Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sama ridicak nemam, ale davam za pravdu tem co sedaj za volant zhuleny. Pritel s kamaradem si davaji spicka na cestu radi a musim rict, ze o to vic si to davaji a citim se s nima bezpecneji nez s kymkoliv jinym. Oni se na tom vazne zaseknou a jede se super a v klidku......kdyby meli v sobe nejakej alkohol, tak si s nima do auta nesednu, ale zhuleny jedou skoro lip nez v normalnim stavu. Faktem ale je ze se brko dava na delsi cesty(ne treba jen po Praze). no nic, jen jsem chtela pridat hlas zastancum a rict Ianickovi, ze vetsine tu je asi jedno, jestli jsi ve veku nasich otcu (o to spis bys asi nemel "vypoustet z ust" takovy nadavky) a na poucovani tu asi taky nikdo neni moc zvedavej...neco jinyho je napsat nazor a neco jinyho nekoho odsuzovat a nadavat mu........znam jen par naprosto zodpovednych ridicu a moji "soferove" patri mezi ne...zatimco pan inzenyr ekonom, toho casu na studiich na Harvardu jezdi jak idiot (136 km na trase sluknovsky vybezek - praha zvlada za hodinu a to projizdi od Dube az do Melnika skrz same zatacky, kde nekolikrat malem smetl protijedouci auta do prikopu)
05-01-2003 v 19:55 PM
y.m.c. Host
pojednání o vašich možnostech a možnostech policie
zdravím všechny,
hned na úvod bych chtěla uvést na pravou míru fámu ohledně policajtů a jejich možnosti zjišťování drogy v těle...... určitě většina z vás má zkušenosti jak s marihuanou tak i s jinými látkami. Z toho co sem si zde ořečetla si nejsem jisté jak jste informováni o délce trvání těchto látek v těle a jaké jsou možnosti k jejich zjištění. Tyto látky se dají zjistit nejen krevními testy ale i (jak už zmínil ianick) slinnými testy a pak jsou tu proslavené testy z moči, které vám ukážou výsledek do pěti minut viz http://www.dynex.cz - jeden z největších výrobců testů nejen na drogy. nejen, že jsou tyto testy volně dostupný v lékárnách ale naší policií budou tyto testy využívány nejvíce vzhledem k rapidnímu nárůstu uživatelů drog. myslím si, že byl snad i na to podán návrh nebo, žeby už to bylo uzákoněný....to opravdu nevim ale někde v éteru to lítalo.
a víte jak dlouho se marihuana může udržet v moči? Doba trvání je až 30 dnů......samozřejmě určitým režimem se tato doba dá rapidně zkrátit.......
a k tématu fízlů se nebojim, když jedu v autě vyhulená, protože neřídim nechávám se vozit.
ked idem autom tak sa nebojim panglow bo nemam wodicak (nesoferujem)
ale zato sa bojim ked idem kuknut kiticky ako rastu ci s poza krikow
nejaky ten zelenac newiskoci
Zhulenej za volantem se především bojím sám sebe. A vůbec bych se nedivil, kdyby něco podobného napsal už někdo předemnou. On se totiž člověk může na tom řízení zaseknout tak moc, že si třeba nevšimne značky. Nebo mu posvítí protiauto do očí a zhulencům se oči adaptují pomaleji. Nebo... ale co se tady snažim? Lidi jsou nepoučitení a dokud někoho nepřejedou tak si pokoj nedaj.
A co se týče strachu z policie, kam se hrabe policajt na průměrně necrosadistickýho zubaře.
