hodně krát do dne

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 02-01-2008 v 20:47 PM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 184

tak novej level :-)

uplně na hadry jsem hledal telefon prolejzám celej byt a vtom zvoní ... byl zapadlej za postelí ... volá přítelkyně ... povídáme si asi 20 minut a já celou dobu šmejdím po bytě a pokračuju v hledání :-) Dopovídáme si a já asi 10 minut přemýšlým co jsem to vlastně hledal ... pak mi to dojde. Výtlem největší co jsem to za kreténa ... ale nevadí. Co takhle zavolat kámošovi jestli by nezašel na brko? Kua, kde je telefon?

Old Post 02-01-2008 v 21:58 PM
indoormanPN
Nový Člen

Karma uživatele indoormanPN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

raz si takto po 3 bongách idem zapalit cigo a tak si ju dam do huby a pripalujem...ale ona jaksi nechce horet...pripalujem taky zmasteny asi 2 minnuty a vykrikujem: KURVA dnes uz ani tie cigarety niesu horlave!!!..vzdam to ze si skusim zapalit inu a jak si ju vytiahnem zistim ze asi 5 minut poctivo opalujem filter.....

Old Post 22-01-2008 v 18:12 PM
indoormanPN je offline   Profil uživatele indoormanPN   Find more posts by indoormanPN   Foto galerie člena indoormanPN   Click here to Send indoormanPN a Private Message   Add indoormanPN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

Ja sem šel jednou k doktoroj uz ani nevim proč..potkal sem tam kamoše no a tak sme potom zašli na brko..vubec sem nevedel co budu delat tak sem jel busem do školy..a v šatne sem si uvedomil ze vlastne do školy vubec nechci..tak sem šel na stopa a jel sem domu..
a asi 3 kylaky vod domova sem rek tomu s kym sem jel at me zastavi..vystoupil sem..a az potom me došlo co sem vlastne udal..ze sem vlastne vubec vystoupit nechtel a co tady vlastne delam..no proste se me v palici mleli strasny hovna..a tak sem to vzal jeste pres takovou peknou loku kde rostou houby a par sem si jich nazbiral..

Old Post 22-01-2008 v 18:34 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

já často chodim na záchod vyhodit odpadky s dojmem že to jdu vyhodit do koše,no,když si na to vzpomenu tak většinou proto,že mi přijde že do mísi asi nepatřej slupky od banánu a jiný věci,občas mám v životě bordel,občas si pletu i dny,ale to už bývám ve velké intoxikaci konopím,ale je to tak a je to téměř na denním pořádku,stejně jako to,že když si otevřu dveře od baráku,tak zapomenu klíče v zámku,a vzpomenu si nato po pár hodinách,a stejně tak i jím,mám na něco chut,du do lednice,a vemu něco jinýho kurňa,ale vono to bejvá jedno,hlavně že si nepletu světový strany a noc a den,to bych nezvlád asi
Můj známý se jednou tak zhulil(mimo toho měl v sobě lahvinku Tullamorky) a šel už domu,ale nějak si spletl strany a myslel že jde zkratkou a najednou místo mezi panelákama se ocitl 20km od civilizace někde v potoce v noci a uplně mimo,šel přes louku a furt si myslel že jde správným směrem,byl tak mimo,že mu to nepřišlo ani jako dálka,až když vystřízlivěl
Je z Polska no a tdy to nezná,jeho výška je pod 150cm a je mu skoro čtyřicet,tak se nedivte,že to takhle popletl no,kdo by ne,hehe

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 22-01-2008 v 18:56 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 188

citace:
Původní příspěvek od indoormanPN
raz si takto po 3 bongách idem zapalit cigo a tak si ju dam do huby a pripalujem...ale ona jaksi nechce horet...pripalujem taky zmasteny asi 2 minnuty a vykrikujem: KURVA dnes uz ani tie cigarety niesu horlave!!!..vzdam to ze si skusim zapalit inu a jak si ju vytiahnem zistim ze asi 5 minut poctivo opalujem filter.....

