Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Už je to tady HURÁ... (budouci ministr Liška chce legalizovat mekké drogy.)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Mozdik
Stálý Člen

Karma uživatele Mozdik - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od bayko
Ok v podstate to nič neznamená, ale aj tak každý Grower, ktorí nevyjadrí svoj názor na tomto fóre by mal dostať ban, alebo aspoň strčiť hlavu do hajzlu a spláchnuť.....

P.S. - A aj keby nemalo ísť o nič tak aspoň o dostanie tejto témy do povedomia ľudí. Som síce zo Slovenska, ale veľmi rád prispejem...Mimochodom pozrite sa na diskusie na www.aktuality.sk páči sa mi že tam "groweristi" majú značnú prevahu nad ostatnými...Dúfam, že sa to podarí aj tu.....

HURÁ do prispievania...

Na POKECI je diskusia ?

Shaman...

Old Post 28-11-2007 v 19:08 PM
Mozdik je offline   Profil uživatele Mozdik   Find more posts by Mozdik   Foto galerie člena Mozdik   Click here to Send Mozdik a Private Message   Add Mozdik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mozdik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubanecjam
Stálý Člen

Karma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

neberu ničemu zaco nic..ale schválně, mylíte si že toto se ovlivní nějak rapidně oproti tomu jak si tu vlastně žijeme..vlastně si žijeme jak prase v žitě (když pominu pár výstupů s neohroženými strážci .atd.()jasně, neni to jak by si každej přál..ale přece se nic nezmnění..dneska máme každej zaběhlou suverenitu kterou maximálně todle legalizování upevní a ztratí se trocha pochybností a strachu.ale dneska si užívá skora kdo chce a kde chce v rámci slušnosti.Jediný co mě napadá že tímdle výstupem se rozpoutá neovladatelná vlna věčně se povalujících nic nedělajících mladických zkuřek..který právě hanoběj tudlenctu pohodu ve společnosti.(půl ironie).Dal bych tomu klidně ještě trošek času.Nestarat se, možná doufat v něco lepšího..asi tak to vidim.

č.karma-??jestli kvůli ".Jediný co mě napadá že tímdle výstupem se rozpoutá neovladatelná vlna věčně se povalujících nic nedělajících mladických zkuřek..který právě hanoběj tudlenctu pohodu ve společnosti.(půl ironie)." tak sem tím nechtěl nikoho urážet ale jen píšu co vidim okolo sebe...omlouvám se jestli sem tím či jiným někoho negativně naladil.peac...

vysvětlit prosííím

anonymním sajrajtům

2008 OUT - WW + GWS + nonamy + (yzop, majoránka, saturejka, bazalka, levandule, šalvěj, třezalka, oregáno )
2009 OUT - OB + MAZAR = SNÍH KAPUT
2014 OUT - vlastní krosy z MAGMY, JACK H, něaký autoflavíky .....

2009 IN - OB + MAZAR - 250 W - MATKY

Nikdy neříkejte že se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec který neví, že se to nedá a udělá to !!

Kudytam Tudykam.

Naposledy upravil kubanecjam 18-06-2008 v 16:33 PM

Old Post 28-11-2007 v 19:54 PM
kubanecjam je offline   Profil uživatele kubanecjam   Find more posts by kubanecjam   Foto galerie člena kubanecjam   Click here to Send kubanecjam a Private Message   Add kubanecjam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od kubanecjam
č.karma-??jestli kvůli ".Jediný co mě napadá že tímdle výstupem se rozpoutá neovladatelná vlna věčně se povalujících nic nedělajících mladických zkuřek..který právě hanoběj tudlenctu pohodu ve společnosti.(půl ironie)." tak sem tím nechtěl nikoho urážet ale jen píšu co vidim okolo sebe...omlouvám se jestli sem tím či jiným někoho negativně naladil.peac...

vysvětlit prosííím

Asi jsi slapnul nejaky vyzevleny zkurce na kuri oko

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 28-11-2007 v 20:43 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrkvos
Nový Člen

Karma uživatele mrkvos - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

ak sa toto podari tak sa stanem obyvatelom ceskej republiky aj tak to uz tu nemozem vydrzat

Old Post 28-11-2007 v 22:51 PM
mrkvos je offline   Profil uživatele mrkvos   Find more posts by mrkvos   Foto galerie člena mrkvos   Click here to Send mrkvos a Private Message   Add mrkvos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

I když to možná neznamená "nic", konečně bude nějaký osvícený člověk na vyšším postu a o tom to je...

btw: Potom, co jsem si s radostí přečetl zprávu o Liškovi, se mi dostala do ruky tato zpráva ( http://azpravy.atlas.cz/domov/polit...ima-rukama.aspx ) - no znechuceně vypínám internet a du spát - myslím, že pan prof. Klaus by nejdříve měl srovnávat svoje zásluhy (průsery) a až potom si hrát na wisemana ...

no nic abych to shrnul, Liška na Hrad, Klaus do vyhnanství

Howgh!