nedavno jsme s kamose pekne spaleni zastavili v centru HK jednom parku starou skodovkou ze si dame dalsiho a jak jsme ho odpalovali tak nekdo klepal na okno a podivam se dva policajti :-) tak kamos ho rychle tipnu ale cejtit to muselo od auta na hodne metru :-/ jsem mel na ne vymyslenou krane blbou historku o tom ze jsem jel pro vercajk hned kousek do skladu atd. atd. proste blbec tak si vsechno zapislovali a ze zavolaj auto na kontrolu alkoholu a drog :-( tak jsem myslel ze to semnou sekne auto potrebuju k praci jak sul a najednou z niceho nic se me zeptali jestli jsme neco nekourili a na rovinu jsem mu rekl ze jo a zniceho nic se zacali smat a rekli ze jsme pekny blbci ze jsme si meli najit jinaci misto a odvolali auto a dali me nakonec jen pokutu za prejeti chodniku zeptali se jestli nekdo nehulil kamos co odpaloval rekl ze on ne :-D a jeli jsme dal nekam jinam na speka :-)) si rikam ze by ten zivot byl nuda kdybych si takle nezahraval se zakonem a hledam cim dal a dal debilnejsi mista treba jsem parkrat hulil i na HL nadrazi :-))
jinak se nebojim :-)
Nemam se čeho bát,protože když řídím,tak nehulim. Jinak samozřejmě znam hodně lídí co řídí zkouření a nikdy nebyl žadnej problem,ikdyž je stavěli. Mužou byt radi,že místo vykalenců,řídí vyhulenci. Ikdyž muj nazor je pořad takovej,že to za volant moc nepatří.
Kubííííík: Naprosto souhlasím, zkouřený řídím maximálně půl kilometru od "hašišového doupěte" domů, a i přitom se bojím, že mě chytnou benga nebo že někomu ublížím.
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
tak, řidičák mam čtvrtým rokem, řídim asi pět let. Z toho čtyři roky zkouřenej. Autoškolu jsem dělal zkouřenej. Vim že mi někdo napíše že jsem nezodpovědnej a nebezpečnej. Jenže muj názor je ten, že když jsem zvyklej jezdit pod vlivem a nedělam si z toho těžkou hlavu, že jsem "požil", tak se můžu líp soustředit na jízdu. Když jsem pod vlivem ,nejsem agresivní a nemam potřebu závodit, kterou u sebe občas pociťuju ve střízlivým stavu.
Z cajtů mam samozřejmě strach, ale zatim když mě stavěli, tak mi dávali testy jenom na alkáč (jednou mě dostali když si říkam "pátek, to by tu mohli bejt" a voni mě děvky zastavili. Dali mi přístroj a prej ať jim fouknu. Tak do toho foukam ze všech sil a ta policajtka jenom "foukáte málo, foukáte málo" když ani napotřetí se nic nedělo, tak ten chlápek co byl s ní povídá "dyť to ufoukne i malý dítě". já už byl rudej v obličeji, furt foukal jak magor a přístroj nic. Pak si vzali ten náústek co mi dali a von byla vadnej - taková ta záklopka v něm byla zatuhlá a nešel skrz ní vzduch). Testy na THC prej už maj taky, ale jsou dost drahý, a myslim si že člověk by asi musel bejt dost na hadry, aby měli důvod mu ho dát.
jungle brotha: no přesně tak, ten mechanismus zjišťování THC je vadnej, to je jako kdyby ti vzali bzorek z jater a z toho dělali test na alkohol. Ten tam zůstává pekelně dlouho. A THC testujou stejně. Oni ti totiž z těch testů řeknou "vy jste požil marihuanu!", ale neřeknou ti kdy.
Naštěstí na mě ještě nic takovýho nezkoušeli. Oni totiž maj metodický pokyny a v těch pokynech stojí, že ty testy maj používat jenom při velmi důvodným podezření - přeložený do normální řeči: jenom když bude člověk na hadry tak že nebude schonej vylézt z auta a odpovídat na otázky. Poud člověk suverénně vyleze z auta a s polišema normálně komunikuje, problém neni
Původní příspěvek od Ramon_Dexter jungle brotha: no přesně tak, ten mechanismus zjišťování THC je vadnej, to je jako kdyby ti vzali bzorek z jater a z toho dělali test na alkohol. Ten tam zůstává pekelně dlouho. A THC testujou stejně. Oni ti totiž z těch testů řeknou "vy jste požil marihuanu!", ale neřeknou ti kdy.
Naštěstí na mě ještě nic takovýho nezkoušeli. Oni totiž maj metodický pokyny a v těch pokynech stojí, že ty testy maj používat jenom při velmi důvodným podezření - přeložený do normální řeči: jenom když bude člověk na hadry tak že nebude schonej vylézt z auta a odpovídat na otázky. Poud člověk suverénně vyleze z auta a s polišema normálně komunikuje, problém neni
edit: zasraná bezdrátová klávesnice
souhlasím. Zažil jsem desítky silničních kontrol spálenej a nebyl problém.