tak zbouraný,ne-li spálený nemůže být nikdo

Old Post 22-01-2008 v 19:30 PM
Don PEDROS
Stálý Člen

Karma uživatele Don PEDROS - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

předevčírem jsem se vrátil k ránu vracel domů (zhulenej jak motyka) a chytil jsem žravou jak prase. Tak jdu k lednici, otevřu ji a koukám co tam je... a koukám... pořád koukám. Pak mě rozbolí nohy tak si dojdu pro židli, posadim se před lednici a koukám... (celkem asi 5-10 minut strávených před otevřenou lednicí )

nebo jsme se jednou s bratrem, když jsem byl u něj na návštěvě v Piegu(Pardubicích), vraceli od Slona (hospoda), vlezem do paneláku, do výtahu a jedem.
"V kolikátým vlastně bydlíš?"
"Ve třetím."
"Tak proč jedem do pátýho?"
"Já nevim, doufal jsem že mi to řekneš ty..."
"Tak asi jedem dolů ne?"
"Hmm..."
"Hele, v kolikátým bydlíš?"
"Ve třetím"
"Tak proč jedem do přízemí?"
"Taky mě to člověče napadlo, asi jedem nahoru ne?"
"Dobře,ale knoflík mačkám já."

Tak jsme se konečně dostali do třetího ,vylezli z výtahu a zjistili že jsme vlezli do blbýho vchodu Brácha se z toho chudák málem zhroutil.

Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.

Old Post 26-01-2008 v 18:36 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

chcete neco rict?!?,
tenhle thread ctu uz alespon po desate,zatim jsem se nedostal pres prvni tri az ctyri stranky.pokazde to ctu od zacatku a smeju se tem prihodam a rikam si,jo to je dobry,nebo,to se mi stava taky.Porad obevuju nove a nove veci na tech prvnich strankach.-)
je mozne si to nepamatovat:-D?
po tom co poslu tuhle reakci,hodi me to na poseldni,proctu ji,uz se na ni tesim,tak daleko jsem se jeste nikdy nedostal...

btw,to same mam s filmama,nekdy si vzpomenu pet minut pred koncem[po tom co ukazou rozuzleni a vubec pointu filmu] ze uz jsem to videl...vzheldem k tomu ze na filmy koukam casto,stava se mi to opravdu ale opravdu casto,neprisuzuju to pameti ale stale se opakujicim US filmum...
DEVi

Old Post 26-01-2008 v 20:45 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morochor
Nový Člen

Karma uživatele Morochor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

to s těma filmama se mi stává taky, ale já si vždycky už od začátku uvědomuju že sem to viděl, ale nemůžu si vzpomenout co se bude dít dál:P

eště se mi občas stane, když chci odpálit špeka a zapálim sirku a pak..............mě vytrhne bolest protože mi ta sirka zase shořela až k prstům a brko sem nezapálil

Naposledy upravil Morochor 01-02-2008 v 09:32 AM

Old Post 27-01-2008 v 22:11 PM
Morochor je offline   Profil uživatele Morochor   Find more posts by Morochor   Foto galerie člena Morochor   Click here to Send Morochor a Private Message   Add Morochor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

taky sy spomínám na dva extrakty........
1.sedíme u mně na kerosu tak v 10 lidech a skuřujeme se s takového "homemade" bongu s 0,5l pet lahve.....(byl tam normalně kotel prostě vodarna) a kouříme a kecáme prostě zabava........najednou reč na chvíly ustane a oči většiny osazenstva spočinou na tom malém bongu a na kamošovi co ho zrovna drží v ruce......ten už sylně podroušen všimnouc sy toho prvně sy celý pokoj sjel očima (nejspíš mu došlo že se na neco/někoho čeká) a následně se s toho bongu NAPYL totalně čokoladové vody.........výbuch smíchu v ten moment nastavájící u všech zůčasněných netřeba popisovat....
2.a jedna oldskůlovka......ješte na střední škole ...v druháku tuším...jsem se opravdu mocně skouřil na hodinu matematyky a co čert nechtěl byla s toho "pololetní písemka"na celou hodinu, už vůbec netuším co jsme braly(za učivo) ale u prvního přikladu jsem došel k nejakému dopočtu vytáhnul kalkulačku(to se mohlo) a začal počítat počítam ,počítam ,počítam.....najednou učitelka promluví......"do konce hodiny zbívá 5 minut".... ja zdešen touto větou najednou procytám a odlepujíc oči od kalkulačky zyštuji že na papíře jsem stale v polovine 1.ho příkladu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........tak tomu říkam dyletace času....jen perlička v te době jsem seděl v první lavycy hned naproti učitelce...

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 28-01-2008 v 20:02 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás