Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uplna pohoda Hulim nejvic a boxuju,dycky kdyz sem rozmlacenej z treninku,tak si pohulim a povoli vetsina bolesti a sqele se uvolnim... A plice? Ciga nekourim takze pohoda a problemy nemam.... TAK HULTE A SPORTUJTE,DE TO NEJLIP
Třeba takovej fotbal mě po brku šel jako nikdy, ale florbal sem si naopak zase vubec nedaval a jiny sporty sem zkourenej neprovozoval, takze u me je to 50 ku 50
No já vždycky když dam brko před fotbalem tak se absolutně nedokážu soustředit, takže před nim už radši nehulim, je to celkem i o zdraví ptž alespoň mne se vždycky po brčku zvýší krevní tlak a ještě přitom sportovat... To je už rovnou na hřbitov
Rozhodne nedoporucuju, hraju squash a zhulenej to fakt nejde!!...clovek kdyz uz se trefi, tak to leti jinam nez chce...fotbal je taky prdel:-D....ale nejvic se tesim na lyze s brckem:-Dse opru o nejblizsi strom
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
ganja a sport-vyborna vec.Kdysy v mladi,kdyz jsme meli hriste,denno denne(jaro,leto,podzim i zima) vypapli hrajem focus,nohec,proste parada...sice ti to zkazi stavecek=vybehas to,ale kdyz se hraje o brcka jde videt,ze kazdej hraje jak blazen-hned bych si to zopakoval
No tak ume jedi kdyz hraju stolni fotbalek tak musim byt skourenej abych to vubec stihal ale jinak dalsi sporty nedelam mozna tak na prochazku na speka do prirody a ocekovat mista na outdoor 2008
Už ani nevim, jestli hulim abych měl lepší požitek ze sportu nebo sportoval aby se líp hulilo, nějak se to začlo spontánně prolínat ... v tomhle počasí si dávám takovej light jogging šest kiláků dvakrát do týdne.... doma mám menší posilovnu, v který taky strávim dost času. Kliky, lehy-sedy - cviky s vlastní vahou preferuji asi nejvíc . V létě taky dost často fotbal, box, úderný míč... sport fakt zoceluje, rýmu a chřipku už ani neznám. Na ten pocit si pořádně zamakat se dá lehce zvyknout.
Ja si rad zasportujem vypeceny. Ked idem na jazdit na boarde abo na biku, tak samozrejme nezabudnem zobrat kurivo. Dokonca tych ktorych som spoznal pri jazdeni na svahu, tak 80% z nich preferovali kurenie pri jazdeni. Sport podla mna ziska novy rozmer, ked sa pekne vypeciem a obcas mi ide lepsie a obcas mi nejde vobec. Urcite sa vzdy dobre zabavim aspon a uzijem si to. Taky stolny futbal som hral iba raz nevypeceny a to tiez aj prvy a posledny krat bez podpory thc, neda sa to, nestiham to, ked si zakurim tak sa aspon o cosi zlepsim
ja hraju fotbal a když sem vypálenej tak nejak decentně,tak to na mě působí uplně nádherně. rychlejší start na míč,lepší přihrávky. nejlepší ale je že po špeku sem vždycky tak našláplej že vydržim hodinu běhat jak urvanej ze řetězu ) to samý kolo,to mi to jede že by me snad nikdo nedohnal