Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Už je to tady HURÁ... (budouci ministr Liška chce legalizovat mekké drogy.)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od Mesias
"Kouření marihuany škodí zdravý mnohem méně než stres, který je navozen tím, že je marihuana ilegální..."

nevím jestli je to od něho, ale v tomhle smyslu psal Ginsberg ve Velkým marihuanovým švindlu, že je něco uplně jinýho kouřit marihuanu v Indii, kde je to naprosto běžné a v pořádku a v USA, kde je to tvrdě kriminalizovaný.

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 03-12-2007 v 13:38 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

To MadEGGA a jemu podobným:
Myslím, že by bylo spíš vhodnější se zamyslet proč by mělo být pěstování a požívání konopí trestné, něž proč by neměl

Já bych nepokládal otázku stylem proč by se měl rušit zákaz, ale spíš proč by ten zákaz vůbec měl být. Jako zamyslet se nad podstatou věci.
Přeci nelze takto uměle vytvářet kriminalitu, nelze brát člověku klid v duši či dokonce svobodu. Každý kdo někdy o konopí něco četl ví, co za zakazováním konopí stojí, není to to co se traduje po školách, ale hlavně peníze, křesťanství apod.

Je pravda, že po tom tady nejdou tak tvrdě jako třeba jinde, ale na udání po tom jdou tak či tak, takže pokud by jsi chtěl třeba pěkný 2m kytky na balkóně v panelákovém domě na sídlišti, tak by se ti silně znechutil nynější zákon.

Slušnému člověku by kriminál, ani jakýkoliv jiný postih zásadně hrozit neměl.

Situaci ale vidím růžově, snad to nebude dlouho trvat.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 03-12-2007 v 13:45 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foxis
Nový Člen

Karma uživatele foxis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

MACEKK23:no jasne:-)ale vis jak radsi se s brkama nedavat do kontaktu..nekteri lidi to proste nemaji radi vis jak:-)to mas pohodu mit moznost mit skrin mimo dum:-)

Old Post 03-12-2007 v 14:25 PM
foxis je offline   Profil uživatele foxis   Find more posts by foxis   Foto galerie člena foxis   Click here to Send foxis a Private Message   Add foxis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

citace:
strčiť hlavu do hajzlu a spláchnuť.....

Hej, to je moje hláška!

Old Post 03-12-2007 v 19:26 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 101

zdarec
no svůj názor na totok jsem už tady párkrát napsal,nicméně si myslím,že legalizace je blbost,na to tady nejsme připraveni.
Dyť tady pořádně nefachá skoro nic.Každý si tady dělá co chce.
Vláda stojí za hovno.Celá republika stojí za hovno.

Jsem pro částečnou dekriminalizaci.
Vidím to takhle:
těch pár kytiček,které si já sám na sfojem vypěstím,mi prostě nikdo nevezme.Doma toho můžu mít kilo sušenýho a každýmu po tom bude putna.
Zbytek ať si řeší jak chtějí

Old Post 04-12-2007 v 05:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

.....no jo zase na něco nejsme připraveni....
možná ty nejsi připraven, já se na legalizaci cítím být připraven
.........jo a víno budou mít jen vinaři, co?

...

Old Post 04-12-2007 v 10:30 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Dneska by měl bejt zvolen, když vyhraje..

edit: Klaus jmenoval Lišku, školství má po dvou měsících nového šéfa

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Naposledy upravil Hy3nA 04-12-2007 v 12:54 PM

Old Post 04-12-2007 v 11:53 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 104

citace:
Původní příspěvek od papaja
.....no jo zase na něco nejsme připraveni....
možná ty nejsi připraven, já se na legalizaci cítím být připraven
.........jo a víno budou mít jen vinaři, co?

O tom,kdo je připraven,rozhodujeme MY,strana.
fórek
neplést si pojmy mezi Legalizací a dekriminalizací je zásadní a propastní rozdíl.

Když jsem napsal nejsme připraveni,nemyslel jsem tím sebe nebo tebe nebo..................

Naposledy upravil 04-12-2007 v 13:24 PM

Old Post 04-12-2007 v 13:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiris
Stálý Člen

Karma uživatele jiris - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 105

hmm prekvapuje mne ze je tu tolik pestitelu kteri by ani nechtely si pestovat legalne dyt kdyz pestujete tak potporujete legalizaci konopi v Čr tak jak muzete napsat ze ho nechcete.
a to ze nase republika stoji zahovno to je pravda protoze tu sou dementi
ve vlade.celej svet si mysli ze sme hovna. a lizt do prdele amikum a anglanum a vsem kolem nas se mi teda ani trochu nechce.
a legalizaci bysme mohly aspon rict sme mali ale poslouchat ostatni nebudem.
a co se tyce dekriminizace tak podporovat dekriminizaci muzem vsichni nakoupime ve zverimexu tuny seminek a po vsech polich bych zasel techniku a bylo to lidi by si zvykly a dekriminizace je na svete takze kdokoliv mate techniku ven sni sazejte po ulicich po mestech aspon pro prdel.
PEACE.

