Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze uz mozem na 100% povedat ze vsetky klony su ok a uchytili sa teda okrem toho jedneho co som vyhodil lebo by uz prenho nebolo aj tak miesto a tvaril sa strasne skaredo....
myslim ze 8 funkcnych klono z 9 na prvy pokus celkom dobre nie?
pod sodikom to zacalo rast jak dive hned som to aj dnes zastrihol na rovnaku vysku necham to tyzden dva podla toho ako si povedu a prepnem ich na kvet
pred prepnutim da mnejake foto
a este ku klonom v hline...
tie vidlicovite zakorenili vsetky do tyzdna a ostatne mali korene po 2 tyzdnoch
v podstate sa zakoreni skoro vsetko aj male 4-5cm rezy len to trva nenormalne vela a tie hu haklive dost na vlchkost takze treba stale kropit
idealne je vetvicky predtym trochu spevnit ako sa to robi pri hlavnej stonke
jeden den ohnut na jednu stranu a druhy na opacnu potom stonka alebo vetvicka sa spevni zacne drevnatniet a potom zakoreni do 5-7 dni
dalsie pokusne klony spravim do florexu-aranzovacej hmoty na kvety
je to taka penova hmota ktora sa da nakrajat na kocky
niekto to tu uz vraj pouzil idem si to odskusat moze to byt dostupnesia nahrada za rockwool
jasna vec ze nasava to je jak taka spongia pouziva sa to aj suche na aranzovanie suchych kvetov a ked mas zive tak sa to necha napit vodou aby vydrzali a hned ich to aj drzi tak ako ich tam zapichnes
sak pockaj si na vysledky zajtra spravim par klonov pokusne a uvidime ako to pojde
no klony su spravene 7 pokusnych do florexu
staci nakrajat na kocky, trojuholniky alebo valceky zalezi podla nalady
vodu to prvy krat saje dost tazko ale potom uz vpohode idealne by bolo asi hned celu kocku ponorit a niecim zatazit aby nevyplavala a nechat aspon 24h
ja som tie male kocky nechal ponorene cca 20 min a potom ked som jednu prekrojil bola nasata iba tak do 3-4mm
tak som si pomohol inak postlacal som ju vo vode a hned nasala aj zmekla ale treba to tak opatrnejsie lebo ked ju moc postlacate tak sa zacne rospadavat
jo hele tohle do mě taky tlačila prodavačka u nás v květinovce, o rw nikdy v životě neslyšela
jsem zvědavej jestli to v tom zakoření, zajímavá alternativa, u nás sehnat rw věc nemožná
ano presne tak RW aj v SR je nerealne zohnat len neviem preco ta predavacka tvrdila ze to saje dobre vodu....
ono to nasaje ale dost tazko alebo ked sa to jednoducho postlaca tak potom pohoda saje to jak dive aj je to ovela meksie len ozaj to netreba prehant potom sa to uz rozpada same
niekto to tu spomenul na fore v nejakom prispevku ze to pouzil a zakorenilo to ale nic viac ziadne foto tak si to overime
Původní příspěvek od Method Hmmmm...to som aj ja zvedavy ci to zakoreni....tiez musim rw objednavat z cz.Drzim palce..
inak RW je sice tak vsestranne pouzitelny ale velmi dobre to koreni aj v hline ak nepotrebujes ist do hydra tak kludne staci hlina
kupil som priesvitne plastove pohariky a tam pekne vidis ci uz idu korene po okraji
drevnatnejsie stonky mali do 7 plaziace sa korene po stenach poharika
piatok bude kontrola klonov uvidime ci sa nieco bude diat
no preslo 7 dni a 2 klony uz pretlacili korene cez ten florex zrovna tie dva rezy boli z jednej rastlinky a boli trochu starsie tak preto tak rychlo zakorenili
ostatne boli take mladsie este nie moc pevne tak im to potrva dlhsie ale mozno som mohol aj viac postlacat ten florex alebo odrezat tensiu kocku
tieto maju na sirku skoro 3,5cm mozno by stacilo tak 2cm
a takto nam pokracuje selekcia 10 den na 12/12 chodime nervozne kontrolovat aby tam nebol nahodou nejaky hermac ale neviem zatial sa mi zda kazdy nikrovyhonok porozrivy