Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bude to akorát další nástroj státu jak ždímat prachy z občanů........................................................................
Navíc to fakt bude jak s cigárama tudíž pěstování ilegal nákup legál.....................................................................
Napsat neco takovi na tomhle foru,kde se rozdavaj cerveny Kcka za spatne zavazanou tkanicku,se divim zes dostal jenom jedno
Nejsi prvni ani posledni ale je opravdu ubohost rozdavat K- za vlastni nazory a ses peknej "vančung" ze ses nepodepsal,tudis si nestojis ani za vlastnim nazorem.....Tuhle moznost by tu meli admini zrusit a cerveny by razem ubylo
Naposledy upravil Freeloader 13-12-2007 v 12:49 PM
Tayem de Tox:
prosim tě, nechceš už konečně přestat prudit do lidí? Nevim co jsem ti udělal, ale tvoje neustálé "trefné poznámky" jak to sám nazýváš mě fakt štvou.
Původní příspěvek od Calzone Čím tvůj hnusný, zcestný a agresivní je pro toto fórum přínosný?
Hoši, jenom sem vám chtěl naznačit, že není důležitý, od koho vám přiletěla červená, ALE ZA CO!
Calzone, moc to žereš Mimochodem- horujete tady proti anonymní karmě, ale jeden z vás hrdinů se dneska taky zapomněl podepsat, co? Pomni ale, že Modří vědí! ...a když nevědí, tak se dozvědí
F.O.S.
EDIT: ZeeGun, ty pistolníku Počkej, až ji dostaneš ode mě! Tu bys poznal i bez podpisu, ale já se ke svejm k- s chutí hlásím. Na rozdíl...
stop talking about your stupid karmas,-) a Tayem,kdyby ti to bylo jedno ta cervena karma jak si psal,tak tu neresis ze ti taky prisla bez podpisu,PEACE bro
;-p
chicht,jsem zvedavej jaka mi prileti...
a aby to nebylo OTcko:
Roman Dirda:nehazime ho do jednoho pytle jen si myslim ze to nemala bejt prvni vec se kterou prijde jako min. skolstvi.je to urcite problem a zasahuje to deti takze se to tyka i jeho ale preci jen to nemela bejt rpvni vec se kterou tam jde.za dalsi:to ze bude min. skolstvi neznamena ze ten zakon rpotlaci,ikdyz tentokrat by jeho podoba mohla bejt nejlepsi co tam za posledni dobu byla.Posledni co ja si pamatuju to bylo na houby a jeste spojene se snizenim trestni odpovednosti na 14let,proto to neproslo[alespon podle medii].
Jo a k tem duchodcum:
diky Nove predevsim,se postoj duchodcu k huleni naprosto meni->
k dobremu !!! [viz posledni jejich reportaze a me osobni zkusenosti s prarodicema]
tak se mejte decka.min hadek o karmach a vic threadu s pestovanim.
2madlion: ja osobne budu volit zeleny a doufam, ze nebudu sam. a to ze nemuzou na venkove topit uhlim je jenom dobre. alspon se venkov priblizi svou urovni bydleni ve meste.. je to jenom dobre. a sikanovani ridicu je blbost. zeleni jsou podle me jedini ztravitelni z nynejsich mocnych politickych stran
madEGGA> no to s tim prinosem o netopeni uhlim skus rict tem tisicum lidi co na to nebudou mit.
sikana ridicu> za prve diky temhle vychcanejm smejdum budeme mit v benzinu naky to procento biolihu dikycemuz bude benzin drzsi. {je ovsem zajimavy ze v jizni a stredni americe je biolih levnejsi nez uz tak hodne levnej benzin} bude taky mene kvalitni a rychleji zvodnati.
za dalsi maj zeleny prsty v placenym parkovani v praze a to je zverstvo nejveci. pak me dost serou jejich zmrdsky akce jako den bez aut. co to jako ma bejt? kdo ma pravo mi zakazovat jet do prace autem? technicka i emise mi platej tak at mi kolomamrdi daj pokoj a nevotravujou me nakym hranim na city.
ekologove stejne jako nabozensky pomatenci nemaj v politice co delat.
Původní příspěvek od MadEGGA) 2madlion: ja osobne budu volit zeleny a doufam, ze nebudu sam. a to ze nemuzou na venkove topit uhlim je jenom dobre. alspon se venkov priblizi svou urovni bydleni ve meste.. je to jenom dobre. a sikanovani ridicu je blbost. zeleni jsou podle me jedini ztravitelni z nynejsich mocnych politickych stran
Lidi na vesnici ZMRZNOU! Už tak je tam jídlo podstatně dražší, lidi nemaj prachy na nějaký zateplení, aby si mohli pořídit třeba plyn, žijou z ruky do huby a stát se jim za to ještě takhle pomstí. Tvůj názor je směšný! Není tam práce, vyžití, zkrátka nic! A co jim všichni řeknou?? "Tak děte do města." Jasně jít do města a dřít a dřít a pak dát půlku platu na nájem někomu, kdo má tři byty a ani neví, co je práce!!!
Původní příspěvek od cix
Lidi na vesnici ZMRZNOU! Už tak je tam jídlo podstatně dražší, lidi nemaj prachy na nějaký zateplení, aby si mohli pořídit třeba plyn, žijou z ruky do huby a stát se jim za to ještě takhle pomstí. Tvůj názor je směšný! Není tam práce, vyžití, zkrátka nic! A co jim všichni řeknou?? "Tak děte do města." Jasně jít do města a dřít a dřít a pak dát půlku platu na nájem někomu, kdo má tři byty a ani neví, co je práce!!!
Mně přijdeš smešnej ty. Nevim kde to bereš. Taky žiju na vesnici, plyn tu má cca 80% domácností (vím to,mám přístup na obecák). Jasně, všichni sou nasraný, že stát nedodržel ty sliby o dotacích pro zavedení plynu (ale já se nedivím-sliby od socanů velkou váhu nemaj) a taky jak se furt zdražuje (ale toho je důvod je jinde než ve Strakovce).
Ale že by tady někdo mrznul??? :haha: (argument hodnej demagoga nasRATHa)
Jo A!!! najednou se tu dá v zimě (při inverzi) dejchat! Moc dobře si pamatuju ten šedej hučák z každýho komínu, když všichni topili uhlím vole. Zaplaťchamrať, že je to z valnej většiny pryč už!
EDIT: A dalo by se pokračovat. Že není práce?? Nikdy jí ještě nebylo víc§
Souhlasím s tou tezí o třetině platu na nájem a třech bytech... Ale neřikej, že by ses choval jinak, kdyby ti ty byty řikali pane. Takový prostě sou dneska ceny. Kdo ti brání nadřít pár let a ušušnit ňákej ten stotisíc, vzít si úvěr, koupit byt, pronajímat ho za tržní a tím splalit ten úvěr?
EDIT: vím už o 3 býv. spolužácích z gymplu, kteří toho dosáhli. Sou pět let ze střední a už maj vlastní byty v Praze a v Brně. Tak Cix kde je problém? Jak dlouho seš ze střední ty?
No, tak prostě žiješ jinde na vesnici! u nás jestli má pár lidí plyn.. hodně jich chodí zkrátka na dřevo a zbytek uhlí, a práce tam prostě není a když je, tak za ňákejch usmolenejch 6-8tis.! Člověk se střední si tam ani neškrtne, když nemá štěstí!
Neříkám, uhlí je humus, ale stát prostě markantně zdraží a lidi . .. POSERTESE A ZMRZNĚTĚ! (zmrzlý hovno nesmrdí )
A dost, my dva to jen tak nezměníme. A lidi na vesnici holt začnou kácet ty deštný pralesy ve velkym... Stejně je to MONOKULTURA, že??
Tofi mi uz plyn nejakej ten patek taky mame(par let) ale ze bych to videl nekdy v provozu se rict neda!Fotr byl asi v minulim zivote drevorubec takze na jare kazdej vikend jezdime navilety dolesa...a dela to tu kazdej 2.-3.!Jinak prace tu vokolo urcite je a dyz by nahodou nebyla tak ve mestech vokolo urcite je...no jestli mas jenom zakladku tak s vic nez 6-8 pocitat nemuzes vid
V době, kdy rapidně narůstá počet mladých lidí stíhaných za drobné pěstování konopí, někteří poslanci požadují jeho dekriminalizaci. Ptejte se 18.12. v 15:00 poslankyně za ČSSD Anny Čurdové, která se postavila na stranu odpůrců trestů za marihuanu. http://www.lidovky.cz/odpovedi.asp?t=CURDOVA
SPLAT: chicht,byli sme nejvetsi producent cukrove trtiny v evrope nez nam to zatrhla EU,btw.jen tak namatkove co si pamatuju ze zakladky...
a k tomu omlejvanymu plynu,nase vesnie ma 60K+ lidi a stejne neni vsude plyn a mesto ho nezavede bo je to moc nakladne a to nase ulice ma tak 20 domacnosti takze si nemyslim ze je to nejak malo ale proste nezavedou,nedaj na to anui korunu a to nase mesto prosperuje ma prachy.
takze ,co s tim?Mozna prae ty zeleny ale nemyslim si to a rozhodne je volit nebudu.HOWK