Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec sem tu novej tak nemohl by mi někdo říct jak to vypadá s tou legalalizací sice to tady je všechno napsaný,ale sem děsně línej si to přečíst než bych to přečetl to by byly další vánoce.Stejnak si myslím, že je to jedno každej si stejnak bude hulit jak chce a kde chce,ale coffeshop by nebyl špatnej takže at legalizujou.
Doufám, že náš novej ministr si s tou legalizací pospíší, co? Ale když si to tak vezmeme, tak už to nebude taková sranda... Ale jo, bude to sranda pořád =)
Mě by bohatě stačilo aby trávu vůbec neřešili,zdá se mi to trošku padlé na hlavu někoho zavřít za to,že si pěstí na zahradě 2kyti mezi vrahy,zloděje,násilníky tuneláře a zkorumpované fízly no prostě je to blbost. legalizace by být nemusela tráva by se mohla pouze tolerovat stačilo by kdyby povolené množství u sebe mohl mít ty 2g a káždému může být prd co mám doma hlavně když onen dotyčný neprodává
za nedlouho by potom byla tráva něco jako tabák ,lidi by neprodávali a našli by se ti co hulí moc a co nehulí vůbec
prostě tu hulení ještě nemá vybudovanou tradici
strana zelených je na marihuanu asi nejtolerantnější
člověk který normálně chodí do práce platí ty skurv... daně,zdravotní,sociální po práci si zajde na tři piva a dá si k tomu jointa co kdo proti tomu má............
prostě jen mě to dokáže naštvat to,že je to trestné
Johohóóóó a co se nechat hromadně zatknout?? Jako na protest? Prostě na nějaký akci jako je MMM (třebá) tak se lidi seberou a půjdou před ministerstvo vnitra, tam udělají pořádnej kravál a pak si v jeden okamžik všichni navzájem začnou vyměňovat hulení..
legalizace je pěkná věc, ale zamysleme se, jestli to opravdu chceme!? legalizace znamená například konec temhle diskuzím, veškere informace budou volně dostupné, na pěstírny budou normy a předpisy otazka je jestli bude vubec ješte někdo pěstovat, když se to sem bude vozit v kamionech!!!
ja si myslim ze trava nejsou banany .. stavy sou nejruznejsi, podle toho jak se behem pesteni s kytkou zachazi .. nebo aspon sou lidi ktery to rozlisujou .. takze masove, strojove pestovana trava, pesticidy, hnojiva .. no mozna fajn pro nekoho .. ale ne pro druhyho .. podobne jako pro nekoho je dobra nejlevnejsi vodka hlavne kdyz je z toho vymaz .. tak druhej oceni kvalitni domaci slivku .. a rek bych ze mezi hulicema je takovahle rozlisovaci schopnost, prece jen jde o tak trochu dusebni, duchovni zalezitost, u nekoho .. a pro takovy, nejsou ganja malbora alternativou ...
a jinak zeleny, jsou v zasade jedinou aspon trochu rozumnou alternativou ze soucasnejch moznejch ... ods - prumysl, zvysovani produkce mlyka, silnice, dalnice a pod?, cssd - vychova neschopnejch a zavislejch?, kdu rozhodne ne .. tak co . krom vecnyho pristupu ke spouste vecem kde se jiny strany hadaj o nejaky svoje ideologie (ganja je presne tenhle pripad, proste sou vecny a maj za to vsechny moje palce) .. tak je to jedina strana ktera ma ve stite prirodu a jeji ochranu ... to nestaci? me to teda sakra staci .. i kdyz samo sebou, nejsou vubec dokonaly a maj spoustu prostoru na zlepseni a prachy, uplatky, korupce a pod utahnou skoro kazdyho ... je me mlilejsi kdyz budou lehce nepruhledne vybrany organizace na ochranu prirody .. nez nejaka firma na listky na obedy nebo na stavbu dalsich kilometru dalnic .... budu radej kdyz bude korumpovat firma na stavbu a obnovu zeleznicni nakladni dopravy, zaplat za to ze to nekoho vubec napadne a ze by to kurva pica sakra uz taky moh nekdo prosadil a co treba hlukovy normy, kterou strana myslite ze k tomu ma nejbliz?? sem sam komu vadi ten vetsi a vetsi randal vsude kolem?? ..
Dekriminilizace pěstování pro vlastní potřebu by špatná nebyla člověk by se nemusel bát,že ho nějakej dobrodinec napráší. S legalizací bych to viděl tak,že stát si přirazí spotřební danˇ a tvrdě si bude hlídat aby nedocházelo k danˇovým únikům takže by se legálně pěstovat stejně nemohlo.Jedinej klad by byl v tom, že díleři by přišli o kšeft, oživi by se turisticej ruch a přineslo nějakej peníz do státní kasy a pochopitelně spoustu místa pro korupci našich milejch politiků. Stejně si myslím,že nejlíp chutná to co si sám vypestuju.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
Mě osobně by stačila dekriminalizace, ale zae když může být legální takový svinstvo jako je alkohol, tabák, nebo automaty, tak by bylo blbé, kdyby zrovna konopí nebylo...
bodle me je to uplne jedno pac u obycejnyho hulice se nezmeni nic, tim ze tady bude nejaka legalizace nebo co mozna odpadne problem dealovani ale zaplatis dane statu z kazdyho G ..beztak si bodu vsichni pestovat svoje policka dal a nemyslim ze po legalizaci nam lojdi budou franit pole pred podelem
prome se osobne nezmeni ani zbla, neni to tak dlouho co sem si kracel kolem dvou fizlu se spekem v hube a krome trapne poznamky neco tady nevoni si me ani nevsimli .. CR se to neresi uz dlouhjo
budu hulit at je to ilegal nebo ne a na party si kolac obstaram taky
takze klidne at to zustane jak to je je mi to olihen.. mozna je to ted este lepsi nez legalni ..aspon mam z vypestku vetsi radost pac si ji nak koupit nemuzu ..vlastne muzu ale to je jedno vite jak to myslim
mauta: zkurvenci, blbci, zlodejickove .. sou mezi nama a policii nevyjimaje .. .. policie je na druhou stranu potreba vetsiny a ze sou u policajtu nekteri podivny lidi .. s tim je rek bych tezky neco udelat a nikdo tomu netleska. zajimavejsi by byla spis uvaha jestli je jich tam vic nebo min nez mezi beznou populaci .... a z moji zkusenosti, je to ten druhej pripad.
ten clanek ohledne bushky bych videl trochu na podporu a doufam ze je spis preventivni nez aktualne nutnou .....