Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
9rr
Nový Člen

Karma uživatele 9rr - 9% Pěstitelská

souhlas... Příspěvek č. 129

Tho jo ze začátku to bylo lepší, ale taky to může bejt tím že třeba teď hulím tak 3-5 jointíků za den he he...Závislej na tom nejspíš sem, trochu teda hehe..Ale třeba můj otec je závislej na TV, ani se v klidu nenapase kdyz si ji nepustií he he...mějte se pánové...Jo a ještě, myslím že hulit tak 2x tejdně by bylo v poho...čao...9rr

Old Post 25-12-2002 v 10:16 AM
9rr je offline   Profil uživatele 9rr   Find more posts by 9rr   Foto galerie člena 9rr   Click here to Send 9rr a Private Message   Add 9rr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 130

Ja húlim skoro každý den, okrem dní ako sú vianoce alebo keďuž neni čo huliť. Na húlení niesom závislý ale v stresových situáciach pocitujem niečo čomu sa hovorý nutkanie. Toto nutkanie mi vždy naznačuje že takto to už dalej nejde a že keď sa nezhúlim do piatich minút tak to asi nevydržím a zbláznim sa z hnusnej REALITY života.

JUST WEED SMOKER

150W MH/HPS & ALLMIX -SCROG- 8 x WHITE SATIN [Grow Over] ...
150W MH/HPS & 15L BUBLER - 2 x WHITE SATIN [Grow Over]...
150W MH / 250W HPS & COCOMIX - 4x BELLADONNA [Grow Over]...

Old Post 25-12-2002 v 15:16 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
venda
Nový Člen

Karma uživatele venda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

rozhodne zavislej nejsem
vyzkousel sem si to v praxi. po asi 3 letech huleni sem s tim sekl a vic nez rok sem si nedal ani prdicka ganji.
byla to ale spis takova delsi pauzicka, ale kdyz uz sem vydrzel prez rok, proc bych nemohl prestat uplne. to me dost uklidnilo, takze ted uz asi rok a pul zase palim...
ale nemyslim, ze uz s tim seknu...ne ze bych nemohl, ale proto ze nechci. je to neco co me doplnuje a bez toho bych to nebyl uplne ja.
pace out

venda

Old Post 26-12-2002 v 01:42 AM
venda je offline   Profil uživatele venda   Find more posts by venda   Foto galerie člena venda   Click here to Send venda a Private Message   Add venda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

NE Příspěvek č. 132

Ja teda nejsem zavislej urcite. Hulim jen prilezitostne, ale taky jsem skusil pauzicku, nehulil jsem asi 9 mesicu, do prazdnin, horsi bych rekl je prestat pit, na tom uz jsem urcite zavislej vic, ale ted jsem si dal mesic pauzu a taky by to slo celkem v poho, ale PROC--->?(clovek potrebuje naky odreagovani!) Bez duvodu prestavat nebudu, nema to cenu...

Old Post 26-12-2002 v 10:00 AM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

V žádnym případě Příspěvek č. 133

Na huleni rozhodne zavislejnejsem.Nemusim hulit kazdej den.A dokazu brko v pohode odmitnout...Jsem spis zavislak na pestovani...

Old Post 26-12-2002 v 12:01 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

rada priznam,ze v tomdle prdelakove kde bydlim se nic jinyho nez hulit neda jinak bych to tady neprezila proste malomesto sama nuda stejny lidi a problemky......bez huleni bych to tu neprezila dava mi to jinej pohled na todle hnusny mesto,kdyz sem zkourena tak se mi zda i obcas pekny,kdyby tu bylo co delat a kam chodit tak nepotrebuju palit kazdej den

Lenost:"Někdo říká lenost. Já říkám hluboké myšlení."

Old Post 26-12-2002 v 17:52 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Jasně, že jsem. Asi tak jako na vlašským salátě. TAKY HO MILUJU a DAM SI HO skoro vždycky, KDYZ NA NEJ MAM CHUT.
Hele teksune nečekej, že tě někdo pobaví. Zkus to vzít do vlastních rukou. Pokud to neuděláš, tak není velký rozdíl mezi malým a velkým městem. Nakonec, zkus se na to město, co se ti "zda i obcas pekny" když jsi zkouřená podívat stejnýma očima, i když jsi nezkouřená. Pak mi napiš jak to dopadlo.

nemo

Old Post 27-12-2002 v 03:43 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

to teksun: hele,já bydlim v Praze,všechno se mi tu zdá anonymní a hektický a tak pálim.Dává mi to lepší pohled na světMyslim,že si všichni jen hledáme důvody,protože hulíme sakra rádi

SMOKE IN PEACE

Old Post 27-12-2002 v 07:52 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Sakra, zas se mi klepou ruce!!!! AAAAHHHH, UŽ AŤ JE PO PRÁCI!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAA
JÁ SE ZBLÁZNÍMMmm
GANJA!!!!
DEJTE MI GANJU!!!!!

- ne, to byl ftip, na rovinu, když vidím mou matku, která nechlastá, nehulí, neblablabla a je tak vypsychařená, že do sebe kope nějaký prášky na uklidnění tak radči budu kalit a hulit do smrti.

Old Post 27-12-2002 v 11:39 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Moje rec Hicksi... Příspěvek č. 138

Presne tak, naprosto souhlasim, clovek potrebuje naky odreagovani, nekomu staci alkac, nekdo si zahuli, nekdo cumi do bendy, nekdo bez walkmanu neopusti barak, nekdo do sebe cpe zirteky, nekdo zere sladky, nekdo pije 5 kafi denne, nekdo chodi do kostela, nekdo behat, nekdo 6*->tejdne do posilky a nekdo se vali...

Kazdej mame tu svoji drogu(tu, ktera je pro nas prioritni), kazdej se potrebuje nejak odreagovat od toho hnusnyho stereotipu a kazdej to dela trochu jinak, nekomu staci to a nekomu zas tohle...

BTW: Jen dejte pozor, aby dana "radoby droga" uplne neovladla vas zivot a nestala se jeho prioritou, kvuli tomu jste ji urcite vyuzivat nezacali, takze kalte lidi!!!, ale s mirou a rozumem.

Old Post 27-12-2002 v 16:51 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CypressPce
Stálý Člen

Karma uživatele CypressPce - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

popravde si myslim ze na huleni zavislej nejsem.
Ted momentalne nehulim vubec mi to nevadi spis naopak kdyz zavola kamos nebo se stavi tak se spis nejako nenapadne snazim toho speka odmitnout proste rikam ze ho dame az na silvestra ze tam to bude v poho ale ted ne ..( na toho silvestra sem vodlozit uz takovejch speku ze se na to fagt (ne)tesim a najindy to uz asi neukecam ).
No a jiny zavislosti nejaky asi budou ale nic hroznyho ale nejvetsi znich asi budou caje a palivy jidlo a olivy

,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois

Old Post 27-12-2002 v 17:26 PM
CypressPce je offline   Profil uživatele CypressPce   Find more posts by CypressPce   Foto galerie člena CypressPce   Click here to Send CypressPce a Private Message   Add CypressPce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

no ja spis myslela to, že se tady o wejkendu nedá absolutně kam jít, vevnitř se tu nesmí hulit nikde což ani zas tak nevadí, musíš si i celkem dávat pozor, aby zelený neviděl nakej týpek, kterej by ti za to mohl dát pěknou ránu atd...., mluvím taky vo nebezpečí chodit SAMA (jsem holka ven, protože tu je všude mrtě vožralů a nácků a prostě toho je víc, to člověk kterej žije v Praze nemůže pochopit
-já ale chápu, že člověkovi z Prahy se to nemusí zdát zas tak hrozný, OVŠEM JEN NA VEJKENDY, JE TO TU PROSTĚ LÁZENSKÝ MĚSTO
-na vejkendy bych to tu taky brala
-byl tady i jeden výbornej klubík, ale majitel nako nezvládl jeho udržování, takže sou tam ted axe 1 někdy 2 do měsíce, což je dost málo, takže všichni ted chodí chlastat do hospod a mě to bohužel v hospě moc nebaví, když se tam ani nesmí hulit
-no nic, ale zas tak závislá nejsem, dyt pálim většinou večerpo vodparcovaným dni

Lenost:"Někdo říká lenost. Já říkám hluboké myšlení."

Old Post 28-12-2002 v 18:37 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJ.FASMOS
Stálý Člen

Karma uživatele DJ.FASMOS - 0% Pěstitelská

Pohodička závislost Příspěvek č. 141

Na travičce???????????

asi těžko:-)))))
je to jen psychický,že bY jsi si zahulil(nejradši)
to znám,ale závislost to neni.

Hulíme dáááááálll!!!!!!!!!!§

Čágo

------------Ať to svítí a roste!!!!!-------

----------------Hello Fasmos------------

Old Post 29-12-2002 v 16:38 PM
DJ.FASMOS je offline   Profil uživatele DJ.FASMOS   Find more posts by DJ.FASMOS   Foto galerie člena DJ.FASMOS   Click here to Send DJ.FASMOS a Private Message   Add DJ.FASMOS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Pohodička jestli to znamená Příspěvek č. 142

že bych si kolikrát dal špeka, tak jako bych si kolikrát dal šukanici, tak jo asi sem závislej
ne, závislost je hrozně pejorativní slovo - já spíš hulení beru jako součást svýho životního stylu, mam rád svoje kamarády, který sou v pohodě, muziku, svoje myšlenky a tak nějak to do sebe prostě zapadá - život se mi kvůli hulení nehroutí, tak v čem je problém

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 04-01-2003 v 16:13 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Geo
Host

Máš recht, Dude. Nikdo nevomrdá Ježíše!! Příspěvek č. 143

Je to hlavně vo člověku. Taky mám rád ty svoje kámoše, který mi rozumějí, když neni hulčo, prostě neni.. Muzika je furt, ženský sou furt, atd atd. Hulim teď tak 2-3x do tejdne, když jsem hulil everyday, trošku vypatlanej sem byl, teď mi občas vypadne nějaký jméno, nebo tak, ale důležitý věci hlava udrží.
Prostě, lehce psychicky závislej sem, ale na cíčkách víc. Navíc mi gandža pomohla ze začínajícího alkoholismu, thakže sem jí vděčnej..čus, mějte super víkend, třeba na horách!!!

Old Post 31-01-2003 v 12:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grassgeo
Stálý Člen

Karma uživatele grassgeo - 9% Pěstitelská

Máš recht, Dude. Nikdo nevomrdá Ježíše!! Příspěvek č. 144

Je to hlavně vo člověku. Taky mám rád ty svoje kámoše, který mi rozumějí, když neni hulčo, prostě neni.. Muzika je furt, ženský sou furt, atd atd. Hulim teď tak 2-3x do tejdne, když jsem hulil everyday, trošku vypatlanej sem byl, teď mi občas vypadne nějaký jméno, nebo tak, ale důležitý věci hlava udrží.
Prostě, lehce psychicky závislej sem, ale na cíčkách víc. Navíc mi gandža pomohla ze začínajícího alkoholismu, thakže sem jí vděčnej..čus, mějte super víkend, třeba na horách!!!

Old Post 31-01-2003 v 12:27 PM
grassgeo je offline   Profil uživatele grassgeo   Find more posts by grassgeo   Foto galerie člena grassgeo   Click here to Send grassgeo a Private Message   Add grassgeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás