Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Bedynka slecny Mnau
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

Budte pozdraveni kamaradi growersky.Nejaky ten patek jsem tu nebyla a tak hlasim ze urody bylo 120g. Na zacatek to nebylo spatny ale nespokojim se a chci jit dal alespon na 150g. Ted jsem zasadila rezy a dala jsem prez ne microtenove sacky aby si udrzely vlhkost.No jde mo o to jak dlouho tam sacky mohu nechat,praktikuje to tu nekdo?

Old Post 30-11-2007 v 17:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

muzes je tam nechat treba tyden, s tim, ze je 2x denne sundas aby se v tom pytliku vymenil vzduch

p s y c h o 8 4

Old Post 30-11-2007 v 17:42 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Vsem dekuji za rady a shrnutovzato,sacky jsou ze zacatku dobra vec .Udrzi hodne vlhka a klonatka se zakoreni bez problemu.Vetrala jsem to 1x za den a pak jsem ustrihla rohy jak rika Nakasi a to asi po tydnu,pak jsem uz koupila zvlhcovacku.Triakovy tentononc se take osvedcil protoze ho mam jen tak na 1/4 a teplota je kolem 25C a vlhkost dosahuje az 70%. V prumeru je tak kolem 60% vlhkost a 26C.Davam fotecky po sundani sacku.Mejte se krasne,zatim.

Naposledy upravil 11-12-2007 v 09:49 AM

Old Post 10-12-2007 v 23:02 PM
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

:to MNAU
Zdravim ,musim rict,ze peknej grow,jinak ja jedu taky vetsinou vlkhkost kolem 70% v prumeru 50-60% i kdyz tak 14 dni po startu se toho nebojim a nalozim jim trebas az kolem 85-90%.Koukal jsem ze se budes asi chystat i ohybat,taky jsem poridil ty samy kolinka ,ale jeste jsem to pomoci nich nezkousel ladit,nebyla by trebas nejaka podrobnejsi fotesa ,jak si to potom ohnula?Ď!Otazecka na zaver:neuvazovala si o objemnejsich kvetnicich,pokud tedy mas v planu jet jeste soil?K+ slecno

400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 11-12-2007 v 05:29 AM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Zdravíčko máš to moc pěkné, ale nebylo by lepší dát ten pacháč ven kvuli místu ? Musel jsem si šťouchnout (only joke) K pluss

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 11-12-2007 v 14:24 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

ja ten sacek sundavam max jednou denne,nekdy ani to ne a je to v cajku[a to tam mam min mista nez tadyhle mnau] takze se toho nebojte a neplaste...

zdary,deviant

Old Post 12-12-2007 v 14:53 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

Ahojky ve spolek.Tak holky jsou uz zase o nejaky ten cm vetsi a jsou prosrihany a naohybany kolinky.Teplota 24-28C. Vlhkost 55-65%. Pristi tyden v patek vymenim B-W zarovky za Red spektrum a nastavim 12-12.Zacala jsem jim davat Guano a P+K a zizalouchove hovniska. Top 44 se opet tahne za slunickem Super Skunk se vetvi a Belladonna kosati.Uz se zase tesim az se zacnou ochlupovat jsou pak mnohem hezci.Pa.

Old Post 15-12-2007 v 13:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 56

Ahoooj kuci,tak se zase hlasim po kratke odmlce a upozornuji vas ze moje kyti zacina kvest.Vymenila jsem zarovky a dala jsem jim moc velke dobroty Guano a Vermikompost a hned na probuzeni poupat Fosfor a Draslik od Plagronu(jsem si objednala z Growshopu).Vlhkost jim zatim necham kolem 60% (jasne ze jen chvilku...se vi).No a jsem zatim nadmiru spokojena s kytickama oproti I.Growu,zvlhcovacka udela moc a moc dobre prace a o pytlikach ze zacatku ani nemluve II.Grow je o 90% lepsi nez I. o tom zadna.Uz se tesim na III.Grow budou mit novou Purple 125W na start a novej modylek se mi chysta OrangeBud ,vime.Tak to tak nejak vsechno...tak se mejte kuci a holky. MNAU

Naposledy upravil 23-12-2007 v 09:07 AM

Old Post 23-12-2007 v 09:01 AM
Host
Host

Příspěvek č. 57

Jo,jo aktualizace tak prosim.Pridala jsem Guano 3 polevkove lzice na kvetnik a zalevam vodou s CocoNova A+B a P+K (od Plagronu) s Ec 1,3.Teplota je od 17C do 26C a zvlhcovacka zatim dela 50-55% vlhkosti na 1/2 vykon.Tak to tak zatim vse,mejte se.

Old Post 05-01-2008 v 10:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 58

DJmaxx: jo bylo to v profilu ale je to teda tady :Skrinka 120s x 90v x70h 3x125W .To k te vysce kvetin: dela to to modre(bile) svetlo protoze to zlute(cervene) hrozne taha kytky nahoru.Jinak "kociruji"kolinkama a vcasnym prepnutim 12-12 tedy na kvet. To vis ze se do Haze nepustim, ta je jak fazole.Prednost maji "indiani" max. 50/50 se sativou a to uz jsou honky s nuzkami a kolinky.Tak vsem zatim mnau a to doslova.

Old Post 06-01-2008 v 15:07 PM
Host
Host

Příspěvek č. 59

Ahoj,tak sem tam zase neco,uz to kvete jako o zavod(v kveteni).Nasypala jsem jim zase Guano a dala P+K.Jak pisi u Plagronu tak takove mnozstvi.Jo a osrihala je zase,sem tam lupen ,takovej jako punk.No tak to asi tak vse.Diky za K+ vsem.

Old Post 23-01-2008 v 16:27 PM
cix
Stálý Člen

Karma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Ahoj, máš to hezké
Šlo by nějaký makro? I s měřítkem (zapík)?

(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝

Old Post 23-01-2008 v 16:46 PM
cix je offline   Profil uživatele cix   Find more posts by cix   Foto galerie člena cix   Click here to Send cix a Private Message   Add cix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

Jo makro tak neco teda tady:

Old Post 28-01-2008 v 17:10 PM
xy_SVK
Stálý Člen

Karma uživatele xy_SVK - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

To sa spoj so 400w-om

Old Post 30-03-2008 v 22:13 PM
xy_SVK je offline   Profil uživatele xy_SVK   Find more posts by xy_SVK   Foto galerie člena xy_SVK   Click here to Send xy_SVK a Private Message   Add xy_SVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 63

Pratele groweri,tak jsem zase zalozila novy grow,dokoupila jsem kvetinacky (ctvercove) jelikoz jsem chtela zkusit pestovani v hline tak jsem koupila POWER MIX(45L za 309 Kc) jiz namichany substrat v Growshopu v Jihlave( ma dobre ceny!!!):http://www.growworld.cz/
k tomu jsem dostala hnojiva 4Power (4 lahvicky na zkousku a 5% slevovou kartu) mohu rici jeste k substratu ze je predhnojeny,propareny(bez skudcu) a ze jsem zacala dohnojovat az ted.Kytky to poradne nakoplo protoze se rozjely jak o zivot.Dobre hnojivo za dobrou cenu (davam fotky substratu i hnojiv zkuste to protoze levneji uz to asi nejde).
Tak a neco o kytickach : mam ted Nebulu, AK-48,Super Skunk a Super bud od Eda Rozenthala,vse z klonu.Nebula dela krasny kerik a ani se nezastipavala.Super Skunk se da zvladnout kolinkama a AK se musi zastipovat jak o zivot.Super Bud E.R. je taky v pohode a delam s nim poprve takze nevim jak to pujde,zatim se nejak netahne a da se zvladnout. Zhruba po 3 tydnech rustu jsem vymenila zarivky a prepla 12-12 a zacinam kvest.Az bude zase neco noveho dam o sobe vedet. MNAU.

Naposledy upravil 04-05-2008 v 22:26 PM

Old Post 03-05-2008 v 22:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 64

Jeste pocatek kvetu (tyden po prepnuti 12-12),dohnojovano 4Power od Industrial.

Naposledy upravil 05-05-2008 v 23:41 PM

Old Post 03-05-2008 v 22:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás