Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tabák? ou to ne to sem dělal když sem pomalu ani nevěděl k čemu hulení je xD. přijde mi že tabák chuť trávy kazí... hlavně nechápu lidi co nekouřej cigarety ale ten tabák do jointu cpou. proč? že to nehoří? blbost záleží na ubalení. takže má odpověď: tabák? žádnej!!!
Ja tiez len bez tabaku. Ale nebalim len pre seba, vzdy fajcime minimalne traja jeden a oni si tabak ziadaju. Tak davam maximalne 1 cm z cigarety. A aky? Aky je poruke, teda Sparta, Marlboro vacsinou
No to já si teda do jointíka vždycky aspoň kousek cigára dám. A jakej? Většinou je to to, co mám zrovna po ruce nebo po kapsách. A když zrovna není tabák, tak holt ubalim bez tabáku. Je mi to tak celkem jedno, pře když tam tabák dám, tak ho tam dávám stejně hrozně málo.
z doutníku? To by mi asi roztrhalo plíce, tabák z doutníku není vhodnej ke šlukování.
Špeka bud pure když není tabák a když tabák je tak přidám 10-40%
tabáku většinou ze startek. Zjemňuje to chuť a nedráždí to tak v plicích.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
do špeku si kromě tabáku přidávám už jen ganju ale teraz vážně - jen jednou jsem kouřil ganju z vodnice s jablečným tabákem a byl to hnus, jinak do toho něco míchat mi přijde eklhaft
ja ja mel v brku muškatovej květ to je tak hnusny panove nedoporuřuji a nebo sme do brka davali chmel stav spiše takovej ožralej ale jen tak 15minut ještě že mame chmelu hodně