Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuz, hele zaklad je jak vysoko mas lampu, aby se ti netahli moc za svetlem, dalsi vec je ze kdyz je prepnes tak tim jak sou zvykly na pene svetlo ve svuj cas a ty jim ho nedas tak se zacnou tahnout. Ale jinak 4 cm za tejden je tak akorat.. takze no stress.
neboj kolem cca12 dne květu (jak kdy a jak co) se to zastaví.
Jinak se divím proč nemáš mřížku? teď bych ji ještě být tebou udělal, protože ti to poroste ještě o pár cm a spodky se vytáhnou nahoru a vrchy budeš mít v rovině!!!
já si mřížku nemohu dovolit s 15 kytkama(špatná manipulace) ale u tebe bych neváhal!!!!!!
4 dřeva a kousek silonu nebo drátu(1 hod práce)
jinak ať se daří
Hoj
Tak tak souhlasim s Duffym, mas se mi zda docela malej rozměr na vysku skrine. A kdyz se ti to nezda (bojis se ze to preroste), tak smontuj nejakou sit a mas nad kytickama prehled a nemusis se bat ze ti prerostou pokud tomu budes davat kazdy den trochu casu na propletani. Ja sem mel sitku hotovou za cca 1h jak rika duffy.
Chce to jen chtit.
Peace Smoke and fly!!!
Dnes 27.11 jsem si koupil v bioplantu kolínka a připevnil jsem je na rostlinky, takže doufám, že jsem nic nepodělal a budou růst. Ale furt mi vrtá hlavou proč mi ty rostliny rostou strašně moc do výšky, asi to bude tím, že jsem to nechal 30 dní na květu pak 14 dní na 24h a nakonec květ.
Jako uvidíme s tou mřížkou.
Teď jenom přemýšlím nad filtrem jak ho upevnit k větráků (našel jsem něco doma nějakej odvětrávač na sporák do paneláků) Jako je to dost hlučný, ale učinný. vypočítal jsem že mi to přefiltruje celou skříň 6x/min.
Foto dodám zítra.
Pro odvětrávání skříně je zapotřebí větrák, který je schopný vyměnit kompletně vzduch v pěstírně 20x až 30x za hodinu.vizFAG
6x/min = 360x/hod
to ti ty kytky vyrve kámo!!!!
kolínkama nic "nepoš" (pokud tu kytku nezlomíš) já nemám síťku tak používám kolínka.
a ty světelné periody to je co??? pokus???
Tak s těma 30ti dnama na květ jsi mě taky překvapil. Já myslel, že to byl jen několika denní přehmat. Tak to jsem zvědavej. A to se během toho měsíce ani neobjevily žádný náznaky květu?
Zázrakem se nic neobjevilo! Až jsem to přepl na 24h tak za 7 dní se mi ozvali 2 samci. Jako jen 2 z 10 to je úplně super. A teď už začínají kvést jen samice. Jako kdyby jsem se přehmátl jen v několika dnech tak to si nenadávám tolik. Když jsem za to vysolil tolik.
Jako taky jsem zvědavej co z toho vyroste. Ale jak říkám chybama se člověk učí. Příště pojedu jen na řezy žádný semínka.
Nic si z toho nedělej, mě se teď podařilo při přepnutí na květ, že jsem nezkontroloval spínačky a bylo to 5 dnů potmě, ale taky se snad žádná pohroma dít nebude.
zdravím
teď ještě trošku povylezou ale jak se udělají první paličky tak se to zastaví
no v 10 dnu by už ty paličky měly být zřetelně vidět. doufám že se ti to rozjede tak jak má
ať se daří
Čauec Groweři! Píši vám po týdnu. Je to 14 dní na květu, ale paličky nevypadají jako kdyby chtěli růst, vůbec se jim do toho nechce. U některých se ještě paličky neobjevili to je asi špatné co? No už jsem to pohnojil tak 5x. No doufám, že z toho bude dohromady alespoň 50g nevypadá to zrovna nejlíp, ale je to moje blbost.
Přihazuju foto. Čau za týden!
Čúsek...
vůbec se neboj sice jsi předtím udělal blbost s těmi periodami, ale kytky vydržej docela hodně. Chce to jen víc času tak se připrav na to že to mužeš mít docela dlouho na květu. Tak 14 dní ti to ještě docela poroste a pak by se to mělo zpomalovat a tvořit květy.
Kyti vypadaj zdravě, tak to má být.
A co ta síť???? Budeš ji řešit? Já myslím, že by si měl, ale co nejdřív.
Peace
Zdarec groweři hej vůbec nebudete chápat co se mi stalo!
Si jdeme s kámošem po venku kecáme o trávě a najednou zařve chlap: Hééj kolik je vám let? A hned přiskočil k nám. Ukázal nám tašku a mi na něho zírali. Říká: čichněte si hoši! hmmmm celá taška narvaná konopím!! Pak se ptal za kolik by to prodal říkám tak za 10-20 tisíc.
Tak kámoš od něho dostal číslo zítra se s ním domluvíme a za pár šupů si to od něho koupíme!! Tak tomu říkám mazec. Vůbec nebudu vědět co s tím!
Shooter1:čau tak to ste mneli teda brutální kliku ale fakt to bude nejspíš čórka.... ale radši bych si nejdřív vzal vzorek aby to nebyl njákej shit... i když věřím tomu že určitě poznáš dobrý hulo už jen podle čuchu .)