Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau.zdravim vsechny zdejsi growery.je my 23 let,hulim asi od 15 a pestuju taky od 15 a in door jedu asi 5 tou varku.ale az nyni jsem se zaregistroval,tak bych chtel predstavit svuj grower.snazim se vse delat co nejlevneji tak se predem omlouvam..
tak toto je moje home made pestirna..mam to ve slepe.
250w sodik philips son t pia plus,hlina,hnojeno jen kristalonem a obm.+neco na skudce..
vlhkost 60-70 procent
teplota 20-26 stupnu
3 krat pritah pc vetraky,1 ofuk ufo na lampu,vetrak 220V na odvod tepla.
stinidlo plech natren na bilo.vnitrek oblepen alobalem.
genetika..sensi seeds klony orange bud,white widow,nebula a jeste 2 no name ale z orig.semen ale nepamatuju nazev.
cca 50 kyticek.po zakoreneni dano 3 dny na rust a pote prepnuto na kvet.prepinam brzo protoze delam maly kytky aby to lampa prosvitila.zkousel jsem i velky kytky pod 400w ale jsem spokojen s malyma pod 250w.
a jeste matkarna 70w sodik
omlouvam se za kvalitu.zlepsim se.neni toho moc videt..
toto jsem zkusil jenom na zkousku.
tak dekuji za ohlasy a rady.
80x80 cm.
jeste detajl obouch boxu..
dnes me prisly trojslozkovy hnojiva od adwance hydroponic a final solution a phytamin,tak jsem zvedav jak to pojede.driv jsem hnojil jen levnymy hnojivama tak uvidim zmeny..
nevim jak ty ale těch kartonů a polysterenů bych se rychle zbavil a po řídil něco míň hořlavýho!ale po dvou letech pěstování bys to a ještě další věci mohl zjistit...přeju hodně úspěchu
jo je to porad v prestavbe,porad neco vylepsuju,jinak uz to mam vse z sadrokartonu, a jen dvirka mam z pol.desky.vim je to na picu ale improvizuju s cim se da abych vytezil z minima maximum..