Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímavé. Ale lepší podle mne je, zapnout si nejakej Dopravnej expres ( Na Slovensku máme "Rádio Expres" ) a jazdiť, ako sa patrí. Minule u nás našli jedným asi 5g a všetci, čo boli v aute ( 4 ludia ) dostali 2. ročnú podmienku. Takže bacha nato...
Chcu vidět huliče, který si poveze v autě JEDNOHO Johna a ještě ho bude někde schovávat......to je jak byste dali hladovemu kozlovi mrkef a on by si ji jeste schovával.....:-D
Původní příspěvek od Jekyll Chcu vidět huliče, který si poveze v autě JEDNOHO Johna a ještě ho bude někde schovávat......to je jak byste dali hladovemu kozlovi mrkef a on by si ji jeste schovával.....:-D
Původní příspěvek od Jekyll Chcu vidět huliče, který si poveze v autě JEDNOHO Johna a ještě ho bude někde schovávat......to je jak byste dali hladovemu kozlovi mrkef a on by si ji jeste schovával.....:-D
By si sa asi hodne divil, ako to je na Slovensku !!! U nás aj jeden "joint" znamená, že môžeš stráviť pekne dlhé chvíle na policajnej stanici. Dokonca aj predbežné zadržanie !
Slowaci jsou kurwy a cela jejich drogowa politika tež,,komu tim pomuzou?Kluci Slowensky pojdte k nam my se o was postarame,,i na kou trawu na zacatek poskytneme..a azyl w cechach zaridime
Původní příspěvek od Undersehn Awas Slowaci jsou kurwy a cela jejich drogowa politika tež,,komu tim pomuzou?Kluci Slowensky pojdte k nam my se o was postarame,,i na kou trawu na zacatek poskytneme..a azyl w cechach zaridime
tayem - hele takhle podobne sem vozil tak 6-7 lez zpatky - teda akorat ze uz predsuseny z pudy - takze jeste dlouho potom v kare mraky takovejch tech volamanejch drobku
- ted to vubec nechapu - level paranoidů v krvi mi s vekem nejak stoupl a asi bych to uz nedal
mluvis jak duchodce,sic jsem v sestnacti taky delal kousky ktere ted uz bych nedal ale jsem odvaznejsi v jinejch vecech... nemluvim ted o drogach ale spise obecne
V každý zemi je to prostě jinak, neni na tom co k pochopení, třeba v USA je zákon že automobil bez řidiče nesmí překročit rychlost 80km/h a kámo tak teď to teda nechápu
tuhle jsem převážel větší než malé množství buds v nákupní tašce. navrch jsem dal otep jarní cibule, která dokonale zamořila celý auto a ganja neměla šanci ten smrad prorazit :-)
to nas jednou kontrolovali cajti a kamos si zrovna ves tak 200 v igelitovi tasce a mama mu dala este dalsi 2 s petkama aby je vihodil!no tak zahulime a vyrazime,po par kilakach nas zastavili a kontrola!Meli ste vydet vyraz kamose dyz se ho cajti zeptali na ty tasky , ukazal jim 2 a na tu treti nastesti nedoslo!!Tohle dokaze zvednout adrenalin...
Edit:Protoze sme je vyhodili az u kamose v plzni-ma kontaky pred barakem tak to bylo asi nejbliz....
Naposledy upravil Freeloader 31-10-2007 v 05:17 AM