Old Post 28-11-2007 v 23:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

JIRIS: peknej malej statdneska se musim vice porozhlidnout asiztoho budou mit kese akorat zkorumpovani politici a ne stat vsechno se jim ztrati v kapsachjak je to v nasi vlade zvykem legalizece se tady resi uz naky ten patek co to tak sleduju v cr a furt jsou to jen tlachy nic vic nejsou schopni neco poresit v te vlade bo tam jsou sami magori co hrabou jak hrabosi hrabavia stejne i kdyz se toho dockame bude vse pri starem krom kofaku ktere budou predrazene a me osobne to je jedno jestli se to prosadi nebo ne ja uz jsem si to davno legalizoval ve svoji hlave kdyz to neprodavam a nepestuju v kilech tak mi muzou olizat podrazky

Old Post 29-11-2007 v 02:40 AM
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Doufám, že se tam ten Liška dostane a prosadí to.
To bych asi začal pěstovat plantážně.Mazec!

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 29-11-2007 v 07:41 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foxis
Nový Člen

Karma uživatele foxis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

mě je to milé děti taky celkem jedno,i když zpříjemnit si třeba čekání na autobus špekem a nebát se že mě někdo"chytí za ruku"je dobrá věc.I když pochybuju,že to projde.Vemte si,kolik je starých lidí,kteří o tom rozhodují a ti budou určitě zásadně proti.

Old Post 29-11-2007 v 09:49 AM
foxis je offline   Profil uživatele foxis   Find more posts by foxis   Foto galerie člena foxis   Click here to Send foxis a Private Message   Add foxis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slepecC
Stálý Člen

Karma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Ikdyž to neprojde a pan Liška to nedotáhne dokonce tak mi groweři pšetovat budem a hulit taky tak co už, jen by to bylo celé jednoduší

Old Post 29-11-2007 v 10:15 AM
slepecC je offline   Profil uživatele slepecC   Find more posts by slepecC   Foto galerie člena slepecC   Click here to Send slepecC a Private Message   Add slepecC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 42

foxis:myslim ze pokud mas pres 18let coz bys asi mel mit kdyz jsi tady tak nevidim duvod proc by sis toho speka na te zastavce zapalit nemohltedy mirne mimo zastavku je to dym vlastne a koureni na zastavkach je zakazanoja osobne se stim neseru co mi je potom co lidi plkaji kdyz se jim to nelibi tak to asi jeste nekostlia to by melinikdy se mi nestalo ze by mel nekdo blbe kecy akorat blby pohled starsich generaci kdovi co se jim honilo v hlave (zavolat VB nebo ne)

Old Post 29-11-2007 v 10:48 AM
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Me by se dekriminalizace libila,legalizace by byla uz moc!Kazdopadne si myslim,ze je to vykrik do tmy!A docela by mi zajimal nejakej poradnej duvod proc ne..?Co sem si precet na te dyskusi,tak tam akorat hlasili jak jejich deti budou hulit vod 1.tridy a ze Holandsko to privedlo taky na dno-shodou okolnosti patri do 10 zemi kde se nejlip zije a ty deti to zkusi tak i tak,tady zalezi spis na vychove a ne natom jeslti je to legalni ci ne...

Old Post 29-11-2007 v 11:28 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

vetsina spolecnosti odsuzuje drogy a dava jim za vinu ze kazi lidi pritom to je pitchovina znici se jen blby clovek ktery nevi doceho jde a je tak psychicky slaby ze se necha ovladnout i takovi se najdouvsechno hezke jednou pomine

Old Post 29-11-2007 v 12:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od HERBSMAN
plantážně.Mazec!

Plantážně?No jestli chceš zateplovat barák, vyrábět skankový kalhoty či izolovat fitinky, tak proč ne? ale pochybuju, že bys to všechno zhulil, to ti to dřív zdegraduje. Prodej v tuzemsku nepřipadá díky ztrátě statutu nedostkového zboží v úvahu, všude toho bude mrtě - čistě hypoteticky máš ještě šanci exportu do zemí, kde je travka ilegální. No tak hodně štěstí

Old Post 29-11-2007 v 15:06 PM
js666
Stálý Člen

Karma uživatele js666 - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

podla mna to nikomu moc nepomôze, hulit budeme, a na dlho sa este bude, tak či onak...len ze, tymto vznikne tkz. boom čo privola aj neprijemnych a blbych ludi...kt. tu budu uplne ničit marihuanovu a pestovatelsku kulturu...

Old Post 29-11-2007 v 15:45 PM
js666 je offline   Profil uživatele js666   Find more posts by js666   Foto galerie člena js666   Click here to Send js666 a Private Message   Add js666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejwik
Stálý Člen

Karma uživatele Dejwik - 74% PěstitelskáKarma uživatele Dejwik - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Stala se mi nemilá věc a to, že nelze odeslat reakci na článek . Přestože jsem ve své zkouřenosti a návalu kreativity seskládal monstrózní vysvětlení CO to vlastně chtějí postavit na světlou stránku zákona. Proto prosím kohokoli kdo bude mít čas a náladu aby jej tam (budu rád když) mím jménem postnul. Ne, nemyslím si že by to COKOLI změnilo, jen se nemůžu dívat jak můj sloh mizí v prachu když jsem si s tím dal toliko práce.

Tit: Rostlinka konopí jako DROGA

Marihuana jako droga je bezesporu nebezpečná, pro jistou skupinu obyvatel, kteří mají sklony k nekontrolovatelným závislostem k čemkoli co alespoň trochu stimuluje dopaminové receptory (centrum odměny v mozku). Tedy čokoláda, sport a cokoli jiného, co vás baví > pocit způsobený dopaminem .. přirozená věc.
Marihuana do tohoto kolotoče (rozuměj lidského mozku) vstupuje Nepřímo (což je důležité, třeba na rozdíl od kokainu,heroinu a pervitinu) a to tak že násobí věmy (pocity, myšlenky, kreativitu apod.) což má za následek intenzivnější prožívání, ale intenzivní pocit vás nutí k soustředění na jednu věc : Ztráta pozornosti a soustředění, v konečném důsledku tedy hlavně paměti po dobu působení THC (30Min vrchol ,druha hodina -odeznivani,3tí normální stav,za týden po požití je tělo "čisté" a stav paměti je stejný jako byl předtím, neboť jakákoli změna v paměti, kterou Thc působí je způsobena ztrátou pozornosti a né poškozením neuronů).
Člověk se sklonem k závislostem si stejným způsobem může ujet na čemkoli a to stejně snadno jako na konopí, kupříkladu zanícení sportovci (amátérští, tedy ne sportovci z profese, ti si musí huntovat tělo alespoň klouby), kteří jsou pro svůj sport schopni zničit si klouby a tělo steroidy a přemáháním se. Nebo lidé, kteří jsou profesionálními alkoholiky...
Tyto lidi je naprosto zbytečné chránit omezováním občanů (stejně budou závislí na něčem jiném, fotbalu alkoholu, nebo tvrdých drogách) a je to plýtvání prostředky státu a zároveň časem policistů.
Také je tu další aspekt a to je kriminalizování mládeže, která má (výchovou) vštípené, jak je pro ně špatné a nevýhodné být mimo zákon. Kriminalizací při užívání marihuany se docílí jen toho, že tito lidé přehodnotí svůj postoj k porušování zákonů, neboť si řeknou: "Kouřím konopí, nepíchám si žilou, nerozkrádám co se dá <pozn. autora: Jak píše propaganda a rádoby odborníci>, porušuji zákon <pozn. a že né málo v městě ve kterém je 10tis. obyv. by člověk napočital desítky dealerů, kteří prodávají marihuanu a mladý člověk když to vidí a cítí se členem toho systému necítí nebezpečnost kriminality jako takové.> a žiju spokojený život".
Toliko o marihuaně přesněji o {psychoaktivní} podsložce její plyskyřice THC. Jako pan ministr to bude mít těžké a pro nějakou legalizaci by musela být laická veřejnost nejprve s problémem vhodnou formou seznámena, neboť i politici, kteří jsou názorově pro budou navenek raději proti kvůly zachování pověsti.

>!>!>!> Prosím jen lidi, kteří přesně neznají význam všech slov (může být způsebono neinformovaností o problému ale také celkovou zabedněností <omluva všem kterých se to netýká> ) a ty, kteří se s marihuanou setkali jen z dalekého doslechu.. jedna babka povídala.. v televizi se říkalo.. apod. na můj článeček nereagovali Děkuji <!<!<!< Hezký den přeje Dejwik

> Síta na výrobu hašiše plastelínové konzistence <
> Dejwix ~Salvia garden~ 70W Sodík <
> Návod na výrobu šalvejového extraktu<

Proč je duchovní rozvoj v naší kultuře považován za anomálii a použití chemických látek při něm přímo za ďábelský čin ?

Naposledy upravil Dejwik 29-11-2007 v 19:28 PM

Old Post 29-11-2007 v 18:06 PM
Dejwik je offline   Profil uživatele Dejwik   Find more posts by Dejwik   Foto galerie člena Dejwik   Click here to Send Dejwik a Private Message   Add Dejwik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Mně to přijde celkem srandovní, protože je tady krásně vidět jak se stáváte někteří snadnou obětí politiků, o to přeci jde, získat si lidi. Nejde o legalizaci, jde o to získat voliče. Někdo jim skočí na zvýšení platů, jiný na snížení daní a někdo na legalizaci, já bych tomu moc nevěřil. Názor je to celkem možná "primitivní", ale jak se pro to hned nadchl ing je směšný, promiň, ale je to tak... Proč ho vyzdvyhuješ na HRAD? Nebuď tak fanatickej
______
Jinak jak už tady někdo psal, nepiště do tý "diskuze" aspoň takový kraviny. Když to řeknu přehnaně, tak jakým právem se tam prezentujete jako grower.cz - proboha ještě k tomu s takovejma blbostma? V tomhle případě víc pomůžete svojí pasivitou, než tou přehnanou aktivitou a naivní nadšeností pro legalizaci.

Naposledy upravil Javaanse 29-11-2007 v 21:35 PM

Old Post 29-11-2007 v 21:21 PM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás