Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vsichni tak po nejake pauze prihazuju nejake foto z 47.dne kvet palicky zacinaji pekne tvrdnout, bouhzel vcera jak jsem prisel do roomu tak jsem zjistil ze mi nesviti na jedne strane svetlo , znicil se predradnik , takze musim tu kur.. tezkou tahnout na reklamaci :/ , jinak jsem pokosil testovaci palicku SMBoga 4dny proplach mno neco se hulit musi , ne? Nooo uz se naa to tesim hulil jsem uz zastipek Boga a s jednim kamaradem to nedopadlo dobre je to proste , takze zatim kuci a holky jo a final nasazuju uz 52-54.den kvetu hojaa
Ahoj vsichni,
to: Anakonda, ale ja tam nepsal ze jsem to zkosil cele chronik potrebuje 65-70 dni to si jeste pockam , bouhzel exkurze nevedem .
Jinak dnesk ajsem donesl predradnik ktery byl zniceny tak uz se bude svitit na obe strany jupii. JA uz se jen tesim na testovaci palicku, ale na tu si jeste par dni pockam . Ahooj
No neříkám nic =) moc pěkné, ale osobně už bych měl moc velké psycha kvuli propalu pač toto už není prdel Máš už ty osobně nějaký tip na vítěze tvého growu (co bude nejlepší jak po chuťové tak po účinkové stránce) ? Karma je samozřjmost