Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 22 23 24 25 26 »
Autor
Téma 
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 369

Cus
-tezko se to popisuje ale pokusim se.....:
nakej cas uz kourim speky z tech ochucenych papirku,ktere sou uz na prvni pohled jine nez obyc. papirky ale to i na zemi kdyz zahodite vajgla.Mno ja kourim casto z okna a zrovna maly speky nebalim takze dokurovat je az k filtru je pro me skoro nemozny takze to co zbyde leti z okna pryc,snazim se nedelat si stopy pod oknem takze to zahazuju co mozna nejdal... do te doby sem tomu nevenoval moc poroznosti az nedavno pri otevreni okna sem to malem nerozchodil Pod okny 15-20 cm snehu a dva asi 16-leti smradi odhrabovali opatrne snih a hledali zbytky speku,tak to me hlava nebere tak sem si na ne dal pozor a opravdu sou tu obden!!!!Tak me napadlo ze asi z leta bo kdy jeste nebyl snih tak ty zbytky speku byly asi neprehlidnutelny pod mym oknem a naucil sem si je proste sem chodit,no jako supice!!!uz se pro ne bali spec. joint se smeskou vsech moznejch i nemoznejch veci ke koureni at si panacci daj poradnyho speka!!!

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 08-01-2008 v 09:39 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 370

Zdar, taky znám hodne takových lidí co pořád jenom somrujou, ale nikdy sami nenabídnou! Já docela nerad hulím sám, takže vždycky když něco mám tak se někomu ozvu at se stavi na sklíčko....Nikdy jsem nikomu nevyčítal já jsem tě zhulil 100x a ty mě jenom 3x tohle je ubohost Vždycky rád zhulím všechny mé kamarády co potkám, ale tyhle lidi co pořád jenom sockujou opravdu nesnáším!!! Nikdy nic nemaj a když maj tak se nepodělí a vyserou se na tebe Takže asi takto....

Old Post 08-01-2008 v 09:46 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GeorgeJung
Stálý Člen

Karma uživatele GeorgeJung - 53% PěstitelskáKarma uživatele GeorgeJung - 53% Pěstitelská

socky Příspěvek č. 371

Zdar, je to smutný, ale člověk si aspoň udělá pořádek ve svejch kámoších. Já mám tu zkušenost, že pokaždý když je po sklizni tak mam telefon plnej zprav s zadosti o huleni, icq radsi ani nezapinam a pomalu se bojim i otvirat dvere u nas doma. Driv sem se snazil vetsine lidi vyhovet a neco jim strcit, ale kdyz ti pak dojde huleni a vidis, jak se ty sami kreteni pred tebou schovavaj, aby si nevidel ze zrovna huleji a nahodou si nechtel na prda, tak si to rozmyslis. Navic mam zkusenost, ze kamosi si o huleni vetsinou ani nerikaji, tem ale rad dam sam, kdyz vidim, ze zrovna namaji.

Old Post 08-01-2008 v 13:58 PM
GeorgeJung je offline   Profil uživatele GeorgeJung   Find more posts by GeorgeJung   Foto galerie člena GeorgeJung   Click here to Send GeorgeJung a Private Message   Add GeorgeJung to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 372

dřív když sem neměl tolik možností jak pěstovat tak jsem dost somroval takže poslední 2 roky toho vypěstuju dycky co nejvíc a pak většinu trávy poctivě rozdám... Nemám moc rád kšefty s trávou, ganju ze skříně jsem z 1/2 rozdal po lidech a z letošníhch venkovek sem skouřil snad jen 1/4 zbytek rozdal..komukoliv kdo si řekne socka nesocka.

