Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Nemam zkusenosti,poradte... 150w svetlo?? Jakej model??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
DanTheGreat
Stálý Člen

Karma uživatele DanTheGreat - 9% Pěstitelská

Obecné Nemam zkusenosti,poradte... 150w svetlo?? Jakej model?? Příspěvek č. 1

Cau Lidi,poradte mi,zacinam s Indoor pestovanim... Na zed sem pripevnil polici, je ve vzduchu soubezne se zemi a na strop dam svetlo,neni to ve skrini,je to proste na jedny zdi pokoje.Chci pod tim mit jednu max. 2 kytky... Staci mi 150w svetlo(http://www.growmania.cz/vybojka-gib...150w-p-530.html)???
Samozrejme je mi 18,jinak bych na tomto foru nesmel byt xD,ale mam jeste jeden problem,potrebuju vybrat nakej model,co je fakt nak zmutovanej neni moc vysokej ale hodne sirokej,proste bochnik,s malo listama a at to je fakt mutant(http://sweb.cz/goriladan/white-widow.jpg neco takovyho,ale good na indoor...) protoze mam rodice a kdyz neco co nevypada uplne jako ganja dam na tu polici s par,hmm,treba kaktusama tak to mezi nima nepoznaj...
Tady je lol obrazek toho jak si to priblizne predstavuju: http://sweb.cz/goriladan/Obraz.JPG ... Nevim jestli jsou moje predstavy realny,ale proto sem pisu. Poradte mi plz s vyberem modelu a toho,jestli mi to 150w svetlo na nakej dobrej model staci,jestli nevadi kdyz to je v pokoji a ne ve skriny a taky potrebuju vedet jestli ta kytka fakt tak pekelne smrdi kdyz kvete...?? Dik a nesmejte se mymu obrazku

Old Post 03-11-2007 v 13:38 PM
DanTheGreat je offline   Profil uživatele DanTheGreat   Find more posts by DanTheGreat   Foto galerie člena DanTheGreat   Click here to Send DanTheGreat a Private Message   Add DanTheGreat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

poslední dobou mě grower opravdu baví...hele hlavní je že ti je 18 žeo, to že ti bude celej pokoj zářit asi nikomu nevadí žeo, trošku se zamysli - kytka nepotřebuje k růstu jenom světlo - proč 99% lidí pěstuje indoor v uzavřeném prostoru? - faq faq faq...nechápu tě, gudlak

Old Post 03-11-2007 v 13:50 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanTheGreat
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Hele,to ze mi bude zarit celej pokoj nikomu nastesti navedai,protoze bydlim v rodinnem domku a ta 150 zas nesviti tak pekelne strasne ne?? Teplota je tu dobra a o pestovani v prostoru,o tom sem nic ve FAQ nenasel,proto se ptam...

Old Post 03-11-2007 v 17:06 PM
DanTheGreat je offline   Profil uživatele DanTheGreat   Find more posts by DanTheGreat   Foto galerie člena DanTheGreat   Click here to Send DanTheGreat a Private Message   Add DanTheGreat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
K4pr
Nový Člen

Karma uživatele K4pr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

hej blazne ty mi davas byt tebou sezenu si nejakou bednicku aby mela aspon 100 na vysku 50 sirka 50 delka takhle na policce je to o hovne to mi ver ( jo a spochubnuju tvuj vek ) ale co ... co nadelam , doufam ze vys ze k vybojce potrebuje starter , atd aby ses pak nedivil ze i to nesviti nebo nevis jak zapojit

Zadny hnuj neni dost spinavy , na to aby se na nem nedala vypestovat poradna kvetina :P

Old Post 03-11-2007 v 17:20 PM
K4pr je offline   Profil uživatele K4pr   Find more posts by K4pr   Foto galerie člena K4pr   Click here to Send K4pr a Private Message   Add K4pr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Loopuch
Stálý Člen

Karma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ty radši jeden z těch treadu smaž rozjíždět 2ůplně stejný nesmysly ve 2jiných kategorií je trochu na hlavu...No a na tu divnou desku nad zemí s mutantama bych se vyprdl.....

Old Post 04-11-2007 v 10:19 AM
Loopuch je offline   Profil uživatele Loopuch   Find more posts by Loopuch   Foto galerie člena Loopuch   Click here to Send Loopuch a Private Message   Add Loopuch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ty woe....kup rizky aspon za 3000 nebo objednej fem.seeds tak za 200 eur...vyser se na vybojku a dej to pod lustr....ale pozor aby si ty kaktusy neprehnojil si je spletes s ganjou, jo a po sklizni nezapomen vytahat ty bodliny z palic ono to pak strasne blbe hori vis.

No a ted vazne: jak chces zarucit kytce treba periodu 12:12? jak uhlidas teplotu a vlhkost na prijatelnych mezich....nejaky proudeni vzduchu atd...jasny ze v grovshopech maj treba kytky jen tak pod lampou bez niceho ale to neni ganja!!! kyti maj urcity pozadavky a naroky....a kdyz ti dobra kytka kvete tak v pozdnich fazich by si v byte mel jak v maroku pri sklizni! woe neblazni skrin s poradnym vybavenim je pro IN NUTNOST!!!! bud se na to vyser a nejdriv zkus jestli na to mas a nebo si tady procti a pak do toho jdi ale na 100%, policka je vazne blbej napad

voe a koukej smazat ten duplicitni THREAD v ELEKTRONICE A TECHNICE - to bych ti vazne dal lepaka

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Old Post 04-11-2007 v 11:40 AM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanTheGreat
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Sry za ten vas duplicni srac,zapomnel sem na to....

Old Post 04-11-2007 v 13:35 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás