Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dokktor k tomu hledání: odjakživa mně tu chybí možnost vyhlédávat slova z názvu threadu nebo přímo hledat neco podle názvu threadu. to je tak, když má člověk načtených kotel threadů a teď hledá jeden, ve kterém je neco, co potřebuje, víceméně si pamatuje jeho méno, ale už si nepamatuje, v keré sekci to bylo a ne a ne to potom najít. když pak hledá slova z názvu toho threadu, tak mu to vyblije kvantum balastu podle čerstvosti příspěvků ale hledaný thread - ačkoliv má to slovo přímo v názvu - to nenajde.
Původní příspěvek od dokktor k tomu hledání: odjakživa mně tu chybí možnost vyhlédávat slova z názvu threadu nebo přímo hledat neco podle názvu threadu. to je tak, když má člověk načtených kotel threadů a teď hledá jeden, ve kterém je neco, co potřebuje, víceméně si pamatuje jeho méno, ale už si nepamatuje, v keré sekci to bylo a ne a ne to potom najít. když pak hledá slova z názvu toho threadu, tak mu to vyblije kvantum balastu podle čerstvosti příspěvků ale hledaný thread - ačkoliv má to slovo přímo v názvu - to nenajde.
<<<< ---- wtf????
EDIT:
soráč, nějak sem si to nepřečetl pořádně
Pokud chcete opravdu něco najít, tak použijte GOOGLE
pokud si zobrazíte jakejkoli thread má svůj název i v titulku stránky a tak si ho i google ukládá do cache
proto stačí zadat např: allintitle: 400 hps site:grower.cz a voaláá viz pic nambr tů
těm kdo si nejsou jisti co píšou doporučuju použít Pokročilé vyhledávání
PNG je novější formát, který byl navržen (primárně pro web) tak, aby zkombinoval výhody formátů JPEG a GIF. Takže PNG umí ukládat jak ve 256 barvové paletě (možno zvolit kolik barev se má použít), tak v 32 bitové. Používá výhradně beztrátovou kompesi a umí ulužit tzv alfa kanál, který se dá využít k průhlednosti obrázku. Jeho použití je nejpeší buď na web pro různé prvky stránek (webové grafika apod), místo GIFu, nebo třeba i na archivaci fotek ve větší kvalitě. Datová velikost takových fotek je ale odost větší než u JPG, takže na web je lepší dál používat JPG.
SVG je formát pro vektorou grafiku, znz obrázky udělané pomocí křivek apod. Jeho výhoda je, že takové obrázky lze libovolně zvětšovat bezestráty kvality. Na web nepoužitelný.
SVG je formát pro vektorou grafiku, znz obrázky udělané pomocí křivek apod. Jeho výhoda je, že takové obrázky lze libovolně zvětšovat bezestráty kvality. Na web nepoužitelný.
mirkoff:
tak úplně asi ne, moderní prohlížeče ho zobrazí, ale otázka ještě je, jestli ho zobrazí třeba stálepřítomný IE6, které má stále cca 35 % lidí.
Původní příspěvek od mirkoff Co takhle podpora PNG a SVG formátů v příspěvcích a galerii??
SVG by měl dnes už zvládnout skoro každý prohlížeč
No hele, já ti nevím. SVGčka prakticky nikdo nepoužívá - teprve ne mezi Growery (případně zkus udělat anketu).
A PNGčka jsou jak bylo správně napsáno kompreseny beze ztrát, takže prakticky vůbec. Pro fotografie je to naprosto nevhodné. A oproti GIFu mají jen alfa kanál, který ve fóru nevyužijeme...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
carlos:
ale zase třeba na návrhy boxů apod, je PNG lepší než gif, protože má lepší kompresní algoritmus. PNG má akorát oproti gifu nepatrně větší hlavičku, takže třeba obrázek o pár pixelech, je menší v gifu, ale větší obrázky jsou na tom líp v PNG. Je to náhodou super formát v těch 256 barvách.
Ale mám dojem, že PNG do galerie vkládat jdou ne?
Původní příspěvek od Calzone carlos:
ale zase třeba na návrhy boxů apod, je PNG lepší než gif, protože má lepší kompresní algoritmus. PNG má akorát oproti gifu nepatrně větší hlavičku, takže třeba obrázek o pár pixelech, je menší v gifu, ale větší obrázky jsou na tom líp v PNG. Je to náhodou super formát v těch 256 barvách.
Ale mám dojem, že PNG do galerie vkládat jdou ne?
Občas jsem sem dával nějaký png a zobrazujou se v pořádku
což takhle mít možnost odebírat diskuse od vybraných členů
řekněme příklad: pindulín mě zaujal a chtěl bych si číst všechny témata, který otevře
prostě by mi automaticky chodili upozornění na příspěvky k threadům, které otevře
někdo ze známých otevřel témátko a já to zjistím, až když ho najdu. Takhle bych si byl jist, že všechny thready od pindulína znám a mám možnost je sledovat
papaja:
nevím jestli máš toto už pořešené alespoň nějak provizorně, ale mohl by jsi toho provizorně docílit tak, že by jsi si nechal hlídat stránku s dotyčného příspěvkama pomocí služby http://www.woko.cz/. Chodilo by ti to potom ale na email.
Já osobně bych to ale udělal tak, že bych si ten seznam příspěvků uložil do oblíbených a kontroloval a klikal...
Původní příspěvek od outdoorista jen malá otázka,možná OT,kdyžtak smažu,ale proč nejdou posílat fotky přes PM,pro ty co mezi sebou mění semena by se to hodilo,aspon by dotyčnej věděl jak vypadala kytka ze který semena má,aby nemuseli fotky dávat do Zahradnického Bazaaru,stačila by aspon jedna fotky,to je tak jediný co bych vytkl no,určitě nejde jen o semena,ale když PM,tak pořádný....
Pak smažu
A ze byste si treba vymenili mejla a poslali si to pres nej?
Původní příspěvek od outdoorista jen malá otázka,možná OT,kdyžtak smažu,ale proč nejdou posílat fotky přes PM,pro ty co mezi sebou mění semena by se to hodilo,aspon by dotyčnej věděl jak vypadala kytka ze který semena má,aby nemuseli fotky dávat do Zahradnického Bazaaru,stačila by aspon jedna fotky,to je tak jediný co bych vytkl no,určitě nejde jen o semena,ale když PM,tak pořádný....
Pak smažu
mirkoff:
nj, ale je to dost nešikovný, pokud chce člověk poslat fotku něčeho co nemá v topiku, musí jako založit nový příspěvek, nahrát tam fotku pomocí toho do galerie, ten příspěvek ale nakonec nezveřejnit, zjistit si adresu té fotky a nakonec odkázat na tu fotku. Nebo víte o jednodušším způsobu?
Kdybych jí mohl nahrát rovnou při tvorbě PM, tak je to opravdu stokrát jednodušší a lepší.
Soul Rebel:
já osobně bych pokud možno emaily, ICQ? Skypy apod moc nevyměňoval v zájmu bezpečnosti...