Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pricina problemu ph 7.5 a viac hrozneee nas voda v dome ma tiez take ph tak predpokladam ze to bude s toho zem som kupoval kvalitnu a mala 5.5 az 6:5 , kupil som si vodu v obchode a nasiel som s 5 vod 2 s dobrim ph 5.8 dojcensa lucka a destilovana voda mozem polievat aj destilkou?? hned som to supol aj do zvlhcovaca tak cakam na pohodu a zacnem hojit.
35 den rastu 3 dni pod sodikom 150W wiska 30 cm zastryhnute 15 dni . hnojim zatial krisalon start pridavam liqide silicone a co2 taks TAK treti krat pohnojeny. posadene v hline kaktusovy substrat keranizit perlit a hlina pre pokojove rastliny. 3X presadzane do vecieho kochlika konecna velkost nieco cez 5 l teplota tak 31 28 den 25 noc vlhlost kolisava od 70 do 30 . zatial sa mi to paci cakam na potrebnu vysku a prepinam
nazdar vseci zajtra prepinam na 12/12 a dufam ze to bude fajn zatial to tak vypada mam otasku ked rastlinky odpoccivaju tych 12 hodin kolko krat potrebuju vymenit vzduch v skrini???je to nutne?? zatim dik cus
Původní příspěvek od janko22 nazdar vseci zajtra prepinam na 12/12 a dufam ze to bude fajn zatial to tak vypada mam otasku ked rastlinky odpoccivaju tych 12 hodin kolko krat potrebuju vymenit vzduch v skrini???je to nutne?? zatim dik cus
vzduch by se měl vyměnit nejmíň 60krát za hodinu, tušim, určitě to je ve
Edit: sem šiřil bludy, sypu si popel na hlavu vzduch by se měl vyměnit 20-30krát...( a 2*3 je 6.. odtud zřejmě 60krát )
To Ph vody si můžeš upravit i s pomocí toho citronku do čaje.kup si v aqvaristice ph tester a vychytej si to.... a hlavně - vyser se na Kristalon - to je chemka.
ja viem ze kristalon chemika ahumus uz som musel zacat hnojit a nemal som hnojivo lebo obiednal som plagron a cena bola 800 a postovne 700 tak nekup to.a tu na slovensku som este noc podobne nenasiel ale v kvete uz ten kristalon nedam.. ph uz meram a polievam destilkou ide to krasne akurad dnes idem ohibat mam strach ze to moc porastie.. dik z ODPOVEDE
Původní příspěvek od muscaria To Ph vody si můžeš upravit i s pomocí toho citronku do čaje.kup si v aqvaristice ph tester a vychytej si to.... a hlavně - vyser se na Kristalon - to je chemka.
já bych ho spíš upravil kys. fosforečnou, doplní ti i ionty fosforu, což není na závadu :-) Kristalon je sice chemka, ale na růst je v pohodě, když nejsou peníze... pokud budeš hnojit v květu bio, tak se rezidua postupně vyplaví...