Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím jestli už se tady nato někdo neptal,ale třeba na icmagu to je dobře udělany - mají tam samostatnej thread ke každé seedbance,takže když je potřeba sehnat nějaky info o kytkách z té a té seedbanky,tak je to všechno pohromadě a vkupě,bez nějakyho hledání
Všimla jsem si,že na Groweru je jen forum o Mandale a Eastseeds...
Edit:to jsem pochopila,že to jsou sponzoři....
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Původní příspěvek od Hanulkááá Nevím jestli už se tady nato někdo neptal,ale třeba na icmagu to je dobře udělany - mají tam samostatnej thread ke každé seedbance,takže když je potřeba sehnat nějaky info o kytkách z té a té seedbanky,tak je to všechno pohromadě a vkupě,bez nějakyho hledání
Všimla jsem si,že na Groweru je jen forum o Mandale a Eastseeds...
Určitě bych ocenil možnost hledání výrazů ve svých PM, často se mi stává že něco sněkým domluvím a když se to uskuteční a hledám otom zoětně informace tak jeto obtížný když si přesně nepamatuju ok koho šlo a zatím mi přišlo hafo dalších PM
Původní příspěvek od BBVlada Určitě bych ocenil možnost hledání výrazů ve svých PM, často se mi stává že něco sněkým domluvím a když se to uskuteční a hledám otom zoětně informace tak jeto obtížný když si přesně nepamatuju ok koho šlo a zatím mi přišlo hafo dalších PM
můžeš si je všechny označit, dát BACKUP.. oni se ti všechny zobrazí na jedné html stránce a pak jen Ctrl+F a můžeš vesele hledat
Nevím jestli to tu už neni, ale tato verze fóra je tak moc zastaralá, že její kód je mnohonásobně větší než by měl být a tím pádem se taky stránky tolikrát déle stahují, načítají a samozřejmě i samotný server to dost těžce odsírá, protože ten několikanásobně větší trafic musí řádně zatěžovat server a ty data se jistě platí.
Když to vezmu tak v rychlosti -
Nastavení vzhledu stránky místo aby bylo jedno na server je na každé stránce.
U každého textu na stránce je strašně dlouhý předpotopní tag o definici písma - opět stačí jeden, dva na celý server a na náhodné stránce co jsem zkusil je dokonce 187!!! Upozorňuju že každý znich má 57 znaků, takže to opravdu neni detail. A jestli tu je zaplá třeba GZip komprese, tak musí procák serveru dostávat taky sakra zahulit.
To samé u snad u všeho co má jinou nastavenou hodnotu než defaultní v prohlížeči.
Je to psané v jazyku starém 9 let, ale o to nejde, ten jazyk je použitelný i teďka, ale je to udělané tak prasácky, že by to snad i v MS Wordu bylo lepší. :/
Vím, že webové stránky třeba nejsou třeba Carlosův koníček, ale myslím, že pouhý upgrade na novější verzi fóra (pokud nějaká existuje) by nemusel být tak složitý. Rozhodně by to bylo dobré jak pro lidi, tak pro server.
Já jen takovou malou poznámku: připadá mi, že je tu hodně zanedbávanej MONITORING MÉDIÍ. jako na agitaci srát, ale informovanost bychom si v naší situaci hlídat měli. relevantních článků vychází daleko víc, než 2 za rok 2006 a 5 letos. kdyby tu nebyla Plesnivá želva, tak tady nevíme ani o tom průlomovým judikátu. teď čerstvě sem taky musel(a) hodit svůj článek s radama pro huliče-řidiče sám(a).
Grower.cz Externí odkaz ... Opouštíte stránky Grower magazínu ...
Varování: Kliknutím na externí odkaz opouštíte server Grower.cz. Redakce není
odpovědná za obsah externích stránek. Vezměte prosím na vědomí, že tyto stránky nemusí
splňovat vysokou úroveň zabezpečení a šifrování na úrovni Grower.cz. Navíc některé odkazy
mohou obsahovat nebezpečný software, spyware nebo viry.
jako sorry a při vší úctě, už stačí jen rada typu: pokud vstanete od počítače a půjdete si nakoupit, může vás přejet auto, přepadnout úchyl či můžete chytit v tramvaji chřipku, nebo nedej bože sifylis
jako sorry a při vší úctě, už stačí jen rada typu: pokud vstanete od počítače a půjdete si nakoupit, může vás přejet auto, přepadnout úchyl či můžete chytit v tramvaji chřipku, nebo nedej bože sifylis
Myslím, že je to zavedeno pouze kvůli tomu reklamnímu banneru...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Myslím, že je to zavedeno pouze kvůli tomu reklamnímu banneru...
vim, že tu bylo pár akcí jardy yksixel, kdy lákál neviné nic netůšící oběti na svůj zákeřný web, ale WTF??
ovšem pokud je to kvůli REKLAMĚ, tak to nezbývá než pogratulovat k významému marketingovému tahu ... všichni budou z této stránky uřčitě natolik nadšeni, že ještě s radostí kliknou na banner (a ustříknou si do trenek)
a otázka: proč toho nevyužít?
tu si můžeš položit desetkrát denně
a na tuhle je podle mě odpověď: Protože se to nedělá!!!
budu respektovat další bannery, klidně mezi příspěvky, uprostřed výpisu s karmou, v PMku, ve vokně s udělováním káček, ale tohle házení klacků pod nohy je tak trochu k nasrání...
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r Jako ne ze by to bylo tak super... Ale vas to tak s*r*?
Ja mel za to, ze kazdej rozumnej clovek se snazi reklamu filtrovat- v mem pripade to znamenalo ,,naucit'' program ten banner neloadovat...
ano používám AddBlock a umim blokovat reklamu, ale groweru jsem nikdy neměl potřebu jej používat, protože tu neprobíhá žádnej masivní útok, nic se ti nerozpíná přes celou obrazovku a pod.
a pokud si tu reklamu na oné stránce zablokuju, ztrácí pro mě význam ještě více
PS. v pátek (předchozí mé příspěvky) jsem měl hódně blbou náladu a možná sem mohl bejt diplomatičtější, ale editovat nic nebudu, jen se vomlouvám za ten tón
Mě to taky sere! A ano, nejspíš to bude tím, že neumím naučit modzillu to přeskakovat.. čili nejsem homo sapiens as.. ale sere mě to teda dost! (abych to tak nějak smysluplně zakončil )