Old Post 08-01-2008 v 17:34 PM
GeorgeJung
Stálý Člen

Karma uživatele GeorgeJung - 53% PěstitelskáKarma uživatele GeorgeJung - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 373

Souhlasim, nemám rád prodávání hulení. Sám sem nikdy nic neprodal a nehodlám s tim začínat. Sem rád že aspoň tohle je poslední věc v mim životě kterou neovliňujou peníze!!! Třeba nedávno ode mě chtěl kámoš koupit hulení a i přesto, že von slušně vydělává a já sem stedent, tak sem mu huleni dal a penize si od něj nevzal. Tohle je prostě věc za kterou si stojim:-)

Old Post 08-01-2008 v 18:16 PM
GeorgeJung je offline   Profil uživatele GeorgeJung   Find more posts by GeorgeJung   Foto galerie člena GeorgeJung   Click here to Send GeorgeJung a Private Message   Add GeorgeJung to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

citace:
Původní příspěvek od Moje
..a dva asi 16-leti smradi odhrabovali opatrne snih a hledali zbytky speku.. a naucil sem si je proste sem chodit,no jako supice!!!uz se pro ne bali spec. joint se smeskou vsech moznejch i nemoznejch veci ke koureni at si panacci daj poradnyho speka!!!

Obzvlaste zavaznym zpusobem..

Dokud nemaj rozum, hotovou skolu, nemaj co hulit...

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 08-01-2008 v 19:38 PM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 375

Čau,

ftěry jsou všude, s tím se nedá nic dělat. S cizíma většinou nehulím - sere mě to už jen z principu - když se chci zkouřit, tak kouřím buďto sám nebo zavolám někomu, s kým je mi dobře a při společně strávených chvílích něco smotneme Tak mi to vyhovuje nejvíc.

Old Post 08-01-2008 v 20:09 PM
GeorgeJung
Stálý Člen

Příspěvek č. 376

citace:
Původní příspěvek od denyg
Čau,

ftěry jsou všude, s tím se nedá nic dělat. S cizíma většinou nehulím - sere mě to už jen z principu - když se chci zkouřit, tak kouřím buďto sám nebo zavolám někomu, s kým je mi dobře a při společně strávených chvílích něco smotneme Tak mi to vyhovuje nejvíc.

škoda, že to bereš takhle:-(, já mám naopak nejradši, když potkám člověka, kterýho sem nikdy neviděl, dobře pokecáme a zhulim ho tak, že nevidí ani na cestu, to si pak vždycky říkám, že pro tyhle chvíle hulim:-)

Old Post 08-01-2008 v 20:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 377

GeorgeJung: Zkusím to trochu upřesnit Když za mnou příjde člověk, kterýho jsem v životě neviděl a chce něco na zkuř, tak se většinou slušně omluvím, že bohužel u sebe nic nemám ( což je většinou pravda, hulím jen občasně a snažím se to co nejvíc vychytat )... takoví lidi stejně většinou odejdou "somrovat" dál. Z toho když jsem někde na akci a seznámím se tam s někým, kdo je mi sympatický nebo si dobře pokecáme - rád ho zkouřím. Ale stejně se nic nemění na tom, že joint s dobrým přítelem je mě daleko příjemnější

Old Post 08-01-2008 v 21:17 PM
poison
Nový Člen

Karma uživatele poison - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 378

tak ludia takz uukaz jak mame mi v meste tak to je fakt ku kokota s prepaacenim ale prdstavte si situaciu kamarat od toho typka sa ho jako ludsky spytal ci by mu nebol ochotny poskytnut jako na dva piesty a on ze hej
nie a na druhy den ten typek proste ma gane po kokot a zakopane ani nevravim ne a on na druhy den vola kamosovy ze kde jee zo on jako hce tych dvoch piesto v a tsakto
proste nemam rad takych sockerov mne je uz blbe proste len to ze sak ked a mam tak pozvem ne navarime piesty a tak ne a je mi potom blbe ked krizujem pytat to radsej nekurim sak sem tam sa spytam aael nikdy sa neprizivujem jak trosecniik

Old Post 10-01-2008 v 19:04 PM
poison je offline   Profil uživatele poison   Find more posts by poison   Foto galerie člena poison   Click here to Send poison a Private Message   Add poison to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niari
Stálý Člen

Karma uživatele Niari - 16% PěstitelskáKarma uživatele Niari - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 379

S kámošema to je jasný, to se nějak neřeší. Cizí taky ráda podaruju, když mám a když vidím, že toho člověka to potěší, ale nesnáším takové ty dotěrné, co nemají žádnou sebeúctu a nestačí jím jedno NE. Naštěstí u nás jich moc není.
Trochu OT, ale stává se vám, že si vás ta ganja prostě najde? (zcela neúmyslně, ani to nijak nevyhledáváte, třeba v cizím městě a než se nadějete, jste zkouření?)

Old Post 10-01-2008 v 22:13 PM
Niari je offline   Profil uživatele Niari   Find more posts by Niari   Foto galerie člena Niari   Click here to Send Niari a Private Message   Add Niari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GeorgeJung
Stálý Člen

Příspěvek č. 380

citace:
Původní příspěvek od Niari
S kámošema to je jasný, to se nějak neřeší. Cizí taky ráda podaruju, když mám a když vidím, že toho člověka to potěší, ale nesnáším takové ty dotěrné, co nemají žádnou sebeúctu a nestačí jím jedno NE. Naštěstí u nás jich moc není.
Trochu OT, ale stává se vám, že si vás ta ganja prostě najde? (zcela neúmyslně, ani to nijak nevyhledáváte, třeba v cizím městě a než se nadějete, jste zkouření?)

stává a bohužel většinou když si řeknu že si chci od hulení dát pauzu

Old Post 11-01-2008 v 04:33 AM
indoormanPN
Nový Člen

Karma uživatele indoormanPN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 381

ja mam proste jednu metodu: ked je to normal typek co s nim rad zahulim tak neni problem a ked je to vyslovene socka kkt tak poznam len jedno slovo:nie nie nie a viac nic nepoviem len nie.verte ze za taku pol hodku ich to prestane bavit

Old Post 14-01-2008 v 17:56 PM
indoormanPN je offline   Profil uživatele indoormanPN   Find more posts by indoormanPN   Foto galerie člena indoormanPN   Click here to Send indoormanPN a Private Message   Add indoormanPN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 382

klidně hulim i s lidma který zas tak dobře neznám, nevadí, seznámíme se, ale vyloženě mi vaděj tejpci co vždycky kdžy je potkam se ptaj jestli nemam na prdíka.. na to znám jen jednu odpověď.

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 14-01-2008 v 18:02 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 383

na takovyhle bidaky ja teda seru..ja dycky diz nekoho pozvu tak vym ze von zas nekdy pozve me..

Old Post 17-01-2008 v 14:40 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 384

citace:
Původní příspěvek od Moje
Cus
-tezko se to popisuje ale pokusim se.....:
nakej cas uz kourim speky z tech ochucenych papirku,ktere sou uz na prvni pohled jine nez obyc. papirky ale to i na zemi kdyz zahodite vajgla.Mno ja kourim casto z okna a zrovna maly speky nebalim takze dokurovat je az k filtru je pro me skoro nemozny takze to co zbyde leti z okna pryc,snazim se nedelat si stopy pod oknem takze to zahazuju co mozna nejdal... do te doby sem tomu nevenoval moc poroznosti az nedavno pri otevreni okna sem to malem nerozchodil Pod okny 15-20 cm snehu a dva asi 16-leti smradi odhrabovali opatrne snih a hledali zbytky speku,tak to me hlava nebere tak sem si na ne dal pozor a opravdu sou tu obden!!!!Tak me napadlo ze asi z leta bo kdy jeste nebyl snih tak ty zbytky speku byly asi neprehlidnutelny pod mym oknem a naucil sem si je proste sem chodit,no jako supice!!!uz se pro ne bali spec. joint se smeskou vsech moznejch i nemoznejch veci ke koureni at si panacci daj poradnyho speka!!!

Ty krávo, to jako vůůbec. Často jsem měl krizi, že jsem si chtěl dát špeka a dal bych za to cokoliv. Ale nikdy jsem neklesnul tak hluboko, abych vysypával vajgly od špeků a přebaloval to. A to ani po sobě.

a jště něco:

DO P..... BUĎTE SLUŠNÝ, A PŘI PSANÍ POUŽÍVEJTE ALESPOŇ ITERPUNKCI. TO PLATÍ ZVLÁŠŤ PRO NAŠE SLOVENSKÉ PŘÁTELE. KDYŽ NEPÍŠETE HÁČKY A ČÁRKY, PIŠTĚ ALESPOŇ ČÁRKY MEZI SLOVAMA, AŤ SE TO PO VÁS DÁ PŘEČÍST.

(sorry ale to se fakt nedá číst)

Old Post 17-01-2008 v 15:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 22 23 24 25 26 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás