Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jebovia cesky pockajte si par rokov a budete si pestovat co chcete a kolko chcete vo svojom vlastnom state keby som zil v cechach tak si kludne zapalim speka na ulici v meste skuste prist na slovensko minule nas flojdi prehladavali a kamos im musel aj kokot ukazat ze ci nema nieco v slipoch u nas sa chovaju ludia akokeby to bol cisty heroin alebo co...
jo, az dodelam skolu tak valim pestovat to uz mam domluveny dlouho... zatim mi je 16 a mam pred sebou minimalne 3 roky skoly takze mam sanci ze se nejde nejaka dobra strana ve vlade a zlegalizuje to a nebo se prstehuju s par kamaradama do holandska a udelam coffee shop s vlastni pestirnou... vje to vlastne stejny jak udelat si restauraci v zahranici.. takovej trochu riska ale myslim ze by to mohlo tak na 80-95% vijit.. hlavne taky zalezi co za ty 3 roky bude... ale jinak do toho du urco alespon skusit nebo se tam nechat zamestnat(pochybuju ze me hned veznoum do coffeshopu ale treba na nejaky pomocny prace snad jo) ... takze asi tak.. podle me v tom problem neni... ja do toho po skole du
Nesete se do NL, dyť probíhá globální oteplování a zanedlouho žádné NL nebude A když se sem budou hromadně Holanďané přesouvat, možná se změní legislativa
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
no taky si myslim ze v tom holandu to bude fronta jako tehda na banany
(nebo to mozna berou jinak)
hele tak to skuste s tou seedbankou tady v cechach aspon dalsi prukopnici v tomhle state sic by o tom byly pobyhacky po soudech ale na druhou stranu.
slovensku nezavidim a nechapu.
pestovani jako zamestnani bych bral.Ani by nemuselo jit o velkovyrobu ganji v zahranici.
Klidne bych pestoval cokoliv jineho,kdyby se z toho dalo žít.Ale nevim co.Okrasne kere na zahrady?Nake stromky?Nebo hafo normalnich kytek co by sly klonovat a dodavat do kvetinarstvi?
Nebo to probrat s praxerem a tabak? :-)
jsou to takove myslenky,druha vec je uskutecnit.Zitra jdu na rani
Ci woe, nikdy bych nejel. Co nesnášim, tak jsou sklizně a následný se sraní s palicema - střihání . Ještě jet stříhat palice do Holandska, uff. Navíc podobný téma tady už založil Expiry https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29675 - this shit is real shit, kdyžtak se to téma může spojit, páč je to duplicita.
a) legalizace neproběhla nikde na světě, už se o tom tady psalo x krát. V NL je pouze TOLEROVÁNA ! To s tou U.K. je vážně úlet- myslet na legalizace na základě nějakého billboardu na busu, kterýmu si vlastně ani pořádně nerozuměl, achjo..
b) komunita okolo CS nikoho k sobě nepustí, o tom vím už své;-)když jsem byl na půlročním pracovním pobytu v NL, také jsem to zkoušel, a to už jsem za tu dobu i mluvil holandsky..
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
PM od kořínka, jehož kamarád se údajně nedávno vrátil ze seedbannky v NL:
citace:
hoja hej mel tu praci skucenou pres brachu ale reknu ti ze jestli umis anglicky aspon troche tak si tam praci najdes uplne vpoho ti muzu poslat mapku holandu a kde presne jsou seed banky a staci se poptat neni problem myslim ze by te vzali hodne sem se otom snim bavil a rikal ze hodne hledaji lidi ale potom jak budes usinat uvidis same semena pry je to tezka pakarna to prebirani ale ver tomu ze si dovezes skvele trofeje semena tam sou fakt kvalitni
E- Fakt nejak neverim tomu, ze v GB funguji cofees... Mel bys pro to nejakej dukaz, krom toho, ze jsi videl autobus?!
Zkousel jsem uz tak nejak lehce googlit, ale nic co by tomu nasvedcovalo..
Dokk:
Takze oni si nejach kazdyho joudu co umi jen trochu anglicky hrabat se primo ve svejch fazolich? Nezda se mi, ze by na neco pro fetaky tak pritazlivyho jako prace s drogama nemeli dost vyjetcu z vlastni zeme a trebas nejakou tou praxi...
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
JA mam informace ze v GB maji povoleni pestovat 5kytek na hlavu. Rikal me to kamos co tam uz pres rok zije (konkretne v Derby). O cofee shopech nic nemluvil, takze si myslim ze tam bude pouze ta uleva moc si vypestovat 5rostlin konopi.