Old Post 04-12-2007 v 13:50 PM
jiris je offline   Profil uživatele jiris   Find more posts by jiris   Foto galerie člena jiris   Click here to Send jiris a Private Message   Add jiris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
faqer
Stálý Člen

Karma uživatele faqer - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

to jiris: No keby by si vsade po poliach nasial techniku, tak asi dost oudoristov naseries. Neviem kto by chcel mat oprcane kyti od techniky. Jedine, ze by si sial feminizovane semena

Old Post 04-12-2007 v 14:17 PM
faqer je offline   Profil uživatele faqer   Find more posts by faqer   Foto galerie člena faqer   Click here to Send faqer a Private Message   Add faqer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Příspěvek č. 107

citace:
Původní příspěvek od SIMOR

O tom,kdo je připraven,rozhodujeme MY,strana.
fórek
neplést si pojmy mezi Legalizací a dekriminalizací je zásadní a propastní rozdíl.

Když jsem napsal nejsme připraveni,nemyslel jsem tím sebe nebo tebe nebo..................

vím co znamená pojem legalizace a co dekriminalizace

ok dekriminalizace-tedy svobodné pěstování pro vlastní potřebu by byla fajn, ale coffeshop u nás by byl taky super
dá se říci , že rád zakouřím i modýlky od mých kamarádů a občas je i finančně podpořím. Nepřipadám si jako zločinec a ani nepovažuji mé kamarády za zločince. Zatímco ty ano. Protože i v případě dekriminalizace by tyto obchody byli nelegální a já bych se podílel podle tohoto právního modelu na zločinu.Takže navrhuju právně umožnit prodej a nákup konopí.
Ty to třeba nemáš zapotřebí prodávat část své sklizně-mimochodem já taky ne co vypěstím venku to zhulím vevnitř ted nejedu-ale přece jenom elektrika něco stojí, hnojky čas a tak dál....Spojuje nás simore touha po svobodném pěstování, ale narozdíl ad tebe nechci lampaře, co část úrody prodají pro důvody výše uvedené, kriminalizovat.
Státní byrokracie by možnost komerčního pěstování jistě bez problémů zpracovala-prostě systém licencí a danit. Také coffeeshopy by měly licence, vše evidované..mimochodem v holandsku u německých hranic mají už kartičky s čipem na nákup v coffees....
no to už mě trochu straší
Nikdy nezapomenu na hašiš z Afghánistánu v redlight v roce 1992...

...

Naposledy upravil papaja 04-12-2007 v 15:43 PM

Old Post 04-12-2007 v 15:20 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Legalizace a dekriminalizace ... at uz si vyberete jedno z techto dvou slov vzdy budete chcit jedno a to je nebat se delat to co vas bavi , nechci aby mi nekdo kecal do toho ze se nemuzu starat o mo malou popripade hur , za tu malou vyfasnout podminku/pobyt ve vezeni . Podle me uplna legalizace neni dobra je tady plno lidi co jsou "svine " a nebudou se bat to prodat cim dal mladsim lidem (myslim detem) "nedavno sem videl hulit 12-13 lete decka a nepripadalo mi to ze to delaji poprve ... nechci aby mi tady nejaky zasranec prodaval huleni memu decku (jeste zadne nemam ) . Jsem pro volne pestovani pro vlastni ucely ale jsou urcite meze nad kterymy se musite zamyslet . Spousta lidi pestuje , ma strach z odhaleni , stresujou se, skryvaji se , prodavaji . Jsem pro aby todle mohli delat legalne a nemit strach ... ale ten prodej pro verejnost : prodavat v kofeeshopech ? ano ale od 18 ... jenze je tu otazka kdo z vas zacal hulit v 18 ? tudis se tendle zakon bude opet obchazet jako je to treba u alkoholu a budou negativni ohlasy ... a jelikoz to teprve zacina mam obavy ze pokud projde legalizace brzo skonci ... JSME PRO DEKRIMINALIZCI

nekamunujte me je to muj osobni nazor

Old Post 04-12-2007 v 15:42 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

no jo ale ty děti budou hulit at bude situace jakkákoliv
hulí tady, v usa i v holandsku

...

Old Post 04-12-2007 v 15:45 PM
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

J jasne, ale kdyz uz tedkom nemaji strach , co prijde potom ? Tedkom je nastesti takovych deti malo ale az nebudou mit obavy napr: nemuzu ,vyhodi me ze skoly(nic jineho me tedkom nenapada) ale potom ? nevim proste me to nejak nesedi

Old Post 04-12-2007 v 15:49 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caligula
Stálý Člen

Karma uživatele Caligula - 89% PěstitelskáKarma uživatele Caligula - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

to papaja-

joooo hasis z Afganistanu

God is Love

Old Post 04-12-2007 v 17:17 PM
Caligula je offline   Profil uživatele Caligula   Find more posts by Caligula   Foto galerie člena Caligula   Click here to Send Caligula a Private Message   Add Caligula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cix
Stálý Člen

Karma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 112

Joooo hašiš z Afghanistanu - takovou kuličku jsem ho měl a tak jsem ho podcenil

(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝

Old Post 04-12-2007 v 17:21 PM
cix je offline   Profil uživatele cix   Find more posts by cix   Foto galerie člena cix   Click here to Send cix a Private Message   Add cix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás