Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ministrem jeste neni , i kdyz je pravdepodobny ze bude...
to ze se za to bude zasazovat jeste neznamena, ze se neco v blizke budoucnosti zmeni, preci jenom musi probehnout nejakej legislativni proces..
Tak co je s váma všema.
Dude ty máš už tady 3581 příspěvků, tak promluv...
A Vy všichni do to ho... WWW.atlas.cz a hurá do diskuzního fora, nebo jste chytrý tady na tomto FORU!!!!
no bylo by to hezký, ale vpodstatě je mi to už fuk, zhulim se tak jak tak .. a jestli dekriminalizujou výrobu to je další otázka .. ale jasně že jsem ráda že jdem opačnym směrem než naši bratia..
tyjo lidi, to ze ministr prohlasi, ze se bude zasazovat je sice pozitivni zprava, ale neznamena to v podstate vubec nic zatim...
to uz tu bylo s Unii svobody
nechte oslavy na to az to projde parlamentem .-)
Ok v podstate to nič neznamená, ale aj tak každý Grower, ktorí nevyjadrí svoj názor na tomto fóre by mal dostať ban, alebo aspoň strčiť hlavu do hajzlu a spláchnuť.....
P.S. - A aj keby nemalo ísť o nič tak aspoň o dostanie tejto témy do povedomia ľudí. Som síce zo Slovenska, ale veľmi rád prispejem...Mimochodom pozrite sa na diskusie na www.aktuality.sk páči sa mi že tam "groweristi" majú značnú prevahu nad ostatnými...Dúfam, že sa to podarí aj tu.....