Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » joint vs fajka,sklenenka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11

Radsi joint nebo dymka?
This poll is closed.
Spek 18 30.00%
fajka,sklenenka 22 36.67%
oboje 16 26.67%
jinak 4 6.67%
Total: 60 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
Radoslav + Dýmy: zkoušeli ste jointa z těch celuloidních papírků, nebo jak se to jmenuje? nejsou skoro cejtit v chuti...

To jsem asi nezkoušel, už jsem špeka dlouho neměl. Stejně si však nedovedu představit, že model ze skříně budu balit do špeka, to bych nedohulil. Jsem také nekuřák cigaret, takže ředit to tabákem je pro mě hnus. V baráku jsem taky jedinej kdo hulí a už takhle to furt poslouchám, že to smrdí a kdybych si dal špeka, tak z papírků který znám (Smoking...), zamořím úplně všechno.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 22-11-2007 v 06:23 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Hy3nA:Ja to zkousel a vubec se mne to nezamlouva,ba naopak vubec mne to nechutna a navic to vypada jak ta folie s cigar....no fuj.Radeji si dam toho brcala z normalnich papirku,jedinecnej Bob Marley-nejlepsi mrkvone a to tudiz musim balit jedine cisty,tabak tam jde cejtit,navic ouhle skrabe,ale kdyz jsou jeste mokry brcka,tak se neda nic delat a musi se tam trosek nasypat.Ale jak rikam jde mi hodne o chut,proto zustanu u skla.

Old Post 22-11-2007 v 16:21 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Joint, jedině joint... A když chci ulevit plícím tak vodárna... Co se týče celulozáků, tak já to tam teda taky cejtim. Chutná to hnusně, obvzláště ke konci, vypadá to jak kus igelitu a to jak se to taví se mi teda vůbec nelíbí... Joint se dá umotat skoro kdykoli a kdekoli...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 22-11-2007 v 16:44 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PERRO
Stálý Člen

Karma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

kouřím jen jointy s tabákem

panta rei

Old Post 22-11-2007 v 16:49 PM
PERRO je offline   Profil uživatele PERRO   Find more posts by PERRO   Foto galerie člena PERRO   Click here to Send PERRO a Private Message   Add PERRO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Jj je prauda, že to vypadá dost divně ale v chuti sem to moc necejtil, ale dkyž sme dokouřili, tak to mělo takovej výraznej ocas takže sem se vrátil k obyč ocb, nebo a smokingům...

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 22-11-2007 v 19:13 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Tak kdyz se to tak vezme, tak ja jedu vetsinou jointa..pac ne moc casto hulim sam, je to rychly..pohodovy..kdyz ma nekdo zasek tak se muze pockat, proste pohoda...pred spanim neni spatna fajfka ci sklenenka, ale v posledni dobe miluju bongo!!!.....moje laska.....uz vytvarim sve vlastni nove!

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 25-11-2007 v 18:20 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 151

kdyz sem s kamosema tak jednoznacne brko, no a doma sam si davam bouchy z homemade bongu..

Old Post 25-11-2007 v 21:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dim
Stálý Člen

Karma uživatele Dim - 83% PěstitelskáKarma uživatele Dim - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

mam hrozdne rad skla, staci jenom nabit nejakym cistym silnym modelam a za pul minuty je clovek high . posledni dobou je ale strasne stracim, takze vecne nemam z ceho hulit, treba pred tejdnem sem si koupil dve obicejny za 10kc a jedno sem ztratil jeste pred tim nez sem si z nej stihnul zahulit a druhy asi po dvou zahulenich
kdyz ale hulim s dalsima lidma tak v 90% motam speka - je to takovi vic spolecensky

White Satin 250W
kaja centrala

Old Post 26-11-2007 v 22:45 PM
Dim je offline   Profil uživatele Dim   Find more posts by Dim   Foto galerie člena Dim   Click here to Send Dim a Private Message   Add Dim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 153

citace:
Původní příspěvek od Dim
posledni dobou je ale strasne stracim, takze vecne nemam z ceho hulit, treba pred tejdnem sem si koupil dve obicejny za 10kc a jedno sem ztratil jeste pred tim nez sem si z nej stihnul zahulit a druhy asi po dvou zahulenich

he,jsem na tom podobně.Koupim 2 skla,jedno ztratim pravidelne jeste pred zazehem,ale druhe vydrzi nekolik mesicu(vetsinou pak spadne)
taky se stydim rict si o sklo ve stanku,kdyz nevim na 100% ze je maji.
Necham si koupit celou krabicku a mam to vychytane na cely zivot :-)

joint?kdykoliv,kdyz ho nekdo ubali.....ale sam pro sebe nee

a hadat se jestli je to lepsi takhle,nebo tak.....mi pripomina ty lulany z jedne komedie......,,SE ŠÍPKOVOU!,, ,, SE ZELIM!,,

Old Post 27-11-2007 v 08:01 AM
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

ja jsem uz huli z hodne vecí at to bylo bongo nebo plechovka clovek se nakonec vzdy zhulí ... ale za svojí kuřackou karieru jsem dospel k zaveru : SPEK proste si nemuzu pomoct. fajka je fajn jenze kdyz se hulí venky tak me nebaví ji 10x nabijet¨, balení brka je prome jisty rytual ,chvile kdy se na to kuření fakt tesím nemusím se srat pri kazdem prdu se zapalovacem zkratka si dobře zakouřím a toto prece jde nebo ne ?

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 21-12-2007 v 23:21 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 155

Cafte, cafte, cafte
Ja osobne hulim uz iba Jointy ( Ubalginy ) z viacerych dovodov a ma to svoje vyhody.
Balenie berem ako ritual, balim vzdy jen speky (...nie sparatka medzi zuby )....Moje hrdlo, pluca..uz nedaju ani prd z bongu ci fajfky
Hold....uz mam cosi odhulene a joint je JOINT
.....Ubalis, zhulis a zahodis...nemusis nic smradlave, niekdy nespratne nosit sebou
:rastaa sa to vychutnavat..tie Ubalginy
Chutovo je to pre mna to najlepsie...spetka tabaku riadne dobreho modelu...filtr..ocb...1min. a prijemnu chut prajem

Old Post 22-12-2007 v 07:58 AM
yAhoo
Nový Člen

Karma uživatele yAhoo - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

joint s tabáčkem, jedinečná kombinace

poctivá věc se žádných soudů nebojí.
schopný tvoří, neschopný poučuje.

Old Post 23-12-2007 v 18:17 PM
yAhoo je offline   Profil uživatele yAhoo   Find more posts by yAhoo   Foto galerie člena yAhoo   Click here to Send yAhoo a Private Message   Add yAhoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkANg
Nový Člen

Karma uživatele DarkANg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

Zdar, tak pro mně je nejoptimálnější jointík. Zrovna teď jsem si koupil takou kovovou šluknu, ale cítím tam takovou kovovou chuť, já věděl že si mám koupit pyrexovou. Nicméňě do ní budu házet indoory. Takže pro rozzuzlení, jednička jsu jointy.

Hledá se grower z okolí LBC, který by byl ochoten se podělit o místo na pěstění outdoor. .
Vím že to je každého starost najít si místo, ale v přírodě mě vždy potkali čórky.
No třeba to vyjde

Old Post 24-12-2007 v 20:26 PM
DarkANg je offline   Profil uživatele DarkANg   Find more posts by DarkANg   Foto galerie člena DarkANg   Click here to Send DarkANg a Private Message   Add DarkANg to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DarkANg! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 158

obojí je super

Old Post 24-12-2007 v 21:30 PM
fonee
Stálý Člen

Karma uživatele fonee - 22% PěstitelskáKarma uživatele fonee - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

nejradsi mam joint, je to takova vetsi pohodicka, nez porad nabijet sklo...

"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho."
:::Sčítání políček:::

Old Post 26-12-2007 v 23:47 PM
fonee je offline   Profil uživatele fonee   Find more posts by fonee   Foto galerie člena fonee   Click here to Send fonee a Private Message   Add fonee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 160

To my preferujeme výhradně jointíky... Je to už taková klasika, pěkně si ho těsně před tím umotáme a dem na to.

Old Post 28-12-2007 v 12:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás