Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no je dobre vedet,ze se maji cistit.Ja vzdy cistim jenom nadobu a to kazdy tyden.A co peroxid?Neni delany proti usazovani necistot v systemu?Ten pouzivam,pridavam ho kazdy ctvrty den do roztoku 5ml na/10l.Jinak dik za tip panove
Zdarec,je tady 37 den(12-12) zivota Euforie.Vcera dostaly posledni davku hnojiv s 2,0 ec.Pristi tyden final solution a po nem ocekavana sklizen.Skoda jen,ze to nevyslo na svatky.Tady nejake foto
nazačátku si měl problém s kořeny.....nebylo to zpusobeno ničím jiným než teplotou roztoku.....21-24???já měl stejnej problem, 24stupnu sem mel v roztoku max a aji tak sem měl problemy......ted už máš kořeny bílé???
na té první fotce vidím zrzavé sračky na listech....to neřešíš?
Zdarec,zrzave sracky uz neresim,protoze jsem nemohl zaboha prijit na to,co to muze byt.Zkousel jsem ruzne postriky(leaf coat,buzz off) a zadna zmena.Zajimave je,ale to ze tam mam tri kytky a mnozstvi zrzavych skvrn je na kazde jine.Jedna je nema vubec,na druhe je teho pomerne dost a ta treti je zrzava cela.Tak ted babo rad.....??Saaho;koreny uz jsou v klidu.Nejsou sice nejbelejsi,ale pomerne v klidu.Alesh;Myslis,ze to muze bejt vhkosti?Nikdy jsem se s tim nesetkal a to v te skrini delam sestou sklizen.No a to jsem jel pred tim kokos,ted jedu hydro tak by tam mela bejt vlhkost vetsi,ne?Hlavne v tuhle rocni dobu v Irsku je hodne vlhko.Pokusim se jeste prihodit fotky tech listu at vidite rozdil
Původní příspěvek od pikap108 Zdarec,zrzave sracky uz neresim,protoze jsem nemohl zaboha prijit na to,co to muze byt.Zkousel jsem ruzne postriky(leaf coat,buzz off) a zadna zmena.Zajimave je,ale to ze tam mam tri kytky a mnozstvi zrzavych skvrn je na kazde jine.Jedna je nema vubec,na druhe je teho pomerne dost a ta treti je zrzava cela.Tak ted babo rad.....??Saaho;koreny uz jsou v klidu.Nejsou sice nejbelejsi,ale pomerne v klidu.Alesh;Myslis,ze to muze bejt vhkosti?Nikdy jsem se s tim nesetkal a to v te skrini delam sestou sklizen.No a to jsem jel pred tim kokos,ted jedu hydro tak by tam mela bejt vlhkost vetsi,ne?Hlavne v tuhle rocni dobu v Irsku je hodne vlhko.Pokusim se jeste prihodit fotky tech listu at vidite rozdil
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
No ph mam mezi 5,8-6,1.Vlhkost nemerim.Jedna kytka vypada,ze to asi ani nerozdejcha.Cela uplne zezloutla i palice na ni vypadaj nejak divne.Ja to nechapu???Vzdyt vsechny maji stejne podminky tak,proc??Dneska tam dam final solutin a jdou pod nuz.U dalsi sadby zacinam premyslet,ze se zpatky vratim ke kokosu,protoze ten bublak nedavam.
46 den(12-12) trapeni Euforie v mojich rukou.Dam sem nejake fota at vidite vysledek jak se to da sprznit.No pro priste vim zpostu veci,o kterych jsem se musel presvedcit na vlastni kuzi
Druha fotka stoji za ohlas,ne???Spalena kytka v plne parade
Ocekavam nejake cervenne karmy
Zdar vsichni....Pridavam posledni report ze sklizne.Vynosnost byla sice lepsi jak minule,ale porad to neni ono.Aspon mam co do priste zlepsovat Kytky byly tri.Z toho jedna nestala ani za rec.Zbyvajici dve se daly.Kdyz budou pro priste takove ctyri,budu spokojen.No vsak posudte sami.Vahu nevim,odhaduji kolem 60-70g
Zdravim vsechny s sirokym usmevem.Po tehle sklizni ho mam opravdu siroky,Euforie je prima
Mam tady dalsi fota se zacatkem nove generace.Je to jedna z predchozich kytek,ktera se mne zdala nejlepsi,tak jsem si z ni udelal dalsi generaci.Jinak zadna velka zmena ve skrini.Koupil jsem akorat kousek nove folie na bublak,aby koreny byli opravdu ve tme.Hnojiva jako minule Advanced nutrients-sensi(grow,bloom).
POKUS CISLO TRI ZACINA,DRZTE PALCE
Na zacatek jsem namichal tenhle roztok:
2ml/l Root stimulator
5ml/10 l H2O2
Voda,kterou jsem nechal dva dny odstat s hodnotou ec 0,4(jina neni k dizpozici)
S hnojivem zatim par dni pockam nez nalezou koreny do vody.
Mel bych jeden dotaz.Cim to muze bejt,ze pokazde co upravuji ph vody mne hodnota 5,5 jde kazdym dnem nahoru.Zastavuje se kolem 6,3.Musim pridat vice kyseliny a udelat roztok vice zasadity,treba ho upravit na 4 a pockat,kde se zastavi.Poradi mi nekdo
IMHO je to uplne normalni, dokud jsem pouzival AH tak se mi to stavalo dost, s b'cuzz je to lepsi.
btw. kdyz jsem se ptal v Hydroponicu na rozdil mezi kyselinou a ruznejma PH- pripravkama, tak mi bylo receno, ze PH- pripravky by meli resit presne tenhle problem - jsou stabilnejsi . Nicmene jsem to v praxi jeste nevyzkousel, tak az dojde H3PO4 uvidime
No to sa stava mne, tak som sa vybral k skumaniu problemu a dozvedel som sa ze to robi Uhlicitanova tvrdost. Vodu upravis ale len na kratko. V takomto pripade som sa tiez dozvedel ze treba pouzit CO2. No neviem ci to CO2 sluzi k znizeniu pH alebo k znizeniu tej spominanej Uhlicitanovej tvrdosti. Zajdi do akvaristiky a zakup si test zvany "Karbon" zmeraj tu svoju vodu a aspon budes vediet na com si. zdar pestu a cuss
Kluci dik moc.Wasco123 ten karbon je obchodni nazev?Nevim jestli to v Irsku zezenu.Co kdybych pouzil co2 tablety od marcy?Ph- pouzivam original z growshopu,tak nevim.Keramzit mam trochu ponoreny,ale upravil jsem mu ph pred pouzitim.Vcera jsem vodu upravil na 4,5 a dnes ma 5,1,tak uvidim,kde se to zastavi.Nemam radsi pouzivat fosforecnou 59% misto dusicne 39%?Nebude to mit nejaky negativni vliv?
Muzes pouzivat jakou chces, nejlepsi je v rustu dusicnou a v kvetu fosforecnou, pac pri jejim rozkladu kytky dostanou bud dusik, nebo fosfor. Ja pouzivam fosforecnou i na rust a kyti si zatim nestezujou
Po ctrnacti denni odmlce prichazim z dalsim reportem.Po navratu z Cr jsem se rozhodl k zasadni zmene.A to k vymene hnojiv.Vcera jsem si poridil AH-cka,protoze jsem to uz nemohl vydrzet.Za ctrnact dni a skoro zadna rapidni zmena.Advanced nutrients do bublaku nebyla asi ta nejlepsi volba.Aspon se presvedcim,na ktere srane je vlastne chyba.Tak mne drzte palce at to chytne druhej dech a rozjedese to jak ma.Prihodim nejake foto hned jak se to rozhne