Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neni to alobal ale folia z auto lekarnicky mam problem to u nas dostat uz som si obiednal kvalitu fol ale zatil nic. hore svietim 45W USPORKOU A PRIDAL SOM 18W trubicu cool wite
zastliny maju tyzden a pol, pod usporkou plus neonka, v hline s keranzitom, kaktusovy substrat , perlit a tmava hlina na pokojove rastliny, pod zvlhkcovacom 80-99 percent hlhka,pri 30-28 C cez den a 27-25 C cez noc
caute mam taky mali problem rastlinky vipadaju zdravo maju pevnu stonku ma dost listou peknych ale spodne listocky mi ozltli co sa deje inak vsetko ostatne je pohoda maju este len 2 tizne zo semena. podadte prosim dik
dik za odpoved. praveze nemeram ph a asi to je chyba ale akurat uz mam na ceste test ph tak to bude asi vtom a stim zalievanim praveze ani moc nezalieva milimalne zem sa mi zda ne vlhla ako blato ale taka ani ne sucha ali ne poliata. zvchcovac tam kazdu pol hodinku vhana paro 15 min tak ta poda sa mi zda ok. alebo to neni dobre??? polievam tak 2X tyzdene.
zkus zaryt prst kousek pod zem a když neucitiš vlhkost tak zalévej!A určo si ten test PH a nenechavej kytičky trpet ja tak trapil jednu a po pokusu o změně ph jsem ji chudinku zahubil... ja vrah
trochu dej dolu tu vlhkost - tak velká je ideální na plísně. 75, 70% bohatě stačí, víc mít nemusí
a zalejvání - z tohodle pohledu vypadaj že zalívání děláš v poho, jen tak dál ;-)